2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
herkese merhabaa🌸 ya sanki daha önce yazanlar olmuştu 35 haftalık oldum tam bugün. 33-34 hafta arası karnımda kıpır kıpır olan bebek üç gündür baya azaldı hareketi 34 den sonra azalıyomuş diye bir şeyler okumuştum sanki öyle olanlar var mı başka

herkese merhabaa🌸 ya sanki daha önce yazanlar olmuştu 35 haftalık oldum tam bugün. 33-34 hafta arası karnımda kıpır kıpır olan bebek üç gündür baya azaldı hareketi 34 den sonra azalıyomuş diye bir şeyler okumuştum sanki öyle olanlar var mı başka
Ay ben ya ben. Bugün nstye gittik dana gibi yatıyor. Tok gitmeme rağmen uyuyo. Öyle olunca tedirgin oldular akşam bir daha nstye gel dediler. Sinir oldum evde yerinde durmaz orda yattı dana gibi ayaküstü bi ton sinir stres 🤦🏼‍♀️

Kizlar bebek kiyafetlerini kurutucuya atan oldu mu? Kurutucuya atayim diyorum da zaten minnacik seyler iyice kuculur mu bir korktum😅

Kizlar bebek kiyafetlerini kurutucuya atan oldu mu? Kurutucuya atayim diyorum da zaten minnacik seyler iyice kuculur mu bir korktum😅
Ben attım yaa. İlk parti yıkadıklarımı telde kurutmakla uğraştım bi ton. Sonra ne olacak diyip kurutmada hassas modda çalıştırdım bir şey olmadı bendee

Kuzu eşine ve sana geçmiş olsun. E doğru demiş madem engel teşkil edecek bi durum var boşver genel sezeryanla olur, doğum sonrası vajinal seni zorlayacaksa boşver böyle olması daha iyi bebişle zaman geçirebilmen içinn. Embriyo kısmını bilmiyorum hiç 🙃 bugün senin için zorlayıcı bir gün olmuş, azıcık dinlen bence ve kendine keyif aldığın bir şeyler yap 😌 en azından belirsizlik ortadan kalktı, bu da iyi bir şey 💕
Tesekkur ederim 🌸
Geldigimden beri Bir saga,bir sola yatiyorum, cok keyifli 😅 hiyara, havuca vericem kendimi bu vakitten sonra 🤷🏻‍♀️🫠

Kızlar var mı diş ağrısı çeken şu son haftalarda ya 🥹 benim 2 3 gündür üst azı dişlerimde çekilmez bi ağrı başladı son zamanlar olacak şey miydi Allahım 😢 ilk hamileliğimde ne güzel diş ağrısı çekmemiştim ama bu hamileliğim hep dişlerime vurdu 🥹🤦‍♀️ selametle bu günlerde bitseydi doğumdan bir kaç ay sonra yaptırıcam 😢 diş ağrısı bi yandan sıcak bi yandan son ayin verdiği zorluk bi yandan ayy valla erkekler oh ne güzel 😭🤦‍♀️🥲

ben her şeyi kurutucuya attım. dışarda kurutmak daha kötü bence full toz topluyor
Kuculme vs olmadi dimi? Ben de atayim diyorumhem cabuk kurur hem daha hijyenik olur diye ama penye cogu ceker mi bilemedim
Kızlar var mı diş ağrısı çeken şu son haftalarda ya 🥹 benim 2 3 gündür üst azı dişlerimde çekilmez bi ağrı başladı son zamanlar olacak şey miydi Allahım 😢 ilk hamileliğimde ne güzel diş ağrısı çekmemiştim ama bu hamileliğim hep dişlerime vurdu 🥹🤦‍♀️ selametle bu günlerde bitseydi doğumdan bir kaç ay sonra yaptırıcam 😢 diş ağrısı bi yandan sıcak bi yandan son ayin verdiği zorluk bi yandan ayy valla erkekler oh ne güzel 😭🤦‍♀️🥲
Bennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemeden

Kızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.

Eklentiler

• 1000050403.webp
    1000050403.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Cok gecmiş olsun canım yaz mevsiminin en berbat hastalığı.
Ben de hastayım maalesef üç gündür öksürük grip kafamı kaldıramıyorum gözlerim hiç durmadan akıyor sıcakta hiç çekilmiyor perişan oldum ben de😒

Cok gecmiş olsun canım yaz mevsiminin en berbat hastalığı.
Ben de hastayım maalesef üç gündür öksürük grip kafamı kaldıramıyorum gözlerim hiç durmadan akıyor sıcakta hiç çekilmiyor perişan oldum ben de😒
Vallahi ne yap et susuz sıvısız kalma çok geçmiş olsun sana da. Eğer yemeni içmeni etkiliyorsa dr una söyle serum takarlar en azından. Bak benim 1 gece süren kusma ishalden bebeğin kese suyunda azalma olmuş. İhmale gelmiyor asla

Ayyyy canım geçmiş olsun yaaa şimdi nasılsın iyi misin. Çok sıvı kaybı olmuş ya ondandır o 40ı geçmeler ister istemez magnezyum kalsiyum kaybediyorsun

Ayyyy canım geçmiş olsun yaaa şimdi nasılsın iyi misin. Çok sıvı kaybı olmuş ya ondandır o 40ı geçmeler ister istemez magnezyum kalsiyum kaybediyorsun
Sağol canım akşam taburcu oldum eve de antibiyotik verdiler devam ediyorum. Halsizlik o biçim ama toparlaması uzun sürecek iştah yok ne yiyeceğimi şaşırdım. 34+4üm ama 33 hafta ölçüldü bebek de 😪 2155 gram geldi.
Vallahi yazık hamileliği çok kötü bişeymiş 🤢🤢🤢

Kuculme vs olmadi dimi? Ben de atayim diyorumhem cabuk kurur hem daha hijyenik olur diye ama penye cogu ceker mi bilemedim

Bennn disimin biri curudu sanirim arada cok fena sizliyor idare ediyorum ama bir disciye gidicem ilerlemeden
Küçüldüyse de farketmedim🙈 en düşük ve hassas ayarda çalıştırdım sorun olmadı sanırım

Back
X