2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Evet şarkıların diyorlar insallah benimde geçer
Benim odemlerimde 1 hafta 10 güne atılmıştı geçiyor çok aşırı ise yine dr ay sorun.. benim 2 3 tanidigimda biri ayağı morarircasina sismisti digerinin ayaklarında alt bacaklarında bile catlaklar olmustu üzerine falan basamiyordu
valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesi 😥 saçma biliyorum ama bunu düşünüyorum. Annem fotoğraf çekimi ayarla falan aşırı istekli ve heyecanlı sanki kendi doğuracak. Bende bi çikolata ikram eder geçerim diyordum ama herkes içinde kalır falan zorluyorlar.
Ya fotoğraf çekimi falan bişey diyemem ama hasta ziyaretinin kisasida makbuldür.. odayı özel hastanelerde bile bu derece doldurmaya müsade etmiyorlar ayrıca çocuğun sıhhati içinde uygun değil bence illaki gelenler olsun güzel gün yanında olsunlar hayırlı olsun desinler ama çocuğun her türlü mikroba açık olduğunu da unutmayın tabi bu benim kendi fikrim 😅yani pasta börek meselesi uzun gibi ha suit odadır bir odada senle bebiş olur diğer odada ikram olur misafirler orada yer içer muhabbet eder o başka 😂

Kızlar 3 gündür geçmeyen gaz sancım var yani dikiş ağrımdan çok bu canımı yakıyor. İçmediğim komposto kalmadı var mı bildiğiniz bir yiyecek içecek gaz sancısını geçirip tuvalete çıkaracak

valla aileler ve arkadaşlarım gelir akraba olmaz zaten aileler görümcem eşi ve erkek kardeşim eşi falan derken bi kalabalık olacak gibi valla insanlar gelecek uzun sürerse acıkacaklar düşüncesi 😥 saçma biliyorum ama bunu düşünüyorum. Annem fotoğraf çekimi ayarla falan aşırı istekli ve heyecanlı sanki kendi doğuracak. Bende bi çikolata ikram eder geçerim diyordum ama herkes içinde kalır falan zorluyorlar.

ayy ne güzel herkes şimdi dinlen bebek doğunca bugünleri arayacaksın diyor ama ben doğsun öpmek koklamak istiyorum yaaa size maşallah.
Hiç dinleme onları annesi 🥰 bunlar tatlı yorgunluk ve uykusuzluklar ☺️

Kızlar 3 gündür geçmeyen gaz sancım var yani dikiş ağrımdan çok bu canımı yakıyor. İçmediğim komposto kalmadı var mı bildiğiniz bir yiyecek içecek gaz sancısını geçirip tuvalete çıkaracak
Rezene çayı iyi geliyormus gaza doktorum öyle demişti süt te yapıyor içmiyorsan onu dene canım

Bağırsak düzenleyici kullanabilirsin ilk sezaryenimde doktorum duphalac reçete etmişti bana

Yeni doğum yapmış anneler sizinde göğüslerinizde sızlama ile beraber süt akması oluyor mu ? Ay nedeni nedir ki aniden sızlıyor bakıyorum süt akiyor beraberinde 🤔

kızlar selam, Allah günah yazmasın ama ben attık sabırsızlanmaya başladım sağlıkla sıhhatle bebisim dogsun istiyorum bir an önce zaman geçsin. Hamilelik olayını zaten sevmezdim ama artık hem sıkıldım hem de kendimi cirkin hissediyorum. Eski hallerimi özledim, kıyafetlerimin içine girmeyi hayal ediyorum. İnsan kendini iyi hissetmeyince modu da düşük oluyor herhalde hiç enerjim keyfim yok benim.

kızlar selam, Allah günah yazmasın ama ben attık sabırsızlanmaya başladım sağlıkla sıhhatle bebisim dogsun istiyorum bir an önce zaman geçsin. Hamilelik olayını zaten sevmezdim ama artık hem sıkıldım hem de kendimi cirkin hissediyorum. Eski hallerimi özledim, kıyafetlerimin içine girmeyi hayal ediyorum. İnsan kendini iyi hissetmeyince modu da düşük oluyor herhalde hiç enerjim keyfim yok benim.
7.günden bildiriyorum tutabildiğin kadar içerde tut bacım 😂 uyumuyor geceleri ağlayıp duruyor gündüzleri de asla uyanmıyor mala bağlamış durumdayım 😂😂😂

7.günden bildiriyorum tutabildiğin kadar içerde tut bacım 😂 uyumuyor geceleri ağlayıp duruyor gündüzleri de asla uyanmıyor mala bağlamış durumdayım 😂😂😂
Haha 😂ben bu sonu bildiğim için alabilecegi son tarihi öğrenip o tarihi istedim 😂dr dedi bu eziyeti kendine neden yapiyosun ağrın var kurtul 🙄 tek tepkim sanki çıkınca güllük gülistanlık bir hayatım olacak 🤣

Yeni doğum yapmış anneler sizinde göğüslerinizde sızlama ile beraber süt akması oluyor mu ? Ay nedeni nedir ki aniden sızlıyor bakıyorum süt akiyor beraberinde 🤔
Kimisi diyor bebek aciktigi için sütun kaynıyor ama ilk zamanlar normal şuan vücudun gereğinden fazla süt üretiyor bebeğine yeterli süt üretmeyi beynin ve hormonların öğrenecek

😐Allah yardımcın olsun büyük sıkıntı bu WC meselesi incir kayısı falan bilindik şeyler Dr herhangi bir tavsiye vermedimi o kivranislar çok zor 😥

Kız ne güzel hazırlık yapıyorsunuz sjsjsjsjjs ben doğurduğumu kimse bilsin istemiyorum, mümkünse hastaneye de kimse gelsin istemiyorum 😂 fotoğraf falanda çekinmek istemiyorum hemen eve ışınlanmak istiyorum 😂😂
İnana ben de öyle istiyorum ama çalıştığım hastanede doğuracağım için gelen çok olacak illa ki

İnana ben de öyle istiyorum ama çalıştığım hastanede doğuracağım için gelen çok olacak illa ki
Ay sen de mi hemşiresin yoksa ben kendi hastaneme gitmedim bende hemşireyim. Ama yakın arkadaşlarım gelir heralde doğuma. Zaten bi tanesi her halükarda benimle gelecek

Ben hamileliği sevmedim ya hele bu sıcaklarda bittim. Artık çıksın istiyorum sağlıcakla. Eşim bu ara evde iş dolayısı ile bir kaç ay beraberiz canım sıkkın adamı bi öldürmediğim kaldı. Hepimizin ruh sağlığı için bu bebek haftaya doğmalı 😂

7 ağustosta planlı sezeryanı olan canım arkadaşlarım kaç haftalık oluyorsunuz doğumda. Ben tam 38 + 1 oluyorum erken mi diye biraz üzülüyorum çünkü 😥

Back
X