Ben sadece 5000 olana başvurdum diğerlerini bilmiyorumKizlar yardim icin basvurmadim sut vs de var galiba hangilerine basvuruyoruz
Canım benimkide onaylanmis ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirdim orda görünüyor Halkbankasından alacagiz keşke bizim hesaba aktarılsaKızlar doğum yardımına başvurup onaylananlar var mı aranızda? Onaylandıktan sonra nereye yatıyor nasıl oluyor. Bizimde dün onaylanmış ama nasıl olacak nereye yatacak bi bilgim yok
E devletten doğum yardımı yaz çıkar canım ordan başvuru yapıyorsunKizlar yardim icin basvurmadim sut vs de var galiba hangilerine basvuruyoruz
Evet öyle daha iyi olurduCanım benimkide onaylanmis ilk öğretmenim ailem uygulamasını indirdim orda görünüyor Halkbankasından alacagiz keşke bizim hesaba aktarılsa
İlk doğumda benim de öyle olmuştu 1 ay dolu dolu yaşadım. Sonra azaldı. Bunda 2 3 gündür sarı akıntıya döndü hiç pembeli kırmızılık kalmadı hatta bende chat cpt ye sordum rahim toparladığının göstergesiymiş. Aynı böyle yumurta akı gibi kıvamı beyazla sarı renk arası.Ay çok şanslısın bence. 23 gün oldu hala kanamam devam ediyor 9 ay olmadığım reglin acısı çıkıyor halabide sezaryende o kadar uzun sürmez demişlerdi
Öf pembede takılı kaldımİlk doğumda benim de öyle olmuştu 1 ay dolu dolu yaşadım. Sonra azaldı. Bunda 2 3 gündür sarı akıntıya döndü hiç pembeli kırmızılık kalmadı hatta bende chat cpt ye sordum rahim toparladığının göstergesiymiş. Aynı böyle yumurta akı gibi kıvamı beyazla sarı renk arası.
E devletten başvuruluyor çocuk yardımı da, süt parası nereden ben de bilmiyorum bilen bilgilendirsinKizlar yardim icin basvurmadim sut vs de var galiba hangilerine basvuruyoruz
Bana da geliyorlar arada. Geçen yazki tatil fotolarına bakıyorum, gittiğimiz oteli instadan stalklıyorum. Şimdi burda olabilirdin apthal diyorum. Sonra bebeğimi kucaklayınca unutuluyor. Eski kendimizi özleyeceğiz ama böyle de güzeliz. Allah bebeklere sağlık versinBen bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum
annenin gitme zorunluluğu var mıdır cHalk bankasından anne kimlikle beraber gidip alacakmış bu işle eşim ilgileniyor şu anda bildiğim bu canım
Dua et eskişehirdesinÖf pembede takılı kaldımhiç çekilmiyor gerçekten
Kiz olmaz miiii .. hayatim boyunca kizim.olsun adi ece olsun dedim allah aratmadi nasip etti . Simdi bunaldikca ne yaptim diyorum .. gaz.problemi, uykusuzluk vs. Sonra pisman oluyoruum. Iki ay sonra deliricem askindan biliyorum ve o gunler icin kizimla konusup plan yapiyorum. Gerci o pek memnun degil galiba paso agliyo :)))Ben bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum
Varmış ne yazıkkiannenin gitme zorunluluğu var mıdır c
acaba ? benimki yaka iğnesi gibi düşmüyor yakamdan
Ek gıdadan sonra beyimiz rahatlamıştı saldı beni birazAcaba sürekli böyle mi olur yada buyudukce tam oturur mu bu meme olayı
O da mı çözüm değil, ben bazen uykuya geçerken kullanmak istiyorum ama bakalım alacak mıBen emzikte veriyorum ama yok 2 dakika emiyo yine meme istiyo
Ben de böyleyim daha kötüsü sırf ölmesin başına bir şey gelir diye bakıyorum anne olduğumu bile hissetmiyorum sanki emanet bebek olduğu için sevimli öpüp koklayıp seviyorum ama annelik duygusu yok herkes evladına aşırı derecede bağlanmışBen bugün iyi degilim ya 1 ay oldu bu lohusalik ne zaman bitecek hep diyorum cocuk olmasaydı şimdi süreye giderdim buraya giderdim sonra pişman oluyorum tek miyim acaba büyük oğlumu görünce ağlamaklı oluyorum
Amin insallah Rabbım iyiki çocuklarımızı vermis eskiye de doneriz elbet şunun şurasında ne kaldı:)Bana da geliyorlar arada. Geçen yazki tatil fotolarına bakıyorum, gittiğimiz oteli instadan stalklıyorum. Şimdi burda olabilirdin apthal diyorum. Sonra bebeğimi kucaklayınca unutuluyor. Eski kendimizi özleyeceğiz ama böyle de güzeliz. Allah bebeklere sağlık versin
Ayy kıyamam niye agliyir ki okadar ac mi yada gaz problemi mi çok fazlaKiz olmaz miiii .. hayatim boyunca kizim.olsun adi ece olsun dedim allah aratmadi nasip etti . Simdi bunaldikca ne yaptim diyorum .. gaz.problemi, uykusuzluk vs. Sonra pisman oluyoruum. Iki ay sonra deliricem askindan biliyorum ve o gunler icin kizimla konusup plan yapiyorum. Gerci o pek memnun degil galiba paso agliyo :)))
Çok normal.kiz bu lohusalik hormonu neyse insanı başka biri yapiyor benim büyük cocuk 5 sene sonra tupbebekle oldu ne dualar ne hakimler ne tedaviler falan doğduktan sonra 1 hafta ağladım bu artık benimle mi yaşayacak diyeBen de böyleyim daha kötüsü sırf ölmesin başına bir şey gelir diye bakıyorum anne olduğumu bile hissetmiyorum sanki emanet bebek olduğu için sevimli öpüp koklayıp seviyorum ama annelik duygusu yok herkes evladına aşırı derecede bağlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?