- 2 Şubat 2023
- 1.022
- 2.423
- 63
- 34
Ben de biberonu kessem mi diye düşündüm de aç kalır ağlıyor çünkü meme istemiyor inat etti. 2850 doğdu ilkel evde tartılma yöntemlerimize göre 3800 olmuştur. Biraz daha kilo alsın denerim yine. Ama çok yorucu ya ağlarken insan dayanamıyor, veriyor biberonu.10.gunden bildiriyorum....mama meme biberon olayları bitirdi beni de.. sut ancak anca geliyor..emzirme danismani biberonu unutturacagiz, aglamalinolabikir bugunler dedi... dun verdim az, sonra kasik mucadeleleri ., bugun sıfır biberon..ama yapisti besige koydukça uyanmaya başladı.. yanımda uyuttum ara ara uykuda sicradi elele uyuduk..ancak 2.5kg olmus..güvenli bag kurmaya çalışıyoruz.. Her istediğinde vermeye çalışıyorum memeyi ama bu sefer de beni emzik ederse fln fln... oyhh dağlar ..
Bir de emziren analar: mamada gunde 2 kaka yapan bebe, 2gundur kaka yapmadi memeye gecince..sizde nasil durumlar?
Benim oğlumda afedersiniz kakası sıvısını ayrı kakasını(nimete benzetmiş gibi olacağım amaAayyyy aynı kakayı tarifliyorsunn içinde bide sümük gibi var işte. Çocuk acildeki dr sormuş eşim normal demişler ama bilmiyorum. Yanaklar isilik demiş kaka için normal demişş
Aşkım o kadar anlamadım ki bu durumu. Tam söylediğin gibi. Eşim arkadaşına sormuş normal yanaklarındaki döküntü isilik demiş. İnsan çözemiyor asla. Bişi varsa ilerleyen günlerde belli eder diyorum sadeceBenim oğlumda afedersiniz kakası sıvısını ayrı kakasını(nimete benzetmiş gibi olacağım amaportakal posası gibi) ayrı yapıyor arada sümüksü de goruyorum ama benim bı oğlumda daha yaşadığım için önemsemedim.. Dr a sorduğumda normal demişti o zamanlar ama yavaş yavaş normale dönüyor gibi geliyor bana
Düşünme hiç hepsi gazlı. Bugün sadece 3 kere yıkadım sıcak su rahatlatıyor diye. Bi 40 çıksın rahata ericez ben inanıyorumİnşallah gazlı bebek bonusu oldu bu bunalimin
Ayy niye yaa yaşında ne var ben ne yapayımEvet canım baya baya ağır geldi.buyuk oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.gececek bunu biliyorum ama geçene kadar benden neler götürecek.birtek eşimin yanında aglayabiliyorum bu duygularımı kısmen söyleyebiliyorum.birine anlatsam isteyerek yaptin bu yaşta eleştirisi duymak beni dahada dibe cekecek biliyorum.biraz daha dewam ederse destek almayı düşünüyorum. Sadece burada tanışık olmamıza rağmen keşke şuan yanımda olsanizda doya doya bağıra bağıra sarılıp ağlasam öyle ihtiyacım var.yargilamadan sadece benim hislerime kulak veren birine.
Kız ben 40 yasindayimAyy niye yaa yaşında ne var ben ne yapayım
4. Çocuk ve 37 yaş olunca daha hamileliğimle birlikte eleştiri odağı olmuştum ki ben bu eleştiriler olacağını bildiğim için 6 ay bitene kadar kimseye söylemedim.. ha şuanda da sırf işte 4. Yu yaparsan( ki isteyerek olmadı surpriz yumurta) boyle olur, daha 2 yasinda çocuğun vardi vs demesinler diye şuan herşeyle kendim başa cikiyorum illaki etrafımda yardımcı olmak isteyenler var ama dik durmaya cabaliyorum yardım taleplerini nazikçe reddediyorum olduğu kadar kendim hallediyorum teşekkür ederim diyorum
annem arada yemek yapıp bırakıyor buzluguma biseyler yapıp bırakıyor Allah razı olsun ama doğrusu artık onada kıyamıyorum diyorum gerek yok hallediyoruz biz..
herşeyi de akisina bıraktım neyi ne kadar yapabiliyorsam sıkıntı etmiyorum.. eskiden eşim birşey yaptığında begenmezdim yaptirmazdim artık yapmaya çalıştığı zaman hiç sesimi cikarmiyorum neyi ne kadar yapabiliyorsa yapsın modundayim..
akşamları ağlama seanslarim oluyor ama yapacak bişey yok milletin ağzına sakız olmaktansa tercihim bu yönde
bu günlerde geçecek zorlanacagiz zaten bilmiyormuyduk böyle olacağını şuan üzerimizden tır geçiyor gibi hissediyoruz ama bitecek ins
ben bu rutine yabancı değilim ama ikiye katlandığı için zorlanıyorum sabahları kendime gelene kadar zombi gibiyim akşamları bulaşıkları bebeleri uyuttuktan sonra toplayım diyorum toplamak hak getireonları uyuturken önce ben uyuyorum diyebilirim artık eşime söyledim geri gelmezsem bari tencereleri kalan yemekleri dolaba sen koy diye
Eksigiyle fazlasıyla biz buyuz ve emin ol harikayiz.. bu duyguları yaşayan tek kişide sen değilsin hepimiz bu girdabın içindeyiz
Bende yıkadım ama yarım saatlik rahatlama sonrası yine kiyametDüşünme hiç hepsi gazlı. Bugün sadece 3 kere yıkadım sıcak su rahatlatıyor diye. Bi 40 çıksın rahata ericez ben inanıyorum
Ol ne var 40 lik citirsin işteKız ben 40 yasindayim
Bişi dicem niye yargılanasın ya. Kolay değil ki. Baştan insan doğurduk biz. Sıfır yaşama beceresi var. Onu hayatta tutmaya çalışıyoruz. Yedir içir temizle uyut uyandır yedir içir temizle kolay mı. Bu esnada hem kendi hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz hem eve yetişmeye çalışıyoruz. kimse kusura bakmasın hem doğum yapıp hem bu kadar şeye yetişmek çok zor. Fiziksel olarakta zorluyor insanı ruhende. Yardım almaktanda hiç çekinme. Depresyon çok normal bu durumun içindeykennEvet canım baya baya ağır geldi.buyuk oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.gececek bunu biliyorum ama geçene kadar benden neler götürecek.birtek eşimin yanında aglayabiliyorum bu duygularımı kısmen söyleyebiliyorum.birine anlatsam isteyerek yaptin bu yaşta eleştirisi duymak beni dahada dibe cekecek biliyorum.biraz daha dewam ederse destek almayı düşünüyorum. Sadece burada tanışık olmamıza rağmen keşke şuan yanımda olsanizda doya doya bağıra bağıra sarılıp ağlasam öyle ihtiyacım var.yargilamadan sadece benim hislerime kulak veren birine.
11yil ara ile doğurdumOl ne var 40 lik citirsin iştebenim ablamda 41 inde doğurdu hemde 14 sene sonra
Bence gayet güzel oğlun mu var kızın mi bilmiyorum ama oğlun kardeşine bakabilir ona biraz sorumluluk verebilirsin benim büyük oğlumda yaş 11 mi oluyor bilmiyorum ama 5 e geçti sorumluluk veriyorum onlar yemeklerini yiyor sonra bebeği yüklüyorum ona gibi gibi..11yil ara ile doğurdum
Ayy aynı şeyleri düşünmüşüz bende öyle diyorum ne kaldı ki hayatımdaÇok okuyorum canım rabbm ferahlık kolaylık versin hepimize. 40yasindayim büyümesi filan derken kendimize ne zaman kalicaz diye düşünmeden edemiyorum.evet isteyerek yaptik ama ne olur kimse ahh ne biçim anne demesin.herseye sil baştan tekrar başlamak ağır geldi.lohusa depresyonu fena yakaladı beni
Oğlum var canım evet yardım ediyor bana kurban oldugum ama işte ben ona yetemiyorum bugün yemek yapamadım çocuğum çerez yerim ben dedi.oturdum ağladım minikle beraber.ben anne olmayo beceremiyorum yetemiyorum diyeBence gayet güzel oğlun mu var kızın mi bilmiyorum ama oğlun kardeşine bakabilir ona biraz sorumluluk verebilirsin benim büyük oğlumda yaş 11 mi oluyor bilmiyorum ama 5 e geçti sorumluluk veriyorum onlar yemeklerini yiyor sonra bebeği yüklüyorum ona gibi gibi..yoksa 2 yaş bebesine falan yedirecem onun isteği bunun isteği aç bir sekilde kalkarım sofradan Bebek ağladığı zaman diyorum alda getir.. yada diyorum biraz gezdir onu çünkü nefes almamiz lazım
Canım ben magnezyum almak zorundayım doğum sonrası bel fitigim.sinire baskı yaptı bide onla uğraşıyorum.fizik tedavi almam lazım.hayat normale döner mi bilmem ilk oğlum belki referans bana ama süreç çok uzun.rabbim canlarını sağ etsin ama gerçekten belli yaştan sonra ağır geliyormuşAyy aynı şeyleri düşünmüşüz bende öyle diyorum ne kaldı ki hayatımdabirde ben istemeden oldu tabi şimdi iyiki diyorum ama zorladı süreç birde ben birsey farkettim doğum sonrası multivitamin almistim onu ne zaman içsem depresyon ve sinir halim artti onu bıraktım daha iyiyim
Öyle düşünürsek süreç ve günler daha çok uzar şuan çok yorgunsun haklisin insallah kardeşlerin iyilesir de uyur dinlenirken hersey geçecek baktın gecmiyor destek alırsın ama ben inanıyorum uykusuzluktan magnezyum değilde bende ki multivitamin o yapiyor bence yaCanım ben magnezyum almak zorundayım doğum sonrası bel fitigim.sinire baskı yaptı bide onla uğraşıyorum.fizik tedavi almam lazım.hayat normale döner mi bilmem ilk oğlum belki referans bana ama süreç çok uzun.rabbim canlarını sağ etsin ama gerçekten belli yaştan sonra ağır geliyormuş
Doğrusu benimde yapamadığım oluyor yalnız degilsin eşim diyor ben karpuz peynir yerim sen çocuklara bişey çıkart makarna hasliyorum yumurta kiriyorumOğlum var canım evet yardım ediyor bana kurban oldugum ama işte ben ona yetemiyorum bugün yemek yapamadım çocuğum çerez yerim ben dedi.oturdum ağladım minikle beraber.ben anne olmayo beceremiyorum yetemiyorum diye
Kaka deil önemli diyolar canım.
Beslenme arttıkça kakada artar merak etme.
Beni emzik yaparsa diye düşünmek için suan erken her an ver istedikce zaten atak haftasında emzik yapıyolar bunu gördük
Huysuz degil de cok kucuk. 2300dogdu. Yoruluyor emerken..37de alindi sezeryanla4.gun fln sut anca geldi..5dknemiyor hop yoruluyor.biberonsuz 2. Gun.bugun. Biraz daha emmeye basladi ama memeyi gec bulursa bi çığlıklar oluyor. .tuttuğu gibi de uyuyor bazen.. daha ok sakinim anını kolluyorum. Yavrum rüyasında sicradi ilk gun. Elele yattim gündüzleri yanıma aldım.epey yapısıktik 2 gündür..cok zor ama deniyoruz bakalim.Huysuz mu nasıl masaj yapmayı dene sırtına bence normal değil benim 2 3 kere yapıyor çünkü beslenme ne durumda
Memeden kafayı çevirdiği guc ve inat başka yerde yok.. ölümü gösterip sıtmaya razı ettik.. kaşıkla besledik bir gün boyunca. Doydugunu hissetmesine memeye yaklaşmaya basladi. 2gun daha iyiydi. Ağlama anına bırakmamaya calisiyorum hic.gak dediginde meme. Banyo sonrasi vs..Ben de biberonu kessem mi diye düşündüm de aç kalır ağlıyor çünkü meme istemiyor inat etti. 2850 doğdu ilkel evde tartılma yöntemlerimize göre 3800 olmuştur. Biraz daha kilo alsın denerim yine. Ama çok yorucu ya ağlarken insan dayanamıyor, veriyor biberonu.
İnş öğrenir emmeyi sonradan
Yapisigiz iki gundur yeter ki emsin modundayiz bakalim..Kaka deil önemli diyolar canım.
Beslenme arttıkça kakada artar merak etme.
Beni emzik yaparsa diye düşünmek için suan erken her an ver istedikce zaten atak haftasında emzik yapıyolar bunu gördük
Benim halam 48 yaşında kazaya kurban gitti şuan 4 yaşında kızı varOl ne var 40 lik citirsin iştebenim ablamda 41 inde doğurdu hemde 14 sene sonra
Airfry var mı dolapta patates köfte vs olsa ısıtıp yer kuzenim 12 yaşında okuldan gelince karnını öyle doyuruyorOğlum var canım evet yardım ediyor bana kurban oldugum ama işte ben ona yetemiyorum bugün yemek yapamadım çocuğum çerez yerim ben dedi.oturdum ağladım minikle beraber.ben anne olmayo beceremiyorum yetemiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?