aynı biz ve uyumuyoda öğlen uyumuyo çocuk ya wcye zor gidiyorumKızlar iki gündür sürekli emmek istiyor neredeyse dört saat emzirdiğimi biliyorum. Yoruldum bittim resmen mama da verdim arada sütüm geliyor aç değil diye düşünüyorum 6 dan fazla çişli kakalı bez alıyorum her defasında. Memede uyuyor yatırınca başlıyor ağlamaya bi kaç saat uyuyor sonra yine aynı döngü. 8. Gündü bugün. Öyle olan var mı artık fiziksel olarak bittim
Tabi başak burçları daha cok etki alır başak dolunayı olduğu için. Dolunay ve tutulmalarda etkileri 1 hafta önden başlayıp 1 hafta sonraya kadar uzayabilir. Atak haftaları gibi uyku gerilemesi huysuzluk yapar.Aaa öylemii hiç anlamam o tarz şeylerden ama inanırım kızımın yükselenide başak onunla alakalımıydı acaba
Çok geçmiş olsun canım çocuk boşuna halsiz degilmis demekki enfeksiyondan.ama en kısa zamanda daha iyi olacak merak etme biliyorum çok zor şuan kendini çok kötü hissediyorsun ama geçecek en kısa zamanda iyi olursunuz inşallahKizlar bebegimi yogun bakima yatirdilar. İdrar yolu enfeksiyonu halsizlik yaparmis o yuzden uyanip ememiyormus. Halbuki cis sayimiz iyi iki gunde 100 gr da almis amauyanip 1-2 dakika cekip bayilir givi uyuyakaliyordu. Yenidoganda antibiotik gozetim altinda veriliyormus kuzumsuz dondum eve cok agirima gitti. Minumum 5 gun kalacakmis kuzum arada gidip emziricem sutumu verecekler. Emzirmeye girdim yine 1-2 dakika cekti halbuki 60 ml mama verdiler onu icti sonra. Hakikaten hali yokmus cocugun. Kiyafetlerini verdiler bos puset elimde kiyafeti dondum eve cok agliyorum sutum kesilecek diye de cok korkuyorum
Sağol canım geçici bişey oldugunu bilmek iyi geldiTabi başak burçları daha cok etki alır başak dolunayı olduğu için. Dolunay ve tutulmalarda etkileri 1 hafta önden başlayıp 1 hafta sonraya kadar uzayabilir. Atak haftaları gibi uyku gerilemesi huysuzluk yapar.
Aşkım şiir gibi anlatıyorsun az daha anlat bayılırım böyle şeyler dinlemeyeTabi başak burçları daha cok etki alır başak dolunayı olduğu için. Dolunay ve tutulmalarda etkileri 1 hafta önden başlayıp 1 hafta sonraya kadar uzayabilir. Atak haftaları gibi uyku gerilemesi huysuzluk yapar.
Senin sütünü kaşıkla yedir canim yada enjeksiyonla yavaş yavaşBenimde 40 50 60 anca cıkıyo ama ne mama ne biberonla benim sütümü alıyor ben napıcam
Zaten ülkedeki insanları bu hale getiren gösterişli inst malesef yok öyle birsey canim asla eksik hissetme ki tek çocuk hiç çocukmuş deneyinledim :) ama hiç birssey böyle kalmayacak geçip gidecek benim oğlum 7.5 yaşında zaman nasıl geçti hatirlamiyorum inan lohusalik saçma dönemi geçince duygu kontrollerini yaparsan daha mutlu oluyorsunTek çocuk ilk çocukinternet anneleri çılgın şeyler yapıyo ben yapamayınca kendimi eksik hissediyorum ama burda herkesin benle hemen hemen aynı durumda olduğunu görmek ne yalan söyleyeyim mutlu ediyo
Millet sabah uyanıyo duş, makyaj, bebek masajları , ev toparlama, güzel bir kahvaltı, etkinlikler.. bense uyan, sağ, besle, sterilize et, bez değiştir başa dön
Üstelik annemler bu hafta gidiyor yalnız kalcam
Hahahhahah aşkım yaaa görünce yazayım dedimAşkım şiir gibi anlatıyorsun az daha anlat bayılırım böyle şeyler dinlemeye
Ben de böyle emziriyorum tutmuyor aranmıyor meme kuzenim kardeşim kuzenimin bebeği havada meme arardı yapışırdı oğlum 20 günlük emmiyor ilk zamanlar ağlıyordum ve sütüm var memelerim ağrıyor uyanmadan ben uyanıyorum zar zor ikna oluyor 15 dk emiyor bırakıyor şimdi 20 günlük hep kaşıkla verdim dün gece biraz geç emdi bir de ilk defa ayrı kaldık 2 saat geldim emdi gözüme baka baka ilk defa kendi tuttu yoksa ben de tutup ağzına veriyorum hep hala öyleAhh ayni dertler...kafasi cok karıştı cocuumun hastane mama&biberonuyla.. kasik, eds vs i ih...eds biberondan hızlı gidiyor..hangisini yapsm bilemedim...ten tene temasinartirmaya calisiyorum. Evde iki cıbıl geleceğiz bundan sonra.. yanımda uyutup tutturdum bugun biraz ama korka korka korka da.. el amanbilenler yardim..
Oldu mu hakikaten öyle.. ısrar &kavgaya,travmaya dönüştürmeyi cocukta diyordu..sonuca ağlama krizine dönüyor..
Uyanırken masum aninda yakalayabilirsiniz ancak
Yemiyo canım yemiyor yani kaşıkla hiç içmiyo biberonla yine biraz alıyo canı isterse 2 gündür ama boğuluyor yaSenin sütünü kaşıkla yedir canim yada enjeksiyonla yavaş yavaş
Allah razi olsun canim. Emzirmeye gittigimde bile daha kolay uyandi. Cenesine dokununca ruhu duymazdi simdi uyaniyor. Ama yine de 10 dakikayi gecmiyor emmesiÇok geçmiş olsun canım çocuk boşuna halsiz degilmis demekki enfeksiyondan.ama en kısa zamanda daha iyi olacak merak etme biliyorum çok zor şuan kendini çok kötü hissediyorsun ama geçecek en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah
Duşta derken birlikte mi girdiniz duşa o şekilde mi deniyim? Ne kadarlıktı alıştığındOğlumda meme reddi sırasında Uykuluyken, duştayken, pilates topunun üstünde deneyerek atlatmıştı , tabi biraz daha büyüktü ama denenebilir. Duşta özellikle kendini kaybedip hemen emiyordu. Çok bilgim yok ama belki işe yarar
Canım ben mesela gece olduğunda yada gogsum sistiginde tazyikli olmasın diye 30 ml sağip buzdolabına koyuyorum yani hepsini sagmiyorum.yada mesela 2 göğsün şişti birinin hepsini sağ buzdolabına koy uyandığında emzirirsin digerinide bidahaki beslemende verirsin gibiKızlar benim aklımı çok karıştıran bi konu var. Sağım için emmeden önce mi sağmak gerek sonra mı? Ön süt son süt olayı falan varya benim aklım çok karıştı. Bi sayfa diyor ki süt süttür, başka sayfa diyor ilk emdiği sulu olur memeyi boşaltmaya yakın besleyici yağlı kısım kalır vs. E o zaman ilk sağsak daha yağlı süt mü kalacak vs ben hiç anlamadım beni aydınlatır mısınız? Arada bi sağıp buzluğa atmak istiyorum işe başlayınca lazım olacak diye. Ama ne zaman ve hangi kısmı sağmam gerekiyor bilemiyorum. Birde sağınca memem boş kalacak çocuk emmek istese aç kalacak diye korkuyorum. Mochi kablosuz cihazım var çok güzel memnunum ama ne zaman sağmam gerektiğini anlamadığım için ben cihaza bakıyorum cihaz bana
Çok şükür bak daha iyi olacak sevindimAllah razi olsun canim. Emzirmeye gittigimde bile daha kolay uyandi. Cenesine dokununca ruhu duymazdi simdi uyaniyor. Ama yine de 10 dakikayi gecmiyor emmesisiringa ile takviye yapiyoruz onu da cok icmiyor. En azindan gozetimde diyorum. Amiin sagolasin cok
Çok teşekkür ederim kuzu valla sağım işi çok karışık geldi banaCanım ben mesela gece olduğunda yada gogsum sistiginde tazyikli olmasın diye 30 ml sağip buzdolabına koyuyorum yani hepsini sagmiyorum.yada mesela 2 göğsün şişti birinin hepsini sağ buzdolabına koy uyandığında emzirirsin digerinide bidahaki beslemende verirsin gibi
Canım parmak ve enjektör denedin mi? Küçük parmağı üst damağa dayayıp bebeğin emmesini sağlıyorsun. Sonra enjektöre mama/süt çekip (diyelim ki 20 cc enjektör; 15 cc mama çekip beş cc hava bırakıyoruz) parmağın yanından enjektörün ucunu (iğneyi çıkarıp) veriyoruz. Biz o şekilde veriyoruz dökülmeden içiyor.Evet ne yazıkki
mamayı neyle verirsen ver yutmuyor bagırıyo anne sütünü biberonla bir iki almıştı şimdi onuda almıyor.
Belki aşırı aç kalınca alır bilmiyorum yani
Bizimde öyle normali oymuş. Yalnız bizim birkaç gün yeşildi üşüttüğü için diye düşündüm ya da ben çok yeşillik yedim ya da demir ilacı kullanıyorum o yüzden diye düşündüm iki gündür çok dikkat ediyorum kakasını rengi normal sarımsak kahveye döndüKızlar bebişlerin kakası nasıl ya. Bugün kakasında sümüksü mukus fark ettim. Normal mi sizde de var mı böyle bir şey. Sadece anne sütü alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?