2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Destekçim yok eşimin yıllık izni vs vardı 40 gün yanımda kaldı 13 gün... sonrasını düşünüyorum en kötüsü aklımda hrp çok mu lazımdı çok mu gerekliydi düşüncesi var sonra da allah elimden mi alır korkusu pişmanlığı. Çok zormuş

O kadar yoruldum ki destekcim yok mama belkide kaçış yolu oluyor.memede 2 saat kalmam lazım doymasi için.bugunden itibaren denicez bakalım belkidr mama bu kdr gaz yaptı.
Evet ben annem olmasa yapamazdım valla. Her işime o koşuyorZ gerçi o olmasa evi umursamazdım yapacak bir şey yok

Valla canım ti4 damla ile başladık. Meme reddinin bir farklı versiyonudur. Bir zaman sonra alışıyor memene de.

Lohusalikta senin anlattigin epey yaygin aslinda. Hic kendine yuklenme herkes dogar dogmaz bag kurmuyor zaman alan bir sey bu. Sana tepki vermeye vs baslayinca daha cok hissedeceksin.
Valla canım ti4 damla ile başladık. Meme reddinin bir farklı versiyonudur. Bir zaman sonra alışıyor memene de.
Evet iki gundur daha uzun emiyor siringayi biraktim bakalim cis kontrolu ile meme veriyorum sadece
Ben bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum
Beni de cok yokluyor bu cumle. Simdi suraya giderdim vs. İlk cocugum da buyuk alismisim rahata. Ama bunlari dusunmen normal degil mi. Gercekten bebek olmasa giderdik ama bu onu istemedigimiz anlamina gelmiyor sadece baska bir ihtiyacimiz ortaya cikmis ve bastiriyor. Boyle dusunceler geldiginde kendimize yuklenirsek o dusunce de bize yapisiyor. İnsaniz ve rahat olmayi ozlememiz kadar normal bir sey yok. Ama olucaz yine. İlk kizimda cok gezdik elhamdulillah hic sorun cikarmadi bu belki oyle olur belki olmaz ama pozitif dusunmeye calisiyorum. Anne yanim ayri asiba yanim ayri. İkisinin ihtiyaclari cok zaman catisacak yapacak bir sey yok

Çok haklısın yanlı, değilsin bende çok korkuyorum Allah evlatlarımızı korusun bize de kolaylık versin

Evet haklısın ama insan kendini suçlu hissediyor öyle hissettikce daha çok yıpratıyor cikmaz gibi birsey sanırım yapabilirsek akışına bırakmak lazım okullar açılacak insallah büyükler etkilenmeden bu süreci atlatırız

Yok yok suclu hissetme lutfen. İnsanin rahati ozlemesi neden suc olsun. Bebelerle rahat edebilecegimizi hissetmiyoruz sadece. O yuzden suclu hissediyoruz e bir yerde de su an icin dogru. Okullar acildiginda bu bebelerimiz de daha buyumus olacak oteki bebelerimiz de daha bizden ayrilmis olacak her sey daha kolay olacak. Belki ilk haftalar biraz zorlaniriz ama en zor zaman ilk 3 ay zaten sonra her sey daha kolaylasiyor sikma canini gececek hepsi. Hissettiklerin de cok insani ve dogal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…