2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım merhaba, benim de dün detaylı ultrason günümdü. Maslak Acıbadem Prof.Dr. İbrahim Bildirici’ye gittim. Çok memnun kaldım. Fiyat olarak biraz yüksek fakat gerçekten inanılmaz detaylı baktı. Raporları çıkardı. Kirpiğine kadar gördü diyeyim. İletişimi de çok iyi, tatlı bir doktor. Tavsiye ederim eğer imkan varsa🙏🏻 bir de özel sigorta/doğum teminatı varsa faturayı sigorta şirketine gönderip o şekilde ücret iadesi alabilirsin belki bir sorarsın onu da ☺️
Merhabalar sgk kapsamında değilmiş diye ücret iadesi yapılmadığını duymuştum ben ama doğum teminatım vardı halbuki ay çok üzüldüm 🙈

Kızlar merhaba
Hediyelik bir şeyler aldınız mı? Hastane odası süslemesi bana fazla geliyor da kağı süsü ve çikolata gibi bir iki bir şey almak istiyorum
Ben daha almadım ama teyzesi çikolata yaptırıcak ben anahtarlık düşünüyorum 20 tane filan okadar kişi gelmicek te işte eksik olmasın.

Kızlar bede sun serklaji yapan prof gittim kontrole rahim boyu 21 mm bunun yanında açıklık hala duruyor dikiş tutuyor dedi kızım şükürler olsun sağlıklı insallah zamanında sağlıkla kucağınıza aliriz Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ama bende 2. Hamileliğin daha zor olduğuna inanıyorum yarın tetenoz aşısı olacagim doktor şekeri de yaptir dedi aile hekimliğinde yaptiracagim

Kızlar merhaba
Hediyelik bir şeyler aldınız mı? Hastane odası süslemesi bana fazla geliyor da kağı süsü ve çikolata gibi bir iki bir şey almak istiyorum
Ben kapı süsü yaptıracağım ama yaptıracak yer bulamadım 🫠 bir de ismi yazılı çikolata yaptıracağım. İsmine de henüz karar vermediğimiz için elim kolum bağlı kaldı 😂😂😂 süs vs işine hiç girmek istemiyorum ama kararım değişebilir. Gelen ziyaretçilerimize vermek için anahtarlık gibi bir şeyler olabilir ama yüksek ihtimalle yaptırmam.

Kızlar tüm ihtiyaçlar için alışveriş listesi çıkaran oldu mu ya bizimle de paylaşsa? 🥹❤️
ben bebeğin doğacağı tarihi chatgptye yazdım, liste yaptı bana 😂 doğacağı zaman üşüyebilir, işte 5 adet tulum al falan gibi detaylıca her şeyi yazdı battaniyesinden ateşölçerine kadar. Buradaki listelere bakıyorum çok gereksiz şeyler var mesela biberon sterilizasyon aleti. Her şeyi o kadar steril etmeye gerek var mı bilmiyorum çocuk biraz da mikroba maruz kalmalı ki bağışıklığı güçlensin. Bir de kaynar su en güzel çözüm biberon emzikler için. Bu gibi şeyleri de yazdım ben chatgptye, çok güzel liste çıkardı.

Kızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..

İkinci gebelikler daha zor geçiyor sanki demi
Hem kendi yaşadığım olsun hem burada okuduklarım sayesinde artık emin olmaya başladım. Allahım sabrını versin de sağ selamet kucağımıza alalım bebeklerimizi❤️
Allah muhafaza normal zamanda senin için bile çok zararlı tansiyon. Ben 2017de aldım hipertansiyon tanısını ilk gebelikte problem yaşatmadı şükür 135ler bizim için normal ama düşük tansiyon istedikleri için ebelere doktorlara fazla geliyor. Emzirme sürecinde insülin direncimle beraber artışa geçip önünü durduramayacağım şekilde ilerledi. Aynı şekilde diyetisyenle çalışarak kilo ödem atarak yendim. Ama damar içi vs aşınma yaptığını düşünüyorum dolaşım sorunum var gibi hissediyorum. Sen de cok cok dikkat et kafan cocuklarından başkasında olmasın. Diyetle toparlayacağına inanıyorum
Cok tesekkur ederim. Bizde de genetikte var tansiyon belki onunla ilgilidir diyorum ama gebelik disinda ciktigini hic gormedim. Doktorlar cok tepki veriyolar geriliyorum😅 kesinlikle ikinci gebelik daha zor geciyor benim de. Odem atmam lazimmis nasil yapicam onu da bilmiyorum. İnsallah❤️
24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Ben de dun gittim tam 24+5 720 gr cikti. Boyu 25-30 arasi dedi uygulamalarda 33-34 gosteriyor bir canim sikilmadi degil😅 ablasi da preeklampsiden hep 2 hafta falan geriden geliyordu olcumlerde bununki yine iyi diyorum artik

Kızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..
Yok yok merak etme benim de oyle bazen kuduracagi tutuyo diyorum. Hala bazen cok asagida da hissediyorum ablasi daha yukarilara vururdu

Kızlar merhaba
Aynı şekilde ben ne süsleme ne fotoğraf çekimi istiyorum hiç tarzım değil😊 Hatta kimsecikler gelmesin, hastanede anne baba bebek olalım, biz eve geçince gelsin aile üyeleri ve arkadaşlar gibi bi düşüncem var. Sadece çikolata ve belki minyatür kolonyalar alabilirim😊

Cok tesekkur ederim. Bizde de genetikte var tansiyon belki onunla ilgilidir diyorum ama gebelik disinda ciktigini hic gormedim. Doktorlar cok tepki veriyolar geriliyorum😅 kesinlikle ikinci gebelik daha zor geciyor benim de. Odem atmam lazimmis nasil yapicam onu da bilmiyorum. İnsallah❤️

Ben de dun gittim tam 24+5 720 gr cikti. Boyu 25-30 arasi dedi uygulamalarda 33-34 gosteriyor bir canim sikilmadi degil😅 ablasi da preeklampsiden hep 2 hafta falan geriden geliyordu olcumlerde bununki yine iyi diyorum artik
Bazı ölçümler baştan topuğa bazıları baştan popoya oluyor. Ondandır canım

Ay şuanda yerimden kalkamıyorum aynı durumdan ötürü benimki de bugün bayağı aşağıda ayaklarını aşağıya saldı demek ki habire aşagıya vurup duruyor

İnşallah canım erken doğum olmaz benim bu gebeliğim karnım daha erken büyüdü çok şükür detaylı ultrasonda her şey yolunda çıktı.Bebegin böbreklerinde falan da sorun yok ama suyu fazla dedi şekerden de şüpheleniyoruz dedi geçenlerde sağlık ocağında açlık şekerine baktırdım yani gayet iyi çıktı en iyisi şeker yüklemesi yapmak
Canim ezgi hoca mi dedi? Detaylınin fotosunu atsana bi

Kızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamıza🥹 sağlıkla gelsin hepsi🙏
Ben bebek alışverişinin %90 ını tamamladım sayılır. Sadece bebek bezi, ıslak mendil alt açma örtüsü ve çarşaf kaldı🙈 sıra kendimde.. tecrübeli annelere sorum var. Sezaryen olacağım. sizce ağustosta düğmeli alt üst takım mı yoksa gecelik mi daha rahat olur😊 bir de sezaryen doğumda depend bez kullanılıyor mu? Dikişlerden ötürü zorlar gibi düşündüm. Ve son soru göğüsler şuankinden daha büyük oluyor mu🙈 benim neredeyse hiç büyümedi ona göre emzirme sütyeni alacağım☺️

Back
X