2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Evet benim de öyle oluyor

Of o büyükler bebe bisküvisi bal karıştırıp bebeklerine yedirmiş insanlar gelmiş geçende kv bana diyor ki göğüsleri süt birikmiş masaj yap. Duymamazlıktan geldikçe söylüyor en son bakıcıya da söylerken girdim araya bebeğin göğsüne masaj yapılmaz zarar verir zamanla geçecek diye. Oğlumda da yüzüstü yatırma yüzü basık olur diyordu, şimdi diyor bu oğlan çok yakışıklı oldu

Teşekkür ederim sen yaptırdım mııı Ya ben de öyle biliyorum moonbloscumm ama bizimki çok kıpır kıpır şimdiden Allah'ım sen yardımcım ol amiin
Daha yaptırmadım canım 27 günlük şu an ama 2 ay dolana kadar yaptırcam, pipişkosuna kıyamadığım için erteleyip duruyorum şu an bizimki de çok hareketli ama en azından tam dönemiyorken yaptırmak iyidir ay Allah yardımcımız olsun cidden erkek anası olmak zormuş

Ben istisnasız akşam 8 den gece 1 e kadar kavga dövüş emzirme gaz döngüsündeydim. El kadar bebe beni yumrukluyor yaa Allah razı olsun asiba masajı her yaptığımda bir iki pırtçık çıkardı çiçeğim ama çözümün emmek olduğunu düşündüp hep emdikçe yeni gazlaar yüklendi parlak zekalı meleğime. 1 de o da ben de bayılmışız artık sonra sa uyandıklarımda gözüm kapalı emzirdim

Canım sen de Ankara’daydın değil mi? Nerede ve kime yaptırdınız sünneti? Ben de araştırıyorum da bu ara, geçen Acıbadem’e sordum 50 bin dediler

Ben de şunu anladım, gazı olsa da emmek istiyor ama sorun gaz, çıkarınca rahatlıyor. Ona göre her derdin dermanı meme

Ben de asla doyuramıyorum ya çıldırtıyor beni geçen misafir gelecek diye süt sağmıştım, acıktı 80 ml verdim içti, ağlamaya devam etti emzirdim doymadı, üstüne 60 ml daha süt içti hala aranıyordu. En son mama yapıp verdim artık, bu bebe daha 1 aylık bile değil bide

Ay büyükler çok sinirimi bozuyo çok biliyolar kv kişisi gelmiş akıl veriyo 35 sene önce bala göte çocuk büyütmüşün bana bulaşma dedim jejdjdjdkd
Aşkım ne uyumasıı telefonumun şarjı bitti benim pilim bitti yataktan çıkıp şarja takmak yerine duvarı izlemeyi tercih ettim

Aşkım 1 gün kendine ödül ver ben bugün unutmuşum valla. Bebeyi geç kendi demir hapımı falan unutuyorum ki
Ay valla ikindin vericem en azindan babasi geldiginde birlikte ugrasalim gece asiri sinirlendim dayanamadim cunku
Ya bebisler icin emme aninda etki eden antidepresan gibi. Karni da agrisa emmek ister kulagi da. Bizimki de oyle bir araniyor kiiii sanki kitliktan cikmis sonra karni sistigi icin daha cok agliyor. Gaz uzerine gaz biniyor. Dun emzik verdim gazini cikarana kadar midesi daha da sismesin diye cok sukur tuttu oyle uyudu. 10.30 dan gece 2 bucuga kadar ugrastik. Ay arada bir iki pirt da olsa cikardiysa sevindim. Ben de bazen yapabiliyorum bazen yapamiyorum su masaji
42. Gündeyiz ama 5. Hafta degilmiydi o
Bazilarinda once ya da sonra olabiliyor

Kız gece içimden geçen bebe babası nöbetten gelince gülücükler saçıyo anladık kız babacı olurda bi mememden düşeydin ondan sonra babacı olaydın hala güneş var nasılsa boşver akşama doğru verirsin

Benimki eziyet edesi geldiginde esit davraniyor kim umurunda degil

Kızlar bebemin kaşları biraz konak oldu gibi gelmeye başladı. Kafasında olsa zeytinyağı sürüp tararım kaşta olunca ne yapılcak ya

Kızlar bebemin kaşları biraz konak oldu gibi gelmeye başladı. Kafasında olsa zeytinyağı sürüp tararım kaşta olunca ne yapılcak ya
Bizimkini görseydin şok olurdun kaşları berbattı çok üzülüyodum.
Ben bebek yağı sürdüm zeytinyagı değil doktor nemli tutun dedi sadece.
Bebe yağı sürdüm az beklettim sonra banyo.
Ertesi günde gün içinde iki üç kez ıslattım o kaşlarını 3 günde bitti olay

Benimki de sanki.. Alniyla kaslari.saclarinda yok simdilik. Minik minik losyon sürüyorum 2gundur.baska ne yapılır ki

Ay yıkayamam şimdi anamı çağırmam lazım onun için o işte şuan sjsjjs hamamcı teyze diye mesaj atıyorum geliyo. Mustelasını sürsem bıraksam yeter mi ki sonra silsem

Benimki de sanki.. Alniyla kaslari.saclarinda yok simdilik. Minik minik losyon sürüyorum 2gundur.baska ne yapılır ki
Biz kardeşimin saçına zeytinyağı sürüp bekletip tarardık. Kaşlarını tarasam mı diye düşündüm şimdi ahhahshshshshsjs mustela sürüp beklicem kulak pamuğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…