Evet moralimi bozmuyorum haklısınCanım ben önceki gebeligimde adete 1 gün kala 24 ile ogrenmistim 3500 e kadar kan verdirdiler düşün.gayet normal.zaten önemli olan artıs olması.hic keyfini bozma 2 gün sonra tekrar güzel bir artış goruceksin
Bende program var o reglin ilk gununden hesapliyordu yanlis mis sata goreymisCanım sat a göre hesaplanıyor bildiğim .yani yumurtlamadan sayarsak çoğu kişi 2.5 veya 3 haftalık su aşamada.yanlismi biliyorum
Adetin ilk gününden hesaplanmiyor muBende program var o reglin ilk gununden hesapliyordu yanlis mis sata goreymis
Yaş: 27 1. çocuk SAT 1 Kasım TDT 8 ağustosSelam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T BEBEĞİN İSMİ Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos B Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 5+3 01 Ağustos Umutvari 32 1 24 Ekim 5+5 02 Ağustos munzevimsi 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @Arzu_Azra 29 2 27 Ekim 03 Ağustos @Mercan24 30 1 30 Ekim 03 Ağustos @Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 04 Ağustos @anoniiim 33 1 29 Ekim 05 Ağustos M maysahanim 24 1 29 Ekim 05 Ağustos @94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 05 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 5+0 05 Ağustos @kngl999 32 1 30 Ekim 06 Ağustos @Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 5+4 06 Ağustos ben boyle sey gormedim 34 2 30 Ekim 07 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 07 Ağustos @mirage12 36 2 1 Kasım 08 Ağustos @Cemile hatun 40 2 2 Kasım 08 Ağustos @hobicianne 27 2 5 Kasım 11 Ağustos Merve3553 28 4 7 Kasım 13 Ağustos @karenhan 34 2 30 Ekim 13 Ağustos
Hayir Sat goreymisAdetin ilk gününden hesaplanmiyor mu
Gayet normal artış. Hayırlı olsunKızlar yarın regli günüm yumurtlamadan 14 gün sonra bugün kan verdim beta 102 çıktı nasıl sizce ?
Gebelik haftası reglin ilk gününden hesaplanır. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. 3 haftalık gebelikte kese görünmez. Beklenen adet gününde 4 haftalık gebe sayılıyoruz. Hematom olduğu için fitil vermiştir. Düşük olmasın diyeBende program var o reglin ilk gununden hesapliyordu yanlis mis sata goreymis
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğine kavuşursun. Daha vakit varmış. Güzel düşün güzel olsunCanım adetim düzensiz 26 kasımda çatlatma iğnesi oldum
Sat zaten son adet tarihi demekHayir Sat goreymis
Kuzum benim tarihler biraz karışıktı. Dön adetim lekelenme ile başladığı için hangi günü bir sayacağımı tam bilmiyordum ama biz bugünki doktorum hesabına göre 5+1 de keseyi gördük. Bugün 5+6 kalp atışını duyduk. Vajinal ultrason ile baktıGözün aydınDarısı bizlere olsun inşallah keseyi ne zaman görmüştün peki ilk
Aiyy evet. Temmuza geç kaldım ağustosta da büyük kaldıkAmin inşallah canım grubun büyük bebislerinden bu yaaa
Teşekkür ederim devamlı gelir inşallahGayet normal artış. Hayırlı olsun
Gebelik haftası reglin ilk gününden hesaplanır. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir. 3 haftalık gebelikte kese görünmez. Beklenen adet gününde 4 haftalık gebe sayılıyoruz. Hematom olduğu için fitil vermiştir. Düşük olmasın diye
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğine kavuşursun. Daha vakit varmış. Güzel düşün güzel olsun
Aiyy evet. Temmuza geç kaldım ağustosta da büyük kaldıkama doktor bebeğin boyutuna göre son adet tarihimi güncelledi. 5+6 bugün
İnşallah burada herkesinkine böyle kendime nasıl seviniyorsam öyle sevineceğim. Çok güzel duygulanmış hepiniz yaşayın arkadaşlarım tüm güzel dualarım dileklerim sizlerleAyyyy hadi gözünaydın darısı bize inşallahhhhbence 6+1 de gideceğim cumartesi günü inşallah hepimiz tek tek güzel haberlerle geliriz buraya
Yaaa inşallah seninkini de duyalım görelim kuzucummm. Bence 5+6 için kalp atışı duymak garip hissettirdiBenim de bugün 5+4. Senin heyecanını gördükçe kendim kese kalp atışı görmüş gibi seviniyorum
Canım benim doktorum beta 5000 i bekler kese için. Garanti olsun diye 3000den ince görünmesi düşük bir ihtimal zaten.Herkese Merhaba
Henüz keseyi görmediğimiz için listeye kaydolmak istemedim.
Geçen hafta perşembe beta 216 çıktı Salı 2260 a çıkmış 4 günde 10 katına çıkmasında bir sorun var mı? Sat 1 Kasım. Öncelikle tecrübeli annelere bunu sormak istiyorum çünkü 2260 olmasına rağmen keseyi göremedik. Doktor pazartesine randevu verdi.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Bu arada kalp atışı duyan herkese hayırlı olsun.
Yaaaİnşallah burada herkesinkine böyle kendime nasıl seviniyorsam öyle sevineceğim. Çok güzel duygulanmış hepiniz yaşayın arkadaşlarım tüm güzel dualarım dileklerim sizlerle
Yaaa inşallah seninkini de duyalım görelim kuzucummm. Bence 5+6 için kalp atışı duymak garip hissettirdihatta doktor dedi ki bugün duyamayabiliriz çok erken. Duramazsak korkma dedi. Biz de video falan hiç çekmedik o yüzden. Sonra çat diye aaaa bak burda ne var diyip kalp atışını gösterdi neyse ağladık falan. Sonra kalktım üstümü giyinmek için. Eşim dedi ki tüh video çekemedik dedi. Doktor dedi ki hadi yat bi 5 sn daha dinleyeyim çok kısa video da çekin dedi hemen video da çektik ailelere attık
Korkma kuzum adetten iki gün önce bende 60 la öğrenmiştim102 ile öğrenmek biraz korkuttu beni açıkçası 4 gün oldu öğreneli erken öğrendim ama değer 102 olunca korkmadım değil canım adet günü normal mi sence değer2 gün sonra tekrar kan vericem inşallah güzel artış olur da bir daha kan vermem gerekmez
Kafam gitdiSat zaten son adet tarihi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?