Kızlar bebişlerin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz ya. Yavrumun burnu tıkanmaya başladı sanırım neyi nasıl yaparım hiç fikrim yok burun aspiratörüm var ama serum fizyolojik kısmı hakkında bilgi sahibi değilim
Sanal bebek yavrumun içinden çaki çıktı bunun başka açıklaması olamaz ayakta kahvaltı yaptım açlıktan bayılcam artık diye analık zor zanaatmış ben bunu anladım uyurkende özlüyorum onu izliyorum. Yat uyu di mi
Kızlar bebişlerin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz ya. Yavrumun burnu tıkanmaya başladı sanırım neyi nasıl yaparım hiç fikrim yok burun aspiratörüm var ama serum fizyolojik kısmı hakkında bilgi sahibi değilim
Günde 2 defa sabah akşam 5 ml’lik enjektöre serum fizyolojik çekip yarısını bi tarafa diğer yarısını öbür tarafa olacak şekilde sıkıp aspiratörle çekiyorum. Her çekişte illaki afedersin o yeşil sumuk çıkıyor ben onun yerine rahatlıyorum tabi sen yapış şekli için iyice YouTube vs bakıp öyle sık burnuna
Clinikid in Konak önleyici şampuanı var acaba iyi gelir mi benim oğlanın alnında var gibiydi yıkayınca bir iki kez gitti ama saçı çok yok o yüzden çok etkili diyemiyorum..saçı çok olanın kaçınılmaz sonu oluyor konak sık sık zeytinyağ ve tarama da yapabilirsin kas kafasinin üstü ve kulak arkasına dikkat et kulak arkasına kadar ilerliyormus bazıları..
Of çok zor bi dönem .bende metsil damla var ama herzaman vermiyorum çok işe yaradığınıda düşünmüyorum.size probiyotigi doktor mu önerdi acaba bizde mi kullansak
Yok doktorum ozel num vermiyor kontrol de iki gun onceydi soramadim. 40 gunluk bebegi olan arkadasima doktoru onermis, yenidogan doktorlugu yapan bir tanidigim da vardi ona da danistim oyle verdim. Bugun bir kere verdim gerektiginde vereyim diyorum probiotik cabuk etki eden bir sey yardimci olur diye dusundum
Ay bilemedim aşkım sadece şeyi biliyorum bizim dr wewell mi ne yazmış dvit eczacı bu bebekler için daha iyi diye ocean vermiş. Dvit3 ampul hakkında çok gördüm kabızlık yaşayan. İki ucu bklu değnek vücutta da kalsiyum dvit ile daha iyi emilim yapıyor
Wevell alacaktim yarin ben de o da ocean kadar oneriliyormus. Bakayim icerigi guzel baska dvit lerde var bize yaramadi bence bu ocean. Yarin tekrar gozlucem
Ben bu aylarda eski tip aspiratorle yapiyorum pompali olandan daha nazik cekiyor ama benimki kuru sumuk gibi tikanma nedeni. Eger hastalik vs olursa o zaman serum fizyolojikle yaparim