2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar cumartesi gobek bagi dusmus kizimin. Bugun cok ikindi kaka yaparken acaba ondan mi yoksa gaz cikarirken ben mi yanlis bir sey yaptim kanamis baya
Yarin kontrolu var beklesem mi gotursem mi? Basina gelen var mi? Nette dustukten bir kac gun sonra kanama olabilir diyor ama bana biraz fazla gorundu

Benim bi oğlumda adı neydi hatırlamıyorum ama kanamayı durdurmak için yakmışlardi.. ama kriteri neydi hatırlamıyorum.. yakma deyincede korkma metal bişey degdiriyorlar sadece birde ekstra k vit iğnesi olmuştu

Ben bez olarak molfix kullanıyorum. Pişik yapmadı ama bazen sızdırıyor çişi. Islak mendil olarakta molfix izotonik sulu hassas ciltler için olanı aldım. Mustela ve penaten pişik kremi kullanıyorum arada kızarıklık görürsem hemen söndürüyor. Ama sızdırdığı için ben çok sık değiştiriyorum belki onla da alakası vardır. Şimdilik pişik olmadığı için değiştirmek istemiyorum ama günde 1 tane çişli zıbınımız oluyor. Sızdırma problemi için primaya geçebilirim.

Dün gece bunları okuyordum. Saat 4 oldu 5 oldu hala yatağa koyamadım çocuğu hep emdi ağladı kuzum. yorgunluk başıma vurdu artık oturdum ağladım ne yapayım diye. Bu çocuklarımızı sevmediğimiz istemediğimiz veya isyan ettiğimiz anlamına gelmiyor ama yorgunluk gerçekten zor bir de hormonlar da bir yandan. Öncekine göre daha kafam rahat ama yetememe hissi hep aklımda hem bebeğe hem büyüğe. Ama biliyorum hepsi geçecek, yeter ki onlar ve biz sağlıklı olalım. Sonra kocaman olacaklar ve o zaman da zaman hızlı geçmesin diyeceğiz.

Benim tek önerim imkanı olan olabildiğince yardım alsın yardım istesin. Ya bir yardımcı ya aileden biri. Benim aileden yana maalesef hiç öyle bir imkanım olmadı ikisinde de. İlkinde lohusalığım psikolojik olarak çok zor geçti çünkü yüzümü bile yıkayacak vaktim yoktu ve paniğim bebeğe de geçiyordu.
Şimdi en azındna ev işleri konusunda yardım almaya çalışıyorum. O biraz nefes aldırdı bana.

Ah ne güzel olurdu.
Bir de arkadaşım dışarı çıkmıyorsan dışarı çıkmanı öneririm. Bebekle veya bebeksiz. Evde aynı döngünün içinde olmak da çok yoruyor insanı

Tam öyle bir gece geçirdik. Şimdi dedim uyan çocuk uyutmıcam seni bence hepimizin toplaşıp sarılıp ağlaması lazım. Hem bebelere de vardiyalı bakarız daha iyi olur

Biz Slepyy ile başladık pişik yaptı tek seferde prima ya geçtik hastanedeyken o günden beri prima kullanıyoruz hediye olarak morfiks gelmişti kullanayım dedim yapısı çok ince naylonumsu bi his verdi bana çok tutmadım sızdırırmı bilmiyordum ama tekrardan slepyy denedim o sızdırdı prima da kaldık.

Oğlum var canım evet yardım ediyor bana kurban oldugum ama işte ben ona yetemiyorum bugün yemek yapamadım çocuğum çerez yerim ben dedi.oturdum ağladım minikle beraber.ben anne olmayo beceremiyorum yetemiyorum diye
Sana o kadar sarılmak istedim ki şu an. Benimki 7 yaşında yaz okuluna gidiyor. Sabahları 2-3 gün babası hazıladk kahvaltıyı sağolsunlar erken kalkmayıp alelacele çıkmışlar evden. Sonraki gün ben hazırlamaya kalktım elimde bebeyle. Yanıma geldi benim hazırladığımı görünce ağlamaya başladı dün ben tahin istemiştim babam geç kaldık dedi vermemişti diye içime öyle dokundu ki, ben bu çocuğa yetemiyorum diye

Aşkım öncelikle tabuculuğunuza çok sevindimmm. Bununla geçmiş olsun. Düştükten sonra birkaç gün daha böyle kanadı benim kızımın kabuk oldu. Hastanede çalışan bi ebeye sorduk oraya bez değirmeyin dedi. Tülbent gibi bişey koyabilirsiniz bez değdikçe kabuk kalkmıştır dedi. Sende bi gözlemle bakalım. Bende spanç vardı spanç koydum. Flasterle bantladım ama ciltleri çok hassas kızardı hemen. Kanama devam etmezse bir sıkıntı yoktur. Belki 3 4 gün sakındık olan kabukta kurudu düştü tamamen

Süper tekrar geçmiş olsun bence onla ilgisi olmayabilir canim yani benim bildiğim enfeksiyon uyku getirebiliyor ama Allah bidaha göstermesin

Canım orayı kuru tutmaya çalış mesela ben ıslak pamukla siliyorum sonra bitane kuru pamukla üstünden geçiyorum kremini şurup kapatıyorum bazen bezlede alakalı oluyor ama dene istersen

Düştükten sonra ıkınmaya ağlamaya bağlı sızıntı şeklinde kanayabilir ama kanama durmazsa o zaman Dr görmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…