- 13 Aralık 2024
- 612
- 618
- 18
Gaz olabilir, bir de ben veya birisi başında denetleyebileceksem çözümü yüzüstü yatırmakta buldum. Çok daha uzun uyuyor ama dediğim gibi tek başına daha bırakamam yüzüstü yatarkenKizlar bu Yenidoğan bebeklerin uyuması gerekmiyor mu gerçekten bir gram halim kalmadı gündüz en fazla 20 dk uyuyor hatta uyumuyor emziriyorum yatırıyorum bı bakıyorum ağlıyor evde hiçbir iş yapamıyorum yemek yapamıyorum çok yoruldum sizlerde durum nasıl
Bu da aklımda kucağımı seviyor kanguru da falan durabilirBenim oğlum öyleydi, bir yere çıkacaksam çok panik oluyordum hiç bebek arabasında durmuyordu, 1 aydan sonra havalar soğuyana kadar her gün kanguruyla çıkabildim bir dene istersen
Evet ya o illeti durduran tek şey de emzirmekHıçkırığa aşırı sinirleniyorlar
Acaba sürekli böyle mi olur yada buyudukce tam oturur mu bu meme olayıBenimki memeyle kavgaya başladıysa ya gazı oluyor ya da sütün akışı yavaşlamış oluyor hanımefendiye her daim musluk gibi olacakbir de hiç biberon denememiş halim bu denesem hemen bırakacak demek ki emmeyi
Gaz olabilir evet kucağımda da uyumak istiyor.emzirdikten sonra göğsüme yüzüstü yatırıp gazını çıkarmaya calisiyorumGaz olabilir, bir de ben veya birisi başında denetleyebileceksem çözümü yüzüstü yatırmakta buldum. Çok daha uzun uyuyor ama dediğim gibi tek başına daha bırakamam yüzüstü yatarken
Doğumunun 2. Günün den itibaren hergün deniyorum değişen bişey olmadı almıyorGece 3 saat aralıksız emmenin sonunda dayanamadım emzik denedim, 40 ının çıkmasını brkliyordum denemek için
Tam alıyormuş gibi yaptı tükürdüiki çeşit vardı evde ikisini de kabul etmedi ama yılmadan sonra tekrar deneyeceğim
Hahahahha cinnetlikle cennetlik arası gidip geliyosun bacım jsjsjsjjsjsjsjYa o kısım daha mı eğlenceli olur diye çok merak ediyorum jsjdjd hep bi üst level daha eğlenceli olurmuş gibi ama bu anını da çok özlermişim gibi
Aynen öyle cocuktan cocuğa değişiyor benim de ilk oğlumda tillahına kadar yaşadım yaşattı tüm atak haftalarını sağolsun sakin geçirdiği olmadı bakalım bunda nasıl olacakYok doktorum ozel num vermiyor kontrol de iki gun onceydi soramadim. 40 gunluk bebegi olan arkadasima doktoru onermis, yenidogan doktorlugu yapan bir tanidigim da vardi ona da danistim oyle verdim. Bugun bir kere verdim gerektiginde vereyim diyorum probiotik cabuk etki eden bir sey yardimci olur diye dusundum
Ay ataklar fenaydi bak onu hatirladim. İlk kizim cok usluydu onda bile kafalari yiyordum
Yanliz cidden bazi cocuklarin biraz erken bazilarinin gec baslayabiliyor ozellikle ileri haftalarda
Wevell alacaktim yarin ben de o da ocean kadar oneriliyormus. Bakayim icerigi guzel baska dvit lerde var bize yaramadi bence bu ocean. Yarin tekrar gozlucem
Ben bu aylarda eski tip aspiratorle yapiyorum pompali olandan daha nazik cekiyor ama benimki kuru sumuk gibi tikanma nedeni. Eger hastalik vs olursa o zaman serum fizyolojikle yaparim
Profili pasif acilmadi ya direk ona baktim ama
Ya ahshshhsh çok mümkün gazı vs olup ağladığında şimdide cinneti yaşıyorum sjjssjjs allahtan eşim nöbetli çalışıyor evde olduğunda cinnet kısmı daha hafif geçiyor sjdjdjHahahahha cinnetlikle cennetlik arası gidip geliyosun bacım jsjsjsjjsjsjsj
Ben emzikte veriyorum ama yok 2 dakika emiyo yine meme istiyoGece 3 saat aralıksız emmenin sonunda dayanamadım emzik denedim, 40 ının çıkmasını brkliyordum denemek için
Tam alıyormuş gibi yaptı tükürdüiki çeşit vardı evde ikisini de kabul etmedi ama yılmadan sonra tekrar deneyeceğim
Biz 50 günlük olduk şimdiden kendine geliyo gibi gazı hala çok ama kendisi desteksiz çıkarıyo çok şükür sabredin biraz dahaaDün bizde öyleydik ya 8 saat uğraştım uyusun diye 5 dk uyudu geri uyandı.
Evet ben az önce aldım halkbankasından alıyosunnKızlar doğum yardımına başvurup onaylananlar var mı aranızda? Onaylandıktan sonra nereye yatıyor nasıl oluyor. Bizimde dün onaylanmış ama nasıl olacak nereye yatacak bi bilgim yok
Ben törpülüyorum çok iyi oluyorKızlar bu minik kuş lokumlarını slinge alabiliyor muyuz ya. Ben denedim çokts sevdi ama kalçasına bir zararı olur mu çekindim korktum indirdim var mı bilgisi olannn. Bide tırnakları napıyorsunuz ya çok minik çok kibar içim gidiyor ama yüzünü çizecek gözünü mözünü çıkaracak diye dabbe gibi dikiliyorum çocuğun tepesinde o da kötü yani sjjsksks eldiven vs karşıyım dokunma yetisini kullansın istiyorum ama jilet gibi tırnaklarrr
Küçük törpüyle mi pilli olanla mıııBen törpülüyorum çok iyi oluyor
Pilli olanlaKüçük törpüyle mi pilli olanla mııı
Kimlik ile alınıyor ozamanEvet ben az önce aldım halkbankasından alıyosunn
Çok teşekkür ederimmm deneyeyimm parmağını kaptırcakmışım gibi tribe giriyorum onu yaparkenPilli olanla
Ben bikaç kere koydum slinge, sevdi. Sırtım ağrıdığı için uzun tutamadım ama bi tur kısa yürüyüşe de çıktık, çok rahattı. M şeklinde olması lazım bacaklarının eşit inecek iki taraftan da, aynada kontrol ettim ben de emin olamadım. Alışırsa çok güzel olur cidden. Tırnaklarını da pilli törpüyle düzeltiyorum, kağıt törpü de olur diyolarKızlar bu minik kuş lokumlarını slinge alabiliyor muyuz ya. Ben denedim çokts sevdi ama kalçasına bir zararı olur mu çekindim korktum indirdim var mı bilgisi olannn. Bide tırnakları napıyorsunuz ya çok minik çok kibar içim gidiyor ama yüzünü çizecek gözünü mözünü çıkaracak diye dabbe gibi dikiliyorum çocuğun tepesinde o da kötü yani sjjsksks eldiven vs karşıyım dokunma yetisini kullansın istiyorum ama jilet gibi tırnaklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?