2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kızlar doğum yardımına başvurup onaylananlar var mı aranızda? Onaylandıktan sonra nereye yatıyor nasıl oluyor. Bizimde dün onaylanmış ama nasıl olacak nereye yatacak bi bilgim yok
Canım benimkide onaylanmis ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirdim orda görünüyor Halkbankasından alacagiz keşke bizim hesaba aktarılsa

Ben bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum

Ay çok şanslısın bence. 23 gün oldu hala kanamam devam ediyor 9 ay olmadığım reglin acısı çıkıyor hala bide sezaryende o kadar uzun sürmez demişlerdi
İlk doğumda benim de öyle olmuştu 1 ay dolu dolu yaşadım. Sonra azaldı. Bunda 2 3 gündür sarı akıntıya döndü hiç pembeli kırmızılık kalmadı hatta bende chat cpt ye sordum rahim toparladığının göstergesiymiş. Aynı böyle yumurta akı gibi kıvamı beyazla sarı renk arası.

Öf pembede takılı kaldım hiç çekilmiyor gerçekten

Ben bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum
Bana da geliyorlar arada. Geçen yazki tatil fotolarına bakıyorum, gittiğimiz oteli instadan stalklıyorum. Şimdi burda olabilirdin apthal diyorum. Sonra bebeğimi kucaklayınca unutuluyor. Eski kendimizi özleyeceğiz ama böyle de güzeliz. Allah bebeklere sağlık versin

Kiz olmaz miiii .. hayatim boyunca kizim.olsun adi ece olsun dedim allah aratmadi nasip etti . Simdi bunaldikca ne yaptim diyorum .. gaz.problemi, uykusuzluk vs. Sonra pisman oluyoruum. Iki ay sonra deliricem askindan biliyorum ve o gunler icin kizimla konusup plan yapiyorum. Gerci o pek memnun degil galiba paso agliyo :)))

Ben de böyleyim daha kötüsü sırf ölmesin başına bir şey gelir diye bakıyorum anne olduğumu bile hissetmiyorum sanki emanet bebek olduğu için sevimli öpüp koklayıp seviyorum ama annelik duygusu yok herkes evladına aşırı derecede bağlanmış

Kızlar göbeğiniz ne durumda benim sanki doğurmamış gibi içi boş tuhaf

Amin insallah Rabbım iyiki çocuklarımızı vermis eskiye de doneriz elbet şunun şurasında ne kaldı:)

Ayy kıyamam niye agliyir ki okadar ac mi yada gaz problemi mi çok fazla

Çok normal.kiz bu lohusalik hormonu neyse insanı başka biri yapiyor benim büyük cocuk 5 sene sonra tupbebekle oldu ne dualar ne hakimler ne tedaviler falan doğduktan sonra 1 hafta ağladım bu artık benimle mi yaşayacak diye alışırsın üzülme hormonların biz aslında biz degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…