2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ocean kullanıyorum ama öyle kayda değer bi fark görmedim cnm
Hadi ya satis sitesi yorumlarinda bir kac kisi bizde gaz yapti
Yazmis da bugun de verdikten sonra basladi ben de acaba dedim
Ya evet rahatlayınca sorunsuz emiyor ama aşırı gazlı bi bebek okadar gaz çıkartıyor boş başlarda öyle değildi ilerledikçe tavan yaptı of
Bizim de aynen oyle
Dimiii o büyük ihtimalle ya meme reddi olmasın da ama bu şekilde çok zor Allah bize sabir güç kuvvet bu günlerini güzelce geçirmeyi nasip etsin bu şekilde zor ilerliyor
Yok direk gazi anlattin emme arasinda yapiyor
Aman aman devit 3 bizi mahvetti oluk oluk kusuyordu her vermede. Burdan da kimse önermedi
Hadi ya bize yogun bakimda onu vermisler hic problem olmamis orada
Gazi da gayet duzgundu. Ocean daha iyi ondan biliyorum ama yorumlarda bir kac kisi cok gaz yapti yazmis ben de acaba dedim bugun verdikten bir saat sonra gaz krizi basladi
Ben kullanıyorum canım ama gaz gece oluyor damlayı gündüz veriyorum doğduğu günden beri
Benim bazen gunduz de oluyor bilemedim ya takip edicem

Kizlar bu Yenidoğan bebeklerin uyuması gerekmiyor mu gerçekten bir gram halim kalmadı gündüz en fazla 20 dk uyuyor hatta uyumuyor emziriyorum yatırıyorum bı bakıyorum ağlıyor evde hiçbir iş yapamıyorum yemek yapamıyorum çok yoruldum sizlerde durum nasıl

Bugun biz de oyleydik. En sonunda probiotik verdim rahatladi bagirsak hareketleri 2-3 haftalik baslayip 4-6 da pik yaparmis. Sanirim sizin o pik donem

Aynisi inan ne isi uyuma beslenme ve öz bakimim kalmadi

Akşamları 8de başlıyor saat 1e kadar tam dalamıyor. Ayakta salladım artık bugün. Gözler yarı açık korkuyorum kaldırıp beşiğe götürmekten. Bu şekil uyumaya çalışacağım bacaklarımı hissetmiyorum

Kizlar forumda gezerken ne buldum. D vitamini gaz yapabiliyormus. İlgili kisinin profili musait degil soramadim hangisini kullandiniz diye

Eklentiler

• IMG_3932.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 10
Bugun biz de oyleydik. En sonunda probiotik verdim rahatladi bagirsak hareketleri 2-3 haftalik baslayip 4-6 da pik yaparmis. Sanirim sizin o pik donem
Of çok zor bi dönem .bende metsil damla var ama herzaman vermiyorum çok işe yaradığınıda düşünmüyorum.size probiyotigi doktor mu önerdi acaba bizde mi kullansak

Sanki çocukta sensör var yatağa yatırinca gözünü açıyor valla Allah yardım etsin hepimize biliyorum zor ama geçecek insallah

Of çok zor bi dönem .bende metsil damla var ama herzaman vermiyorum çok işe yaradığınıda düşünmüyorum.size probiyotigi doktor mu önerdi acaba bizde mi kullansak
Deviti 1 damladan fazla damlatmayın bu arada fazla kaçırırsanız ne marka olursa olsun huzursuzluk yapar. Bide hep sabah tok karna verin. Sabah saati dışında verildiğinde uykusuzluk işte ya da uykuya dalmadan zorluk yapar

Kizlar forumda gezerken ne buldum. D vitamini gaz yapabiliyormus. İlgili kisinin profili musait degil soramadim hangisini kullandiniz diye
Ay bilemedim aşkım sadece şeyi biliyorum bizim dr wewell mi ne yazmış dvit eczacı bu bebekler için daha iyi diye ocean vermiş. Dvit3 ampul hakkında çok gördüm kabızlık yaşayan. İki ucu bklu değnek vücutta da kalsiyum dvit ile daha iyi emilim yapıyor

Hahahhahahha dolunay gibi etkileri 1 2 hafta erken başlıyor olabilir bak
Sanal bebek yavrumun içinden çaki çıktı bunun başka açıklaması olamaz ayakta kahvaltı yaptım açlıktan bayılcam artık diye analık zor zanaatmış ben bunu anladım uyurkende özlüyorum onu izliyorum. Yat uyu di mi

Clinikid in Konak önleyici şampuanı var acaba iyi gelir mi benim oğlanın alnında var gibiydi yıkayınca bir iki kez gitti ama saçı çok yok o yüzden çok etkili diyemiyorum..saçı çok olanın kaçınılmaz sonu oluyor konak sık sık zeytinyağ ve tarama da yapabilirsin kas kafasinin üstü ve kulak arkasına dikkat et kulak arkasına kadar ilerliyormus bazıları..

Slinge koyabilirsin ben gündüz yapışık geziyorum

Gece ve gündüz sütünü ayır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…