2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
aynı biz ve uyumuyoda öğlen uyumuyo çocuk ya wcye zor gidiyorum

Aaa öylemii hiç anlamam o tarz şeylerden ama inanırım kızımın yükselenide başak onunla alakalımıydı acaba
Tabi başak burçları daha cok etki alır başak dolunayı olduğu için. Dolunay ve tutulmalarda etkileri 1 hafta önden başlayıp 1 hafta sonraya kadar uzayabilir. Atak haftaları gibi uyku gerilemesi huysuzluk yapar.

Çok geçmiş olsun canım çocuk boşuna halsiz degilmis demekki enfeksiyondan.ama en kısa zamanda daha iyi olacak merak etme biliyorum çok zor şuan kendini çok kötü hissediyorsun ama geçecek en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah

Tabi başak burçları daha cok etki alır başak dolunayı olduğu için. Dolunay ve tutulmalarda etkileri 1 hafta önden başlayıp 1 hafta sonraya kadar uzayabilir. Atak haftaları gibi uyku gerilemesi huysuzluk yapar.
Aşkım şiir gibi anlatıyorsun az daha anlat bayılırım böyle şeyler dinlemeye

Zaten ülkedeki insanları bu hale getiren gösterişli inst malesef yok öyle birsey canim asla eksik hissetme ki tek çocuk hiç çocukmuş deneyinledim :) ama hiç birssey böyle kalmayacak geçip gidecek benim oğlum 7.5 yaşında zaman nasıl geçti hatirlamiyorum inan lohusalik saçma dönemi geçince duygu kontrollerini yaparsan daha mutlu oluyorsun

Ben de böyle emziriyorum tutmuyor aranmıyor meme kuzenim kardeşim kuzenimin bebeği havada meme arardı yapışırdı oğlum 20 günlük emmiyor ilk zamanlar ağlıyordum ve sütüm var memelerim ağrıyor uyanmadan ben uyanıyorum zar zor ikna oluyor 15 dk emiyor bırakıyor şimdi 20 günlük hep kaşıkla verdim dün gece biraz geç emdi bir de ilk defa ayrı kaldık 2 saat geldim emdi gözüme baka baka ilk defa kendi tuttu yoksa ben de tutup ağzına veriyorum hep hala öyle

Allah razi olsun canim. Emzirmeye gittigimde bile daha kolay uyandi. Cenesine dokununca ruhu duymazdi simdi uyaniyor. Ama yine de 10 dakikayi gecmiyor emmesi siringa ile takviye yapiyoruz onu da cok icmiyor. En azindan gozetimde diyorum. Amiin sagolasin cok

Duşta derken birlikte mi girdiniz duşa o şekilde mi deniyim? Ne kadarlıktı alıştığınd

Canım ben mesela gece olduğunda yada gogsum sistiginde tazyikli olmasın diye 30 ml sağip buzdolabına koyuyorum yani hepsini sagmiyorum.yada mesela 2 göğsün şişti birinin hepsini sağ buzdolabına koy uyandığında emzirirsin digerinide bidahaki beslemende verirsin gibi

Çok şükür bak daha iyi olacak sevindim

Çok teşekkür ederim kuzu valla sağım işi çok karışık geldi bana

Sütünü arttıran var mı kızlar? Neler yaptınız? Power pumping yaptım bugün yarında yapıcam bakalım arttıracak mı? Çocuk deli gibi meme istiyor süt yok çok üzgünüm.

Evet ne yazıkki
mamayı neyle verirsen ver yutmuyor bagırıyo anne sütünü biberonla bir iki almıştı şimdi onuda almıyor.
Belki aşırı aç kalınca alır bilmiyorum yani
Canım parmak ve enjektör denedin mi? Küçük parmağı üst damağa dayayıp bebeğin emmesini sağlıyorsun. Sonra enjektöre mama/süt çekip (diyelim ki 20 cc enjektör; 15 cc mama çekip beş cc hava bırakıyoruz) parmağın yanından enjektörün ucunu (iğneyi çıkarıp) veriyoruz. Biz o şekilde veriyoruz dökülmeden içiyor.

Kızlar bebişlerin kakası nasıl ya. Bugün kakasında sümüksü mukus fark ettim. Normal mi sizde de var mı böyle bir şey. Sadece anne sütü alıyor

Kızlar bebişlerin kakası nasıl ya. Bugün kakasında sümüksü mukus fark ettim. Normal mi sizde de var mı böyle bir şey. Sadece anne sütü alıyor
Bizimde öyle normali oymuş. Yalnız bizim birkaç gün yeşildi üşüttüğü için diye düşündüm ya da ben çok yeşillik yedim ya da demir ilacı kullanıyorum o yüzden diye düşündüm iki gündür çok dikkat ediyorum kakasını rengi normal sarımsak kahveye döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…