2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay çok teşekkür ederim bebeyi kapıp acile gidecektim neredeyse. Bende demir ilacı kullanıyorum aşkım. Hardal rengi gibi bir sarı renk kakası ama mukus görünce korktum bir şey mi var diye

Kızlar bebişlerin kakası nasıl ya. Bugün kakasında sümüksü mukus fark ettim. Normal mi sizde de var mı böyle bir şey. Sadece anne sütü alıyor
Benimki de öyle sümüksüz kakası yok inş normaldir. Ama sarıydı yeşile dönüyor alerjiden şüphelendim 2 gündür sütlü şeyler yedim sütten veya alerjen bişeyden mi acaba

Benimki de öyle sümüksüz kakası yok inş normaldir. Ama sarıydı yeşile dönüyor alerjiden şüphelendim 2 gündür sütlü şeyler yedim sütten veya alerjen bişeyden mi acaba
Ya bende öyle okudum ama emin olamadım. Dru da arayıp soramadım hiç sevmedim kadını verdiği bilgi asla tatmin etmez aklıma siz geldiniz dedim bacikolarımın bebişleri ne durumda bu önemli. Chatgpt normal takip et diyo. Bugün bi kakası mukuslu bi kakası mukussuzdu. Demekki böyle olacak dedim bende

Kızlar bebişlerin kakası nasıl ya. Bugün kakasında sümüksü mukus fark ettim. Normal mi sizde de var mı böyle bir şey. Sadece anne sütü alıyor
bizimki hardal gibi şuan sümüksü bişey görmedim ama arkadaşımın öyleydi bide bebekte hafif kızarıklık olmuştu süte alerjisi çıktı.belki yediğin bişey dokunmuştur

Tabii kisiden kisiye degisir ama bende oyle olmadi. 37den beri sanci var, yumusama, rahim agzi kisaliyo felan dedi doktor ama 40i tamamliyoruz nasipse

Ya benimki buna pek kanmaz sanmıyorum çünkü aşırı memeci ve 25 günlük artık herşeyi çözmüş durumda

Çok acayip yaa normalde insanlar memeyi reddediyor biberonla içiyor falan diye yakınır, sende tam tersi olmuş
Evet maalesef ben de aynı şeyi düşünüyorum ne kadar tuhaf çocuk diye
Hayır memeyi emsin sorun yok ama biberon da alsın ekstradan mama ya da anne sütü vereyim ya da ileride ne yapacağız onu düşünüyorum hep

Ayy şu bir sistem var ya ince boru ile memede mama yiyor onu dene yada bir doktora gotur baksinlar ona göre yonlendirir
Doktor almasın mama emzir bol bol dedi götürsem aynı şeyi söyleyecek emzir niye biberon veriyorsun diye.
Neyse alışcağını umuyorum alışmasa da Allah kerim

Evet ya biberon da kolaylık oluyor bazı zamanlarda, her an memeyi çıkaramayabiliyoruz Ama daha çok küçük annesi, azcık büyüsün alır biberonu da şu an için almıyorsa çok da zorlama

Evet ya biberon da kolaylık oluyor bazı zamanlarda, her an memeyi çıkaramayabiliyoruz Ama daha çok küçük annesi, azcık büyüsün alır biberonu da şu an için almıyorsa çok da zorlama
Hergün deniyorum canı isterse alıyor aldıgı zaman içmeyi bilmiyor ama her defasında boğuluyor onuda öğrenecek inşallah

Tabii kisiden kisiye degisir ama bende oyle olmadi. 37den beri sanci var, yumusama, rahim agzi kisaliyo felan dedi doktor ama 40i tamamliyoruz nasipse
Yaa hadi bakalım sağlıkla gelsinler kişiye göre çok değişiyormuş sizin de ilk gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…