2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Aşkım bebeği öpmen bile onun neye ihtiyacı olduğunu anlamaya yetermiş. Senin bağlantı sağlam

Evet onu ben direk bebege yapiyordum bir kac damla ama simdi cesaret edemiyorum ilk kizimda daha cesurdum

25 gun baya uzunmus bizimde sonra bir daha olmadi ama aksamlari cok gazi var korkutuyor

Tekrar olmadıysa muhtemelen olmaz ıkınmak için kasları zaten daha çok zayıf bez falan sürtmüşse de denk gelmiş olabilir endişelenmeyin. Gruptan biri daha aynı şeyi yaşayıp kalan parça yine 20li günlerde düşmüştü. Üstünü açık bırakın yıkayın ve kuru tutmaya özen gösterin yeterli olur. Umarım çabucak rahatlar minnoş

Kızlar ya bebeğim son günlerde emzirirken bazen memede ağlayıp zirliyor veya emiyor kendini geri çekip tekrar emmeye çalışıyor bu şekilde döngüye giriyor bazı saatlerde sorunsuz emiyor bazende bu şekil emerken ağlıyor sakinleştirirsem dikkatini dağıtacak bisey yaparsam ayakta emzirme gibi emiyor o dakika da emdigi az bi süre meme reddi mi yapıyor acaba ya veya gazi fln varda o yüzden mi böyle yapıyor anlamadım ki sizde durumlar nasıl emzirirken ?

Son düzenleme:
Aynı sorunu bende yaşıyorum ağladığı zaman kaldırıp sırtını sıvazlıyorum çoğu zamanda gazı çıkıyor ve emmeye devam ediyor dene sende istersen gazdan olabilir seninkide

Bebek arabasıyla çevre sokaklarda geziyorum akşamüstleri, hem benim psikolojime iyi geliyor hem de kız sakinliyor biraz
Ben de hastane dışında kapalı bir yere daha götürmedim hiç
Asm ye gittik dün eve koşarak geldim dönüşte bas bas bagırdı hıçkırıyorum diye

Keşke bayılsa ama yok kardeşim sizi korkutuyor izin verme buna diyor korkma rahat ol diyor bakalım korkumu yenmeye calısıcam

Olmadi cok sukur ama korkutuyo cok gazli bir bebek yone olacak diye korkuyorum. Alttan gazini zor cikariyor kalcadan ve gobekten korkuyorum
Gaz sancisi gelip gidiyor canim oyle zamanlarda

Bugun sadece kucagimda uyudu var mi 16. Gun atagi vs. Biri bana bagirsaklari duzene girecek vs desin boyle 3-4 ay biraz zor

Bunu ya gazdan yada uykuya gecmek isteyip agzına süt geldiğinden dolayı yapıyo benimki

Son düzenleme:
Kizlar ocean d vitamini kullananlar bebeklerinizin gaz durumu nedir? Yogun bakimda devit3 veriyorlardi
Hic gazini vs duymadim ayni sutu veriyordum ayni seyleri yiyordum. Bugun oglen ocean verdikten sonra basladi gaz sancisi cok ihtimal vermiyorum ama bir belki dedim

Ocean kullanıyorum ama öyle kayda değer bi fark görmedim cnm

Aynı sorunu bende yaşıyorum ağladığı zaman kaldırıp sırtını sıvazlıyorum çoğu zamanda gazı çıkıyor ve emmeye devam ediyor dene sende istersen gazdan olabilir seninkide
Ya evet rahatlayınca sorunsuz emiyor ama aşırı gazlı bi bebek okadar gaz çıkartıyor boş başlarda öyle değildi ilerledikçe tavan yaptı of

Olmadi cok sukur ama korkutuyo cok gazli bir bebek yone olacak diye korkuyorum. Alttan gazini zor cikariyor kalcadan ve gobekten korkuyorum

Gaz sancisi gelip gidiyor canim oyle zamanlarda
Dimiii o büyük ihtimalle ya meme reddi olmasın da ama bu şekilde çok zor Allah bize sabir güç kuvvet bu günlerini güzelce geçirmeyi nasip etsin bu şekilde zor ilerliyor

Aman aman devit 3 bizi mahvetti oluk oluk kusuyordu her vermede. Burdan da kimse önermedi

1 ayı dolduranlar bebeler kaç kilo aldı ve göz muayenesine gittiniz mi doktor ne dedi ne bilgi verdi?
Bir de üstten gaz çıkarma yöntemi buldum tamamen tesadüf. Emdikten sonra dik şekilde göğsümüze başını yaslıyoruz. Yine baş üstte kalacak şekilde hafif daire çiziyoruz başıyla ellerimizle destek olarak.
Sonra sırtına pıtpıt sıvazla. Birkaç sefer böyle çıktı gazı.
Ağızdan çıkaramazsak birkaç saat sonra bağırsak gazı olarak bize geri dönüyor. Ağzıdan da zor çıkıyor yani

Bence Gazi var gazını çıkartip öyle deneyin çünkü aynısı bizdede oluyo gazını çıkartip emzirmeye devam ediyorum

Ben kullanıyorum canım ama gaz gece oluyor damlayı gündüz veriyorum doğduğu günden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…