2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de 36da doğurdum canım o yorulma vs bizde de vardı memeyi ağzına sok emmiyor 5 dk emiyor uyuyor gece uyanmıyor neler çektim 21 gün oldu artık emiyor ama ağzına verirsem... kaka durumu beni düşündürdü

Aynı hisleri yaşıyoruz ilk bebeğim sakin gazı vs yok sorunsuz ama yine de emzirmek o kadar yorucu geliyor ki emsin diye uğraştım o kadar zor geliyor sabrım yok çok lazım değilmiş çocuk diyorum sonra da üzülüyorum iyi ki doğurmuşum can oğlum olamadım annesi gibi hissetmiyorum sırf ben doğurdum mecburum diye bakıyorum seviyorum öpüp kokluyorum bebek sonuçta koynumda uyuyor slingle geziyorux ama yok bana göre değilmiş

Tekrar ederse doktorlar görüş canım anne sütü alan bebeklerde 10 gün kaka olmazsa normal biliyorum.
Beslenme düzene girince oda girer

Birebir aynı durumdayız yarın kontrol var bakalım göstericem bi doktora.Bi yerden batarken başka bi yerden çıkıyor

Ben de 39 yasindayim ilk ve muhtemelen son cocugum. Agir bir gebelik gecirdim anksiyete vs. 5 ay evimde kalamadim. Dogurdum pat bu seferde yeniden geldiler bana.. bu sefer yanimda bir bebekle. Aglamaktan bayildigim oldu. Cok zor... yalniz esimle ben variz destek yok. Bakiyordum bir benim saniyordum. Gazi var ne yapsam,, doydu mu,, agladi neden cok uyudu nedenn... yeni yeni duzelmeye basladi bende de olay örgüsü. Sadece evet normal bir surec ve gececek diyorum. Basaracagiz ..

Bende baglatmasaydim o yolda ilerliyodum bende galiba
Korkutmayayım onun da bağlıydı ilk zamanlar çok utanıyordu eniştemle küsmüştü hastanede arayıp kavga etmiş şimdi bıcır bıcır kız çocuğu gayet enerjik bakılıyor yani bakamam edemem torun sevecek yaştayım artık dedi ama öyle olmadı b2n de yaparsam ya hemen yapacağım ya da 40larımda

Ahh inan kendi kendime o kadar yukleniyorum ki bir yandan veren rabbim ben duasını ettim rabbim kabul etti şimdi zormuş ben bakamıyorum zorlanıyorum demek isyan gibi geliyor ve sinanmaktan korkuyorum. Geçecek diyorum sabret diyorum ama kapkaranlık heryer.ben kendimu bu kadar yargilarken çevrenin tepkileri beni dahada karanlığa itiyor

Çevreni hiç dinleme canım tabiki senin benim yorgunluğumu yaşamıyolar deliksiz uyuyup sıcak bir yemek bir bardak cay içiyolar keyifle bizim durumumuzu anlamalarını bekleme şuan da.
Sanki onlar yaşamamıs gibi konusurlar ama dediğim gibi hepimiz aynıyız şuan da yalnız değilsin bunu bil bebeğin büyüdükce bu durumda azalacak işler dahada kolay olacak sabret (bana böyle deniyor).
Kendini itme depresyona bebegin sana muhtac sadece sana onun için çıkmaya girmeme ye çalış

Ewet tek olmadığımı biliyorum canım en basiti şuan ikimizde ayaktayız. Rahat yataklarda değil.duzelicem cabalicam en azından.Rabbim.hepimizi ferahliga kavuştursun.

Ewet tek olmadığımı biliyorum canım en basiti şuan ikimizde ayaktayız. Rahat yataklarda değil.duzelicem cabalicam en azından.Rabbim.hepimizi ferahliga kavuştursun.
Ayaktayiz uyusa bile uyuyamayan ben :) kronik oldu. Daha cok gunduz o uyudukca kestirme halini aldi. Halbuki saat 9 dan beri sadece 1 kez uyandi. Ama yok bu olayi firsata cevirme olayi yok. Annelik delilik cidden. Biliyorum ki yarin bu kadar uyumucak. Neyse dua edelim de cabucak buyusunler ve bu anlarini kacirmamak icin psikolojimizi saglam tutalim.

Çok şükür bak daha iyi olacak sevindim
Taburcu aldik kuzu bugun sagolasin sordugun icin daha uzun emiyor cok sukur. Daha uyanik. Aklima parol geldi dogum sonrasi onu kullaniyordum iki gundur uzuntuden unuttum icmeyi acaba o mu uyutuyordu cocugu ya?!
Nasil ya? %100 koruma degil mi? Etmeee baglattim ben de bu dogumda icim rahatlamisti.

Canim yasadiklarin cok normal. 36 yasindayim ilk kizim 11 yasinda. Epey ara verenlerdenim ben de. Ama Allah dagina gore kar verirmis diyip umutsuz hissetmemeye calisiyorum. Ben ileride yurumeye basladiginda pesinden kosacak enerjim var mi diye soruyorum surekli nedense. Bel fitigim patlak hem de 3 tane Lohusalik cok ayri. Bazi kurallari yik. Yemegi disaridan soyle bulasiklari birak. Ne yapalim bu donem de boyle gececek.

Bende aynı şeyleri düşünüyorum onun bebekligini cocuklugunu bu enerjiyle mahvediyorum mahvedicem.yetemicem ona diye kuruyorum da kuruyorum cnm.benimd bel fitigim var doğum sonrası emar çekildi sinire baski yapıyor ve 3 haftadır acı içindeyim sağ bacağım belimden itibaren kopacak gibi.ilac alamıyorum fizik tedavi bebeği bırakıp gidemiyorum.isler güçler zaten aldı başını gidiyor onu çoktan bıraktım.yenek olayı beni sıkıntıya sokuyor her zaman dışarıdan da yenilmiyor çözüm bulmak lazim

Benim hamile kalmadan once 2 ay hic yuruyemedim komple gitti ayagim bos ete basiyor gibiydim. Ameliyat icin doktor bakiyordum hamile kaldigimi ogrendim. Ozel muayanesi olan fizik tedavi uzmanlarina haftasonu vs gitseniz esin bakamaz mi bir sure? Neden mahvedesin. Mahvedecegine emin konusuyorsun. Dunle bugun, bes dakka onceyle sonra bile cok degisken gun ola hayrola belki cok cok daha iyi olucaz umudumuzu kaybetmeyelim. Benim fitigim patladi ama hamilelikte bel agrisi cekmedim biliyor musun hic belli olmaz gelecekte ne olacagi. İlk cocuguna yetmissin buna daha bile yetersin yas aldik deneyim kazandik. Valla bakiyorum ilk kizimi anlamadan buyutmusum. Hic kac dakika emdi, sekeri dustu mu vs bakmadim. Bunda surekli bunlari sayiyorum ve bu beni cok bunaltiyor hep eksik oluyor bir seyler. O doktor bir sey soyluyor hemsire bambaska bir sey. On gundur kilo alan cocugumu yeterince besleyemedim diye cabalarken buluyorum kendimi. 7 dakika emdi demin totalde. Su an uyuyamiyorum cok az emdi ne yapsam diye su an umutsuz hissetmen cok normal. Yorgunsun. Her anlamda. Gececek emin ol cok yakinda o umutsuzluk da gececek.

Kızlar pişik problemi yaşayan var mı? Bizimki pütürcüklü böyle bepanten mustela ve sudocrem denedim geçmiyor. Islak pamukla sildim hep altını sık değiştirdim bez markası değiştirdim ama geçmiyor. Doktora söyledim bakmadı bile netten baktım mantar diyor kadın yok pişik bu dedi sinir oldum. Önerisi olan var mı?

Bizde kan uyusmazligi vardı ve ben Dr a dedim ki iğne vurulmama gerek yok zaten bağlanacak boşuna okadar para vermeye de gerek yok Dr ise direk yüzde 1 binde 1 de olsa bazen oluyor o yüzden riske atmayalım igneni ol dedi.. yüzde 99 koruma oranı olarak düşün

Anam anam neyse gelecegi varsa bir yavrumun daha basimin uzerinde yeri var o yuzde 1 bunun icinmis derim artik

Anam anam neyse gelecegi varsa bir yavrumun daha basimin uzerinde yeri var o yuzde 1 bunun icinmis derim artik
Bende kendi kendime dedim buna rağmen de olursa artık yapacak biseyim yok korunma oranı en yüksek olanı tercih ettik sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…