2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Gaz olabilir, bir de ben veya birisi başında denetleyebileceksem çözümü yüzüstü yatırmakta buldum. Çok daha uzun uyuyor ama dediğim gibi tek başına daha bırakamam yüzüstü yatarken

Acaba sürekli böyle mi olur yada buyudukce tam oturur mu bu meme olayı

Gaz olabilir, bir de ben veya birisi başında denetleyebileceksem çözümü yüzüstü yatırmakta buldum. Çok daha uzun uyuyor ama dediğim gibi tek başına daha bırakamam yüzüstü yatarken
Gaz olabilir evet kucağımda da uyumak istiyor.emzirdikten sonra göğsüme yüzüstü yatırıp gazını çıkarmaya calisiyorum

Doğumunun 2. Günün den itibaren hergün deniyorum değişen bişey olmadı almıyor

Aynen öyle cocuktan cocuğa değişiyor benim de ilk oğlumda tillahına kadar yaşadım yaşattı tüm atak haftalarını sağolsun sakin geçirdiği olmadı bakalım bunda nasıl olacak

Kızlar doğum yardımına başvurup onaylananlar var mı aranızda? Onaylandıktan sonra nereye yatıyor nasıl oluyor. Bizimde dün onaylanmış ama nasıl olacak nereye yatacak bi bilgim yok

Kızlar bu minik kuş lokumlarını slinge alabiliyor muyuz ya. Ben denedim çokts sevdi ama kalçasına bir zararı olur mu çekindim korktum indirdim var mı bilgisi olannn. Bide tırnakları napıyorsunuz ya çok minik çok kibar içim gidiyor ama yüzünü çizecek gözünü mözünü çıkaracak diye dabbe gibi dikiliyorum çocuğun tepesinde o da kötü yani sjjsksks eldiven vs karşıyım dokunma yetisini kullansın istiyorum ama jilet gibi tırnaklarrr

Ben emzikte veriyorum ama yok 2 dakika emiyo yine meme istiyo

Ben törpülüyorum çok iyi oluyor

Ben bikaç kere koydum slinge, sevdi. Sırtım ağrıdığı için uzun tutamadım ama bi tur kısa yürüyüşe de çıktık, çok rahattı. M şeklinde olması lazım bacaklarının eşit inecek iki taraftan da, aynada kontrol ettim ben de emin olamadım. Alışırsa çok güzel olur cidden. Tırnaklarını da pilli törpüyle düzeltiyorum, kağıt törpü de olur diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…