- 22 Ağustos 2024
- 593
- 433
- 18
- 28
Ahahahah en iyisi biliyomusun bende bekledim ve karından göründü çok şükürDoktorum nobetciydi ciktinmi diye beni aradı çıktım dedim.Gorunurdu kese vajinal dedi cikmadiysan bakalım diye aramış ve ben sakin bir tavırla hayır hocam cumartesi günü olsun karindan gormek istiyorum dedim ve kendimi acele etmediğim için tebrik ettim
Bilmem ki ama zaten ilerleyen süreçte sürekli bakacaklar sanırım rutin diye biliyorumBenden de idrar hariç tüm bu testler istendi. Neden idrar istemedi acaba benden
Walla ben çok evhamlı ve sabırsız biriyim normalde doktorda bı şaşırdı.Onu reddetmisim gibiAhahahah en iyisi biliyomusun bende bekledim ve karından göründü çok şükür
Olmaz mı şükürler olsunAh kıyamam sana canım benim teşekkür ederim sanada inşallah sağlıkla mutlulukla gelsin bebişler
Özellikle doktorum ben sormadan söyledi sanada faydası olduysa ne mutlu
Listeyi atayım size de 56 kiloyum ağlarım vallahidiyetisyenin önerileri bizle de paylaşş
İstanbul'da nef 22 de biri ile görüştüm canım sonra arkadaşım online da birini bulmuştu çok komik ama 500 TL acayip kilo verdiCanim hangi diyetisyene basladin bende arastiriyorum
Gözün aydın canımKızlar beta sonucum çıktı son inşallah
Sonuçların nasıl peki kuzumBilmem ki ama zaten ilerleyen süreçte sürekli bakacaklar sanırım rutin diye biliyorum
Ah ya canım benim, İnan endişeni kalpten hissediyorum ama korkma lütfen güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum ve dualarımdasın. Benimde ilk haftalar acaba beta artar mı? Güzel artış oldu.Kızlar yarın bende kese içinde gideceğim pazar randevumu erkene aldım eşimle gidecektim sonra vazgeçtim pazar günü hekim artık kan vermene gerek yok dedi gebelik nasıl ilerliyor bilmiyorum ve bu durum beni çok korkutuyor(Geçmiş kayıplarım var ondan dolayı) Herşeyin Yolunda gittiğini bilmek istiyorum tahmini 3000 geçmiş olması lazım yarın kese gözükür diye düşünüyorum. Bana dua edin bu gece uyuyamayacağım sanırım
İstanbul'da nef 22 de biri ile görüştüm canım sonra arkadaşım online da birini bulmuştu çok komik ama 500 TL acayip kilo verdi
kilo almak ben de istemiyorum ama hamileliğin nası bi karadelik olduğunu da biliyorum bi kere verdin yine verirsin üzülme diye kendimi avutuyorumListeyi atayım size de 56 kiloyum ağlarım vallahi
Ahahah beni üç yıldır gerçekten minik bir deli dürtüyorDeli dürtmüş gibi bu saatte uyananlar var mı , ben neden uyuyorum geceleri gece uykularımı özledim
büyüyecekler ve üniversteye falan gidicekler artık bizi uyandırmayacaklar bu gerçeğe biraz üzülüyorum şimdidenAhahah beni üç yıldır gerçekten minik bir deli dürtüyorşimdi minik bir deli daha gelir de o da dürter diye hevesleniyorum. Ben de az deli değilim
Evet ya biz hala beraber uyuyoruz bebek gelince de beraber uyumak istiyorum inşallah evlendikleri gece de beraber uyumak istemembüyüyecekler ve üniversteye falan gidicekler artık bizi uyandırmayacaklar bu gerçeğe biraz üzülüyorum şimdiden
amaaaan hala mıEvet ya biz hala beraber uyuyoruz bebek gelince de beraber uyumak istiyorum inşallah evlendikleri gece de beraber uyumak istemem
İnşallah canım benim bende seni çok iyi anladım canım umarım güzel haberlerle gelirimAh ya canım benim, İnan endişeni kalpten hissediyorum ama korkma lütfen güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum ve dualarımdasın. Benimde ilk haftalar acaba beta artar mı? Güzel artış oldu.
Sonra kese görür müyüm? Çok şükür onu da gördüm.
Şimdi kalp atışında sıra, ama korkum çok fazla 13 haftalık kürtajım var sürecim çok kötüydü.
Her şey sağlık, sürecimiz güzel geçsin tek istediğim.
Ve seninde güzel geçecek Allah’ın izniyle
İnşallah kuzum hayırlısıyla gelsin dürtsün o zaman seniAhahah beni üç yıldır gerçekten minik bir deli dürtüyorşimdi minik bir deli daha gelir de o da dürter diye hevesleniyorum. Ben de az deli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?