- 2 Şubat 2023
- 1.126
- 2.525
- 63
Nasıl iyi geldi. Memeler dolmuş bi sağdım instadaki yabancı mandıra anneler gibi hissettimAy bende kızımı şuayip diye seviyorum arkalar döküldü yanlarda ajjsjsjsjsjsj oh sefan olsun bacım aç kalsa uyanırdı
Uyuyunca meme dolunca gelen özgüvenNasıl iyi geldi. Memeler dolmuş bi sağdım instadaki yabancı mandıra anneler gibi hissettimözlemişim uyumayı. Darısı başına bacım
Evet bu arada benim onaylanmış. Doğum yardımına başvurunca emzirme hesabınız kayıtlı ise hesabınıza yatıyormuş. Baktılar 5 bin tl yatmış halk bankasından kimlikle alabilirsin dedi.Teşekkür ederim arayıp bir sorayım ben
AyyyyneeeeennnAy evet normalde olsa normalde de sinirleneceğin şeylere lohusasın o yüzden dendiğinde ortadan ikiye bölesim geliyo. Kızmakta ve kırılmakta çok haklısın aşkım 9 ay hamilelikle uğraş, şimdi el kadar bebeyle uğraş ama bişiye tepki gösterince hormonlardan densin. Nah hormonlardan
Ya bu ikinci cocuga 1.5 olan icin her ay halkbanka gidip cekecek miyiz? Kendi hesabimiza yatirsalar yaEvet bu arada benim onaylanmış. Doğum yardımına başvurunca emzirme hesabınız kayıtlı ise hesabınıza yatıyormuş. Baktılar 5 bin tl yatmış halk bankasından kimlikle alabilirsin dedi.
Onaylanınca mı gidip alabiliyomuşuz aşkım mesaj falan yok muEvet bu arada benim onaylanmış. Doğum yardımına başvurunca emzirme hesabınız kayıtlı ise hesabınıza yatıyormuş. Baktılar 5 bin tl yatmış halk bankasından kimlikle alabilirsin dedi.
Bi kas taragi da oglana ayirayim o zamanBiz kardeşimin saçına zeytinyağı sürüp bekletip tarardık. Kaşlarını tarasam mı diye düşündüm şimdi ahhahshshshshsjs mustela sürüp beklicem kulak pamuğuna
Mahalleye sütlaç yapsa yeter bir sürahi sağıyor sanki new jersey karıUyuyunca meme dolunca gelen özgüvenharika bişi maşallah maşallah o gavur karılar psikolojimi bozuyo
Yok mesaj gelmedi canım bana hiç. Ama bence emzirme parası onaylandığında oda onaylanmış oluyor. Ara öğren istersen 144 den yatıp yatmadığı söyleniyorOnaylanınca mı gidip alabiliyomuşuz aşkım mesaj falan yok mu
Aşkım kulak pamuğuna minicik al kaşa sür 2 dk bekle nemli pamukla sil. Ufak ufak konaklar kalkıyor zaten. Demekki böyle böyle gitcek lattecimin dediği gibiBi kas taragi da oglana ayirayim o zaman
Aaa tamam aşkım teşekkür ederimYok mesaj gelmedi canım bana hiç. Ama bence emzirme parası onaylandığında oda onaylanmış oluyor. Ara öğren istersen 144 den yatıp yatmadığı söyleniyor
Ya ben hala sağmayı anlamadım sjsjjsjsjsjs çok dolduysa emzirmeden önce azcık sağıyorum tazyikli olmasın diye. Emzirdikten sonra mememde bişi kalmaz yine isterse diye sağamıyorum korkudanMahalleye sütlaç yapsa yeter bir sürahi sağıyor sanki new jersey karı
Ben emmediyse max 90
Aşkım hiçbir bilgim yok ama hematom olmuş olabilir astımın varsa öksürükten falan. Ciddi bişi çıkmaz inşallah ya hematomdur bence. Yine haber et bizedeSezercikli annelerim
4hafta oldu, yaram iyi dedi dr.lar ama ortası 1cm.lik hi yerden damla damla kan geliyor. Acil rahim iltihabi olmasin renkli tomografi cektir dediler.. yaranin üstü sag kisim biraz sert ve diger yerlerden daha cok aciyor..
Bilgisi tecrubesi olan?
Pıhtı fln da olabilir dediler. Simdi transvaginal us girecegim bakalim
+son dr astimini kontrol altina almamız lazim dedi..oksurdukce de zorlanmis..sagolsun hast.cikacagimiz gun hemşire parfumu dokmus gelmiş ustune..omrumde girmedigim oksuruk krizine girdim
İlk 10 gün ben gündüz 2 saat gece 3 saatte bir emzirdim, sarılık olmayınca bebem istedikçe emzirdim. Süre değişiyor 10 dkda oluyor 45 dkda 1 saatteSelamlar nasılsınız, bebişleriniz nasılEylül annelerinden geliyorum:) Bebişlerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz bir de kaç dk emiyor?
Amin canım teşekkür ederimİlk 10 gün ben gündüz 2 saat gece 3 saatte bir emzirdim, sarılık olmayınca bebem istedikçe emzirdim. Süre değişiyor 10 dkda oluyor 45 dkda 1 saattesağlıkla kucağına al inşallah
Boşver bebe tutsun öncelik memede doyması. Az Emdi diyelim göğsünde hala varsa yağlı kısmı boşalt yine ver kilo alsın. Benim bebe bluetoothla bağlı olduğu için birini sağıp diğerini emziriyorum nöbetleşe. Ama kısa emiyor hızlı akış olmayınca bırakıyor tembelliğinden. Kötü alıştı.Ya ben hala sağmayı anlamadım sjsjjsjsjsjs çok dolduysa emzirmeden önce azcık sağıyorum tazyikli olmasın diye. Emzirdikten sonra mememde bişi kalmaz yine isterse diye sağamıyorum korkudanmakinayı aldım makina bana bakıyo ben makinaya sjsjjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?