- 13 Aralık 2024
- 654
- 654
- 18
Evet benim de öyle oluyorKizlar bir sey farkettim
Benim kiz emmek icin uyanmadan on dakika kadar once goguslerim sizliyor. Bir kac kere birazdan uyanacak dedim ya denk geldi ya tuttu, bu fikri de kayinvaldem soktu kafama. Bir gun kizim yogun bakimdayken goguslerim sizladi dedim kizin acikti dedi. Siz de bi baksaniza boyle bir sey var mi cidden ya cok telepatik
Of o büyükler bebe bisküvisi bal karıştırıp bebeklerine yedirmiş insanlarGece bi bakıyorum kurbağapozisyonu almış uyuyor korktum geçen gece nefes alıyor mu diye o büyükler loğusa dönemimde kafamı pok ettiler zaten. Annem farklı söylüyor kaynana ayrı telden çalıyor eşim desen herbokolog kesildi başıma
Daha yaptırmadım canım 27 günlük şu an ama 2 ay dolana kadar yaptırcam, pipişkosuna kıyamadığım için erteleyip duruyorum şu anTeşekkür ederimsen yaptırdım mııı Ya ben de öyle biliyorum moonbloscumm ama bizimki çok kıpır kıpır şimdiden Allah'ım sen yardımcım ol amiin
Ben istisnasız akşam 8 den gece 1 e kadar kavga dövüş emzirme gaz döngüsündeydim. El kadar bebe beni yumrukluyor yaaBu gece kimsecikler yazmamış. Bebeler uyudu heralde.. benim küçücüğüm ıkınmaktan uyuyamadı yaşu gazlı günler bitse keşke çocuk dönmeye başlayınca bitiyor diyolar diye her gün el kadar bebeme dönmeyi öğretmeye çalışıyorum geldi yine ruh hastası diyodur içinden
Canım sen de Ankara’daydın değil mi? Nerede ve kime yaptırdınız sünneti? Ben de araştırıyorum da bu ara, geçen Acıbadem’e sordum 50 bin dediler6
Korkma büyüdükçe zorlaşıyor çünkü fikrim bu yönde
Bizimki normal estetik dikişli sünnet oldu antibiyotikli Krem ve parasetamol verdi Dr hatta sünnet biter bitmez makattan fitil de verdi ama fitilin etkisi başlayana kadar çok ağladı.. diğerlerinde ben antibiyotikli kremi sadece beze pipisi yapismasin diye sikmistim ağrı kesici bile vermemiştim sonrasinda o yüzden bunda şoklar yaşadım.. hatta eşime dedim en mantıklısı ilk gunmus ama Allah'tan son çocuk bir daha olmayacağı için bizim için konu kapandışuanda da ara ara bir cigiriyor sonra geciyor daha iyiyiz ilk 1 1 buçuk saat zorlandım sonrasında yine iyiydi
Ben 1. Oğlumu 11 aylıktı sünnetinde yürüyordu da o yüzden çok zorlanmıştim 2 ve 3 u hemen yaptırdık çocuk zaten genel açıdan hep uyku halinde olduğu için anlamıyordu bence ağrı kesici dahil kullanmadik agladiklarini hiç bilmem 1 aylık çocuk yavaş yavaş tabiri caizse maymun gözünü açiyor farkindaligi oluyor ister istemez gibi geldi bana.. yada benimki çok nazlı
Ben de şunu anladım, gazı olsa da emmek istiyor ama sorun gaz, çıkarınca rahatlıyor. Ona göre her derdin dermanı meme7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyorbi de bizimki doymuyor yaa annem diyor ki ben böyle bir şey görmedim kızım sürekli dil dışarda kimin kucağındaysa onu emmek istiyor kimse yoksa elini emiyor
42. Gündeyiz ama 5. Hafta degilmiydi oYaa ilk defa duydum evet ama akabinde uyaniyo
Oyyy atak o zaman
Ben de asla doyuramıyorum ya çıldırtıyor beni7de başlıyor bizimki 1 saat mama aradık bulamadık o sıra bi arabada uyudu hala daha direniyorbi de bizimki doymuyor yaa annem diyor ki ben böyle bir şey görmedim kızım sürekli dil dışarda kimin kucağındaysa onu emmek istiyor kimse yoksa elini emiyor
Ay büyükler çok sinirimi bozuyo çok biliyolarGece bi bakıyorum kurbağapozisyonu almış uyuyor korktum geçen gece nefes alıyor mu diye o büyükler loğusa dönemimde kafamı pok ettiler zaten. Annem farklı söylüyor kaynana ayrı telden çalıyor eşim desen herbokolog kesildi başıma
Aşkım ne uyumasıı telefonumun şarjı bitti benim pilim bitti yataktan çıkıp şarja takmak yerine duvarı izlemeyi tercih ettimBu gece kimsecikler yazmamış. Bebeler uyudu heralde.. benim küçücüğüm ıkınmaktan uyuyamadı yaşu gazlı günler bitse keşke çocuk dönmeye başlayınca bitiyor diyolar diye her gün el kadar bebeme dönmeyi öğretmeye çalışıyorum geldi yine ruh hastası diyodur içinden
Ay valla ikindin vericem en azindan babasi geldiginde birlikte ugrasalim gece asiri sinirlendim dayanamadim cunkuAşkım 1 gün kendine ödül verben bugün unutmuşum valla. Bebeyi geç kendi demir hapımı falan unutuyorum ki
Ya bebisler icin emme aninda etki eden antidepresan gibi. Karni da agrisa emmek ister kulagi da. Bizimki de oyle bir araniyor kiiii sanki kitliktan cikmis sonra karni sistigi icin daha cok agliyor. Gaz uzerine gaz biniyor. Dun emzik verdim gazini cikarana kadar midesi daha da sismesin diye cok sukur tuttu oyle uyudu. 10.30 dan gece 2 bucuga kadar ugrastik. Ay arada bir iki pirt da olsa cikardiysa sevindim. Ben de bazen yapabiliyorum bazen yapamiyorum su masajiBen istisnasız akşam 8 den gece 1 e kadar kavga dövüş emzirme gaz döngüsündeydim. El kadar bebe beni yumrukluyor yaaAllah razı olsun asiba masajı her yaptığımda bir iki pırtçık çıkardı çiçeğim ama çözümün emmek olduğunu düşündüp hep emdikçe yeni gazlaar yüklendi parlak zekalı meleğime . 1 de o da ben de bayılmışız artık sonra sa uyandıklarımda gözüm kapalı emzirdim
Bazilarinda once ya da sonra olabiliyor42. Gündeyiz ama 5. Hafta degilmiydi o
Kız gece içimden geçen bebe babası nöbetten gelince gülücükler saçıyo anladık kız babacı olurda bi mememden düşeydin ondan sonra babacı olaydınAy valla ikindin vericem en azindan babasi geldiginde birlikte ugrasalim gece asiri sinirlendim dayanamadim cunku
Ya bebisler icin emme aninda etki eden antidepresan gibi. Karni da agrisa emmek ister kulagi da. Bizimki de oyle bir araniyor kiiii sanki kitliktan cikmis sonra karni sistigi icin daha cok agliyor. Gaz uzerine gaz biniyor. Dun emzik verdim gazini cikarana kadar midesi daha da sismesin diye cok sukur tuttu oyle uyudu. 10.30 dan gece 2 bucuga kadar ugrastik. Ay arada bir iki pirt da olsa cikardiysa sevindim. Ben de bazen yapabiliyorum bazen yapamiyorum su masaji
Bazilarinda once ya da sonra olabiliyor
Benimki eziyet edesi geldiginde esit davraniyor kim umurunda degilKız gece içimden geçen bebe babası nöbetten gelince gülücükler saçıyo anladık kız babacı olurda bi mememden düşeydin ondan sonra babacı olaydınhala güneş var nasılsa boşver akşama doğru verirsin
Adaletli bir çocuk helal olsun sjdjsjjBenimki eziyet edesi geldiginde esit davraniyor kim umurunda degil
Bizimkini görseydin şok olurdun kaşları berbattı çok üzülüyodum.Kızlar bebemin kaşları biraz konak oldu gibi gelmeye başladı. Kafasında olsa zeytinyağı sürüp tararım kaşta olunca ne yapılcak ya
Benimki de sanki.. Alniyla kaslari.saclarinda yok simdilik. Minik minik losyon sürüyorum 2gundur.baska ne yapılır kiKızlar bebemin kaşları biraz konak oldu gibi gelmeye başladı. Kafasında olsa zeytinyağı sürüp tararım kaşta olunca ne yapılcak ya
Ay gözün aydınnnn çok sevindimmm kıyamam bebiş rahatladıGece 5 te kakamızı yaptık 4 günlük eziyetten kurtulduk
Kanamamda kesildi bu arada lohusalık sona ermiştir
Ay yıkayamam şimdi anamı çağırmam lazım onun için o işte şuan sjsjjs hamamcı teyze diye mesaj atıyorum geliyo. Mustelasını sürsem bıraksam yeter mi ki sonra silsemBizimkini görseydin şok olurdun kaşları berbattı çok üzülüyodum.
Ben bebek yağı sürdüm zeytinyagı değil doktor nemli tutun dedi sadece.
Bebe yağı sürdüm az beklettim sonra banyo.
Ertesi günde gün içinde iki üç kez ıslattım o kaşlarını 3 günde bitti olay
Biz kardeşimin saçına zeytinyağı sürüp bekletip tarardık. Kaşlarını tarasam mı diye düşündüm şimdi ahhahshshshshsjs mustela sürüp beklicem kulak pamuğunaBenimki de sanki.. Alniyla kaslari.saclarinda yok simdilik. Minik minik losyon sürüyorum 2gundur.baska ne yapılır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?