2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199

Kızlar yarın regli günüm yumurtlamadan 14 gün sonra bugün kan verdim beta 102 çıktı nasıl sizce ?
Gayet normal artış. Hayırlı olsun
Bende program var o reglin ilk gununden hesapliyordu yanlis mis sata goreymis
Gebelik haftası reglin ilk gününden hesaplanır. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. 3 haftalık gebelikte kese görünmez. Beklenen adet gününde 4 haftalık gebe sayılıyoruz. Hematom olduğu için fitil vermiştir. Düşük olmasın diye
Canım adetim düzensiz 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğine kavuşursun. Daha vakit varmış. Güzel düşün güzel olsun

Gözün aydın Darısı bizlere olsun inşallah keseyi ne zaman görmüştün peki ilk
Kuzum benim tarihler biraz karışıktı. Dön adetim lekelenme ile başladığı için hangi günü bir sayacağımı tam bilmiyordum ama biz bugünki doktorum hesabına göre 5+1 de keseyi gördük. Bugün 5+6 kalp atışını duyduk. Vajinal ultrason ile baktı

Herkese merhaba, son adet tarihim 1 Kasım, 30 kasımda idrarda pozitifi gördük, hemen kan vermeye gittik 185 çıktı iki gün sonra tekrar verdim 360 çıktı, doktor gayet güzel dedi, tekrar ayın 14 ünde hem kese hem kalp atısı ve diğer kan tahlilleri icin kontrole gideceğiz. Bu geçen yıl eylül ayı geçirdiğim dış gebelik ve sol tüpümün alınışından sonra 1 yıl boyunca denemenin ardından İlk pozitif sonuç. son 3 4 aydır konuyu konusmuyorduk bile :) Heyecanla 14ünü bekliyorum. Yakın çevremize söyledik. Sosyal medya ve diğer kişiler icin cinsiyetin belli olmasını bekliyoruz.

Teşekkür ederim devamlı gelir inşallah

Ayyyy hadi gözünaydın darısı bize inşallahhhh bence 6+1 de gideceğim cumartesi günü inşallah hepimiz tek tek güzel haberlerle geliriz buraya
İnşallah burada herkesinkine böyle kendime nasıl seviniyorsam öyle sevineceğim. Çok güzel duygulanmış hepiniz yaşayın arkadaşlarım tüm güzel dualarım dileklerim sizlerle
Benim de bugün 5+4. Senin heyecanını gördükçe kendim kese kalp atışı görmüş gibi seviniyorum
Yaaa inşallah seninkini de duyalım görelim kuzucummm. Bence 5+6 için kalp atışı duymak garip hissettirdi hatta doktor dedi ki bugün duyamayabiliriz çok erken. Duramazsak korkma dedi. Biz de video falan hiç çekmedik o yüzden. Sonra çat diye aaaa bak burda ne var diyip kalp atışını gösterdi neyse ağladık falan. Sonra kalktım üstümü giyinmek için. Eşim dedi ki tüh video çekemedik dedi. Doktor dedi ki hadi yat bi 5 sn daha dinleyeyim çok kısa video da çekin dedi hemen video da çektik ailelere attık

Herkese Merhaba
Henüz keseyi görmediğimiz için listeye kaydolmak istemedim.
Geçen hafta perşembe beta 216 çıktı Salı 2260 a çıkmış 4 günde 10 katına çıkmasında bir sorun var mı? Sat 1 Kasım. Öncelikle tecrübeli annelere bunu sormak istiyorum çünkü 2260 olmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor pazartesine randevu verdi.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Bu arada kalp atışı duyan herkese hayırlı olsun.

Canım benim doktorum beta 5000 i bekler kese için. Garanti olsun diye 3000den ince görünmesi düşük bir ihtimal zaten.

Artışın da gayet iyi daha çok yeni bir gebelik. Sağlıkla büyüsün inşallah

Yaaa ne kadar güzel maşallah gözümde canlandı darısı bize olsun

Korkma kuzum adetten iki gün önce bende 60 la öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…