2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar herkese yazamadım çok teşekkür ederim. İyiyim bebişin kalp atışı zayıflayınca sezeryana karar verdik. İyiki öyle olmuş ameliyatta doktor bebeğin kordonunu gösterdi hem kısa hem kendi içinde bi sürü düğümcük atmış. Yani normal doğumu kalp atışı zayıflamasa denesek yine zorunlunsezeryana alırdım bu kısalıkta bebiş doğmazdı dedi. Herşeyde vardır bi hayır. Valla kızlar sezeryanda öyle korkulcak biley değilmiş ağrısı falan. Benim ilki normal doğumdu kıyaslayınca bana daha kolay geldi. Bebişim yanımda yatıyor bende iyiyim çok şükür bekleyen herkese rabbim sağlıkla kavuştursunn hepinizi çokk öpüyorum güzel haberlerinizi de bekliyorum 💕
Gerçekten her işte bir hayır vardır. Ne güzel bir hikaye ve sonrası da rahatlık şükür ki. Bundan sonra da böyle güzel geçsin:)

Yok yok bu mide neler gordu, hemen bulanmaz😂 kesin nişan ya, hadi hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyorum cnm. Kasilmalar fln da arttı diyorsan eli kulağındadir.

Ben de dün gece yatarken bugün kesin doguracagm gibi bir hissiyattaydim ama hala ses seda yok benim bebisten. Hatta az önce şu meşhur yere oturup bacak bacak üstüne atma testini denedim, gayet de yapabildim:)

Hafta sonunu hayırlısıyla bir atlatsaydık:) pazartesi çok güzel gün🩷 - Doğum korkusu yükleniyor ahah😅
Valla bugün öğlen çatı muayenesi yaptı dr sağolsun regl ağrısı gibi değişik bir ağrı var, yalancı kasılmalar öncekine göre çok sertleşti 🥲🥲🥲

Valla bugün öğlen çatı muayenesi yaptı dr sağolsun regl ağrısı gibi değişik bir ağrı var, yalancı kasılmalar öncekine göre çok sertleşti 🥲🥲🥲
Çatı muayenen de güzel geçmişti ohh harika 🧿 1 gün önce gece 3 4 kadar adet ağrısı yaşadım ay allahım bana da yapsalar keşkem çatıyı 😆😆😆

Kuzu bir şey olmaz hiç merak etme. Ağustos tayfada çoğumuzun bebe geriden geliyor. Protein ağırlıklı beslen, bol su iç, yemekten sonra bi yarım saat en azından soluna yat. Plasenta kan akışı sola yattığında daha çok destekleniyor o yüzden sağ sol yan yatmak yerine sola yatman senin için daha iyi olur. Kaşar, kırmızı et, kuruyemiş, kabak çekirdeği, kefir, muz bide sek quark yoğurtları çok tükettim. Streste çok önemli. Ben neredeyse 3 aydır gelişim geriliği ile uğraştığım için yaptıklarımı söylüyorum tabi, ona rağmen anca toparladı. Olsun annesi herkes upuzun olamaz ya, elbet ailede ortalama boyda insanlar vardır. Sizinde zamanla toparlar hiç kafana takıp şu güzel günlerini zehir etme. Ben çok ağladım, kıyafetlerini falan ağlaya ağlaya ütüledim çok pişmanım tadını çıkartmadığıma, tadını çıkart 😍😍
Tesekkur ederim🤗🥹 seninki de gecmis gitmis olsun🩵
riskli gebelikten 5.haftadan beri evdeyim.dediklerini de yapıyorum aslında... saglikli beslenmekten yoruldum 🫠 ama beni çok yatırdılar evde..ic/dis kanama durmadı 6.aya kadar.. cok hareketsiz ve güçsüzüm artik.. su 1 aydır sola da yatamaz oldum agrilardan.. hareketsizlik mi etkiledi acaba diyorum...
Evde volta atmaya başladım su saat itibariyle 👀🤰🏻🏃🏻‍♀️💃

Ay tadini çıkarmak bende de olamadı ki.. stres zaman zaman oldu ama bi donukluk hali vardı bende hep..tup bebek tutar mı, yaşar mı, 3. ayi atlatalim bi,..kanamalar gecer mi vs derken sevinemedim sonra üzülmemek icin..yavrum mazlum mazlum icerde🥹🙃
su 35i görsek diyordum hep..onda da bu cikti.. az daha ete, peynire, evde de olsa yürümeye abanayim bakalim haftaya ins güzel.haberler aliriz🤲🥰

Kızlar günaydın ancak vakit bulup yazabiliyorum.
Biz çok iyiyiz şükür ki benim işlemim rahat geçti sonrasında aman aman bir ağrım olmadı hemen toparlandım çok şükür.
Memeye düşkün bir kız ama sütümüz henüz damla damla geliyor arttırmaya çalışıyoruz.
mamada veriyoruz damla damla kaşıkla. Bizden haberler böyle. Doktorum baya sancılanmışsın galiba 2 cm açılman vardı dedi beklesek belki de normal doğacaktı 😂
Hayırlı olsun🌸 Allah analı babalı sağlıkla büyütsün🧿

Bende bunu kavrayamiyorum 🙄 daha doğmamış olmasına rağmen 🤣hadi hastanede klima vs normal giydirecezde evler cayır cayır yanıyor 😏ben çıtçıtlı body giydirip muslin incecik battaniye ayarladım hafif kundaklamak için ilk zamanlar öyle düşünüyorum 🤣
Dün gittim ben de ince şortlu zıbın aldım, 2 müslin aldım 😕

Kızlar selam dün 16.25 civarı normal doğurdum çok şükür.
İdrarda protein çıkınca insafa gelip doğumu hızlandırdılar. Suyumu patlattıktan sonra sancılar sıklaştı. Yarım kalan suniye de devam ettiler. 6 cm açılmadan sonra 2 saat içide birden 10cme ilerlemişim. Hemen kaldığım odada doğum başladı. ( hastane böyle, kalınan oda ve yatak doğumhane şeklini alıyormuş)
3 ıkınmada geldi kızım. 2 dikişim var.
Hastane koridorunda sürünürken rabbim yüzüme güldü. İyi ki protein çıkmış ki doğurttular şükür her şerde bir hayır var :KK53:
Bebeğim de ben de iyiyiz.
Bu arada iri bebek diye korkuttular 2850 doğdu bebeğim. 3600 diyen doktor vardı yani.
Neyse şuan ilk işim sağlık sigortası satın almak olacak birazdan.
Yeni yazabildim şekeri düşmesin diye beslemekle uğraştım.
Vakit oldukça sizlerin de güzel haberlerinizi okurum inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

İdrarda protein çıkınca insafa gelip doğumu hızlandırdılar. Suyumu patlattıktan sonra sancılar sıklaştı. Yarım kalan suniye de devam ettiler. 6 cm açılmadan sonra 2 saat içide birden 10cme ilerlemişim. Hemen kaldığım odada doğum başladı. ( hastane böyle, kalınan oda ve yatak doğumhane şeklini alıyormuş)
Hastane koridorunda sürünürken rabbim yüzüme güldü. İyi ki protein çıkmış ki doğurttular şükür her şerde bir hayır var :KK53:
Bu arada iri bebek diye korkuttular 2850 doğdu bebeğim. 3600 diyen doktor vardı yani.
Vakit oldukça sizlerin de güzel haberlerinizi okurum inşallah. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
Gözün aydın 🩷😍 sağlıkla büyüsün inş🙏

Çatı muayenen de güzel geçmişti ohh harika 🧿 1 gün önce gece 3 4 kadar adet ağrısı yaşadım ay allahım bana da yapsalar keşkem çatıyı 😆😆😆
Ay yok kız yapmasınlar benim ağrı eşiğim baya yüksek dövme falan yaptırırken hissetmem bile ama sonrasında inceden bi ağrı oluyor 🥲 bende oluyorsa demek ki normalde daha ağrılı. Kemiklere tek tek baktığını hissettim ama 🥲🥲🥲

Gözün aydın canım çok şükür geçti bitti. Kızınla musmutlu olun artık 😍😍😍

Back
X