Ay bırak uyku uykuyu getirirAyy bu kız bu saatte uyudu ya uyandırsam mi ama 3 ten beri ayaktaydiuyusa gece boyu uyumaz napsam bilemedim
Ben fark ettim ki bizim kızın bu saatlerde başlıyor. 1 saattir mesaideyim. Masajını yaptım pırtladı ama kaka yapmadı bugün hiç. Bu saatlerde kaka yapıyor kakadan sonra full gaz çıkartcak sanırım. Dün gece falanda pırtladı hep asibacım kulağını çınlattımmYa iste gaz olmadiginda benmki oyle ama iste gunde iki posta gaz surecimiz var 3-4 saatten
Jokercim çıldırıyom he sjsjsjjsj nasıl bıktıysan uyanıklıktan ajsjsjsjsjAy bırak uyku uykuyu getirir
Cinlat bacim cinlatBen fark ettim ki bizim kızın bu saatlerde başlıyor. 1 saattir mesaideyim. Masajını yaptım pırtladı ama kaka yapmadı bugün hiç. Bu saatlerde kaka yapıyor kakadan sonra full gaz çıkartcak sanırım. Dün gece falanda pırtladı hep asibacım kulağını çınlattımmkendini pangolin gibi yapıyo pırtlıyo çok gülüyorum ruh hastası gibi
Ya ben aşırı uykucu bi insanım akşam 9 da yatsam da 12 den önce uyanmazdım boş günlerimdeJokercim çıldırıyom he sjsjsjjsj nasıl bıktıysan uyanıklıktan ajsjsjsjsj
Aşkım var. Kocam Bluetooth bağlantısı diyo buna. Duştayken falan göğsüm sızladığı an çıkıyorum. 2 dk geçiyo geçmiyo ekin ağlamaya başlıyo. Ya da biri varken atıyorum kızım uyuyo benim göğsüm sızlamaya başlıyo hadi bakalım diyorum yine 2 3 dk sonra başlıyo ağlamaya emcük diyeKizlar bir sey farkettim
Benim kiz emmek icin uyanmadan on dakika kadar once goguslerim sizliyor. Bir kac kere birazdan uyanacak dedim ya denk geldi ya tuttu, bu fikri de kayinvaldem soktu kafama. Bir gun kizim yogun bakimdayken goguslerim sizladi dedim kizin acikti dedi. Siz de bi baksaniza boyle bir sey var mi cidden ya cok telepatik
Ya ne güzel işte çocuk yeni şeyler katıyo sana sjsjsjsjks ben sabah 5te falan saatle fotoğrafını çekiyorum ilerde lise çağında falan uyandırmaya çalıştığımda delil olarak önüne çıkarıcam bu saatlerde bizi diktin hep şimdi de ben uyutmuyorum seni diyeYa ben aşırı uykucu bi insanım akşam 9 da yatsam da 12 den önce uyanmazdım boş günlerimdeişe giderken ağlayarak rimel sürmüşlüğüm var ne akla hizmet bebek yaptım diye de ağladım ilk günler ama bir gülüşü var ömre bedel ahshshdhjdkd
Var dimi yaaa hep oluyo cunkuAşkım var. Kocam Bluetooth bağlantısı diyo buna. Duştayken falan göğsüm sızladığı an çıkıyorum. 2 dk geçiyo geçmiyo ekin ağlamaya başlıyo. Ya da biri varken atıyorum kızım uyuyo benim göğsüm sızlamaya başlıyo hadi bakalım diyorum yine 2 3 dk sonra başlıyo ağlamaya emcük diye
O bende de oldu, gece uyuyordum kendi kendime uyandım göğüslerim sızlıyordu , normalde benim bebiş daha küçük hep biz uyandırıyorduk acıkmış kendi uyanmış , eşim sese mi uyandın aranıyordu seni kaldıracaktım tam dediKizlar bir sey farkettim
Benim kiz emmek icin uyanmadan on dakika kadar once goguslerim sizliyor. Bir kac kere birazdan uyanacak dedim ya denk geldi ya tuttu, bu fikri de kayinvaldem soktu kafama. Bir gun kizim yogun bakimdayken goguslerim sizladi dedim kizin acikti dedi. Siz de bi baksaniza boyle bir sey var mi cidden ya cok telepatik
Başka türlü hayatta kalamayızburada da ağlanacak halimize gülüyoruz işte
Ayyyy asiri etkileniyorum bu durumdanO bende de oldu, gece uyuyordum kendi kendime uyandım göğüslerim sızlıyordu , normalde benim bebiş daha küçük hep biz uyandırıyorduk acıkmış kendi uyanmış , eşim sese mi uyandın aranıyordu seni kaldıracaktım tam dediacıkma saatleri ile göğüsün dolma zamanı aynı olabilir bence , doğanın güzelliği
Ben geçen doktora sordum yulafcım, 0-2 yaş arası veya 6 yaşından sonra yapılmasını öneriyorlarmış. 2-6 yaş arası yaptırmayın travma olabilir dedi. Erken yaptırırsanız da 2 aylık olana kadar yaptırın, sonrasında bebek hareketleniyor dönmeye falan başlıyor iyileşmesi zor oluyor dediOyy maşallahminik adam oldu desene oğlun
Ben de pazartesi günü doktora götüreceğim eğer gün verirse yaptıracağız sünnet geç kalmadım umarımama çevremdeki büyükler 'daha çok küçük 6.ayı dolmasını bekle' diyorlar
Oyy kiyamam, acil sifalarOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Oceanın 1000 ünitesinin oğlumla kendime kullanıyorum halbuki ama tabi artık büyüdüğü için falan şey olmuyo gaz problemi jdjdjdjjd hala demir damlasını falan da o markayı kullanıyorum oğlanda. Gaz konusunda tecrübelendiğimden daha zorlu bekliyordum bide takipteydim ne zaman devite başladık keçi gibi sesler başladı gaz cıkarmaya çalışırkenDimiiiii ay her yerde ocean oneriliyor
Ama kac kere denedim vermesem uyuyor cocuk verince yarim saat sonra mesaim basliyor
Bencede kesinlikle var. Bizde de böyle oluyor. Ya goguslerim sizlamaya baslayinca acikip uyaniyor, ya da o aglarken goguslerim sizlamaya basliyor. Ah analikKizlar bir sey farkettim
Cok gecmis olsun.Oğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Kız anneleri bebikoma sünnet yaptırmasam ilerde sizin için sorun olur muydu ? Sjjsks
Ayy kıyamıyorum minnacık bebeme ya bana kalsa yaptırmıcam ama eşim toplum baskısı görür olmaz diyorhangi toplum bilecek ki oğlumun pipişini
Sünnet olayını unutturmaya çalışıyorum aileye. İlerde isterse kestirsin ya
O keci sesleri bizde de var tam keci sesi amaOceanın 1000 ünitesinin oğlumla kendime kullanıyorum halbuki ama tabi artık büyüdüğü için falan şey olmuyo gaz problemi jdjdjdjjd hala demir damlasını falan da o markayı kullanıyorum oğlanda. Gaz konusunda tecrübelendiğimden daha zorlu bekliyordum bide takipteydim ne zaman devite başladık keçi gibi sesler başladı gaz cıkarmaya çalışırken
Ahhh dimiiiii ay cok mucizevi bir sey. Gorunur hic bir bag yok ama varBencede kesinlikle var. Bizde de böyle oluyor. Ya goguslerim sizlamaya baslayinca acikip uyaniyor, ya da o aglarken goguslerim sizlamaya basliyor. Ah analik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?