Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyona bay diyemem tabi ama ben çok faydasını gördüm hamilelik ödemi sanıyordum halbuki tuzdan olmuş o kadar farketti yani kendim çok rahatladımYa bugün ayağım elin davul gibi uyandım. Ben de azaltayım tuzu ama tansiyonum da düşük gidiyor. Bir de ağrımaya başladı![]()
Ya ilk gebeligimde boyle degildi bunda karnim epeydir sertlestigi icin alistim heraldeAaaaa tolere edebildiğin bir şey demekki çok değişiiiikk. Ben 25leri falan hissediyorum karnımın içi sertleşiyor gibi oluyor
Ay ben ya ben. Bugün nstye gittik dana gibi yatıyor. Tok gitmeme rağmen uyuyo. Öyle olunca tedirgin oldular akşam bir daha nstye gel dediler. Sinir oldum evde yerinde durmaz orda yattı dana gibi ayaküstü bi ton sinir stresherkese merhabaaya sanki daha önce yazanlar olmuştu 35 haftalık oldum tam bugün. 33-34 hafta arası karnımda kıpır kıpır olan bebek üç gündür baya azaldı hareketi 34 den sonra azalıyomuş diye bir şeyler okumuştum sanki öyle olanlar var mı başka
Ben attım yaa. İlk parti yıkadıklarımı telde kurutmakla uğraştım bi ton. Sonra ne olacak diyip kurutmada hassas modda çalıştırdım bir şey olmadı bendeeKizlar bebek kiyafetlerini kurutucuya atan oldu mu? Kurutucuya atayim diyorum da zaten minnacik seyler iyice kuculur mu bir korktum![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benimkide tüp bebek doktorum son adet tarihimi sordu transfer tarihimi sordu ikisiyle de uyumlu çıktığı için son adet tarihi ile bir gidiyoruz biz
Tesekkur ederimKuzu eşine ve sana geçmiş olsun. E doğru demiş madem engel teşkil edecek bi durum var boşver genel sezeryanla olur, doğum sonrası vajinal seni zorlayacaksa boşver böyle olması daha iyi bebişle zaman geçirebilmen içinn. Embriyo kısmını bilmiyorum hiçbugün senin için zorlayıcı bir gün olmuş, azıcık dinlen bence ve kendine keyif aldığın bir şeyler yap
en azından belirsizlik ortadan kalktı, bu da iyi bir şey
![]()
Hahahah şifa olsun canımTesekkur ederim
Geldigimden beri Bir saga,bir sola yatiyorum, cok keyiflihiyara, havuca vericem kendimi bu vakitten sonra
![]()
ben her şeyi kurutucuya attım. dışarda kurutmak daha kötü bence full toz topluyorKizlar bebek kiyafetlerini kurutucuya atan oldu mu? Kurutucuya atayim diyorum da zaten minnacik seyler iyice kuculur mu bir korktum![]()
Oradaki hesaplamaya göre beşinci gün embriyosu olarak baktığımda iki hafta ileri gösteriyor ama son adet tarihi olarak hesapladığımda tam günü ile aynıTeşekkür ederim
Peki suradaki* i olcumle nasil haftaniz?
* Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - Prof. Dr. Selçuk Selçuk
Bebis buradaki olcumle uyumlu. Ama bizim dr.lar bunun 1 hafta gerisini soyledi hep.
Oyle olunca karni 2 hafta mi 3 hafta mi geride emin olamadim.![]()
Kuculme vs olmadi dimi? Ben de atayim diyorumhem cabuk kurur hem daha hijyenik olur diye ama penye cogu ceker mi bilemedimben her şeyi kurutucuya attım. dışarda kurutmak daha kötü bence full toz topluyor
Bennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemedenKızlar var mı diş ağrısı çeken şu son haftalarda yabenim 2 3 gündür üst azı dişlerimde çekilmez bi ağrı başladı son zamanlar olacak şey miydi Allahım
ilk hamileliğimde ne güzel diş ağrısı çekmemiştim ama bu hamileliğim hep dişlerime vurdu
selametle bu günlerde bitseydi doğumdan bir kaç ay sonra yaptırıcam
diş ağrısı bi yandan sıcak bi yandan son ayin verdiği zorluk bi yandan ayy valla erkekler oh ne güzel
![]()
Cok gecmiş olsun canım yaz mevsiminin en berbat hastalığı.Kızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Vallahi ne yap et susuz sıvısız kalma çok geçmiş olsun sana da. Eğer yemeni içmeni etkiliyorsa dr una söyle serum takarlar en azından. Bak benim 1 gece süren kusma ishalden bebeğin kese suyunda azalma olmuş. İhmale gelmiyor aslaCok gecmiş olsun canım yaz mevsiminin en berbat hastalığı.
Ben de hastayım maalesef üç gündür öksürük grip kafamı kaldıramıyorum gözlerim hiç durmadan akıyor sıcakta hiç çekilmiyor perişan oldum ben de![]()
Ayyyy canım geçmiş olsun yaaa şimdi nasılsın iyi misin. Çok sıvı kaybı olmuş ya ondandır o 40ı geçmeler ister istemez magnezyum kalsiyum kaybediyorsunKızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Sağol canım akşam taburcu oldum eve de antibiyotik verdiler devam ediyorum. Halsizlik o biçim ama toparlaması uzun sürecek iştah yok ne yiyeceğimi şaşırdım. 34+4üm ama 33 hafta ölçüldü bebek deAyyyy canım geçmiş olsun yaaa şimdi nasılsın iyi misin. Çok sıvı kaybı olmuş ya ondandır o 40ı geçmeler ister istemez magnezyum kalsiyum kaybediyorsun
Küçüldüyse de farketmedimKuculme vs olmadi dimi? Ben de atayim diyorumhem cabuk kurur hem daha hijyenik olur diye ama penye cogu ceker mi bilemedim
Bennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemeden