Bizimde öyle normali oymuş. Yalnız bizim birkaç gün yeşildi üşüttüğü için diye düşündüm ya da ben çok yeşillik yedim ya da demir ilacı kullanıyorum o yüzden diye düşündüm iki gündür çok dikkat ediyorum kakasını rengi normal sarımsak kahveye döndü
Ay çok teşekkür ederim bebeyi kapıp acile gidecektim neredeyse. Bende demir ilacı kullanıyorum aşkım. Hardal rengi gibi bir sarı renk kakası ama mukus görünce korktum bir şey mi var diye
Benimki de öyle sümüksüz kakası yok inş normaldir. Ama sarıydı yeşile dönüyor alerjiden şüphelendim 2 gündür sütlü şeyler yedim sütten veya alerjen bişeyden mi acaba
Benimki de öyle sümüksüz kakası yok inş normaldir. Ama sarıydı yeşile dönüyor alerjiden şüphelendim 2 gündür sütlü şeyler yedim sütten veya alerjen bişeyden mi acaba
Ya bende öyle okudum ama emin olamadım. Dru da arayıp soramadım hiç sevmedim kadını verdiği bilgi asla tatmin etmez aklıma siz geldiniz dedim bacikolarımın bebişleri ne durumda bu önemli. Chatgpt normal takip et diyo. Bugün bi kakası mukuslu bi kakası mukussuzdu. Demekki böyle olacak dedim bende
Kızlar günaydıınn Aslında eylül annesi olmam gerekiyor ancak ağustos olacak gibi sizden de fikir almak istedim. 37+1 de nst sancı gösterdi ancak hiç sancı hissetmiyorum. Açılmaya baktı yoktu ancak incelme başlamış dedi. Bebek ise yüzünü çevirmemiş daha baş aşağı ancak yüz içe bakıyormuş. Rahim incelmeye başladıktan sonra doğum günler içinde hızlı mı gerçekleşiyo
Canım parmak ve enjektör denedin mi? Küçük parmağı üst damağa dayayıp bebeğin emmesini sağlıyorsun. Sonra enjektöre mama/süt çekip (diyelim ki 20 cc enjektör; 15 cc mama çekip beş cc hava bırakıyoruz) parmağın yanından enjektörün ucunu (iğneyi çıkarıp) veriyoruz. Biz o şekilde veriyoruz dökülmeden içiyor.
Evet ne yazıkki
mamayı neyle verirsen ver yutmuyor bagırıyo anne sütünü biberonla bir iki almıştı şimdi onuda almıyor.
Belki aşırı aç kalınca alır bilmiyorum yani
Evet maalesef ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar tuhaf çocuk diye
Hayır memeyi emsin sorun yok ama biberon da alsın ekstradan mama ya da anne sütü vereyim ya da ileride ne yapacağız onu düşünüyorum hep
Doktor almasın mama emzir bol bol dedi götürsem aynı şeyi söyleyecek emzir niye biberon veriyorsun diye.
Neyse alışcağını umuyorum alışmasa da Allah kerim
Doktor almasın mama emzir bol bol dedi götürsem aynı şeyi söyleyecek emzir niye biberon veriyorsun diye.
Neyse alışcağını umuyorum alışmasa da Allah kerim
Evet maalesef ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar tuhaf çocuk diye
Hayır memeyi emsin sorun yok ama biberon da alsın ekstradan mama ya da anne sütü vereyim ya da ileride ne yapacağız onu düşünüyorum hep
Evet ya biberon da kolaylık oluyor bazı zamanlarda, her an memeyi çıkaramayabiliyoruz Ama daha çok küçük annesi, azcık büyüsün alır biberonu da şu an için almıyorsa çok da zorlama
Evet ya biberon da kolaylık oluyor bazı zamanlarda, her an memeyi çıkaramayabiliyoruz Ama daha çok küçük annesi, azcık büyüsün alır biberonu da şu an için almıyorsa çok da zorlama