Sağayım diyorum bakıyorum memikto boş gibi kalıyorum öyle sjsj tek memik emiyo hadi diyorum sağayım hazırlık esnasında uyanıyo sjsjsj hissediyo mudur nedir sjsjjs pompa olarak ne kullanıyorsunnnBoşver bebe tutsun öncelik memede doyması. Az Emdi diyelim göğsünde hala varsa yağlı kısmı boşalt yine ver kilo alsın. Benim bebe bluetoothla bağlı olduğu için birini sağıp diğerini emziriyorum nöbetleşe. Ama kısa emiyor hızlı akış olmayınca bırakıyor tembelliğinden. Kötü alıştı.
Sen gece ya da uykudan kalktığında çok dolu hissedersen, tek memede doyduysa, veya az emdi doymadı öğünü tamamlamak için de sağabilirsin. Çalışmaya başladığında da stok olur. Kafana göre planla bebeğim
Temmuz sonu doğurdum ben hala almadım parayı yattı mı kiKızlar 144ü aradım. Ağustosta doğuranlar eylül son haftasında alacak parayı
Ben Philips soothie verdim ilk olarak ve ilk denemede tuttu, onunla devam ediyoruz. Çok açsa tutmuyor ama öbür türlü sırf emme isteği varsa veya huysuzluk yapıyorsa tutuyor. Biraz olsun rahatlattı emzik olayı. Dün 5. hafta atağından dolayı saatlerdir göğsümdeydi, gece 2de göğüslerimde ne sür ne de takat olmayınca memeyi verdim çok geçmeden uyudu.Denemedim de Philips soothie mi denesek dedim kullanan var mı onu ?
Pusette uyuması iyi değil diyorlar omurga sağlığı ve nefesinin bloke olmaması için. Ben max 2 saat diye duymuştum sonra çıkartıp düz bir zemine yada kucağa falan almak lazım diyorlardı en az 10dk ama Chat Gpt daha katı 1 saatten fazla tutmayın falan dedi.Kızlar benim bebegimde ya kucakta ya da pusette uyuyor pusette uyuması çok önerilmiyormuş sanırım sizce de öyle mi ?beşikte uyuması için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ama koyduğum anda uyanıp ağlıyor
Ay ben de hep şekeri mi düştü de uyanmıyor diye korkuyorum, o uyusa da ben uyandırıyorum bu sefer 4-5 saatten sonra. Bir kere 6 saat olsu çok korktum. Ne zaman tamam artık uyandırmıcam uyuyalım desem o gece 2 saatte bir uyanacağı tutuyor amaTepesinde dikildin dimi samara gibi sndkdkdkdkdk şeyden korkuyorum ben hep şekeri mi düştüde uyanmıyorahat batıyosa demekki bize
Yapma etme bu sefer hiç uyumayacakDamacana ile kahve lazım bana
Ya bu bende de oluyor çok ilginç. Göğüslerimiz bebelerimizin rutinini bizden iyi biliyorKizlar bir sey farkettim
Benim kiz emmek icin uyanmadan on dakika kadar once goguslerim sizliyor. Bir kac kere birazdan uyanacak dedim ya denk geldi ya tuttu, bu fikri de kayinvaldem soktu kafama. Bir gun kizim yogun bakimdayken goguslerim sizladi dedim kizin acikti dedi. Siz de bi baksaniza boyle bir sey var mi cidden ya cok telepatik
Ben yenidoğanlar için olan ergobaby embrace aldım. 3200 kilodan itibaren kullanılabiliyormuş.hanımlar bebek için en uygun kanguru hangisi? Evde kullanırım en azından kucakta uyuyor bırakamıyorum
Bana emzirme danışmanı 2-4 saatte bir emzir demişti, gece de bir kereye mahsus 5 saat ara verebilirsin dedi. Gittiğim iki pediatrist ise gündüz en fazla 4 saatte bir emzir, gece ile günde bir kereye mahsus 6 saat ara verebilirsin dedi. Hepsi bir göğüste 15-20dk, diğer göğüste 15-20dk aktif olarak emsin dedi. İlk doğduğunda sürekli uyuyakaldığı için çok zordu. Uyandırmak bile 1 saat sürüyordu geceleri hiç satılığı olmamasına rağmen. Şimdi kalmadı o pek neyseki. Bir tek dün 5. hafta atağından dolayı gündüz sabah 9.30tan gece yarısına kadar hiç uyumayınca gece de uyanamadı. Uykusunda emzirebildiğim kadar emzirdim ama bu sefer de benim göğüsler ağrıdı. Gece kalkıp pompayı sterilize edip sağamadım da valla.Selamlar nasılsınız, bebişleriniz nasılEylül annelerinden geliyorum:) Bebişlerinizi ne kadar sürede bir emziriyorsunuz bir de kaç dk emiyor?
Benim 40. haftadan sonra sancılarım çok çoğalmıştı, doğum başlar gibi olup olup duruyordu. Sonra su gibi akıntı gelmeye başladı, hastaneye gittim amniyon sıvısıymış. Antibiyotik verip 2 gün bekleyelim dediler ama 1 gün sonra akan sıvı sarıya dönünce bebeğin içeride kaka yaptığını anladık ve rahim ağzını hazırlamak için ilaç vermeye başladılar. Suni sancıya sıra gelmeden benim çok yoğun sancılarım gelmeye başladı 10 saat kadar sonra. Bir 10 saat sonra da doğum yaptım.Kızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek için
Kız hesabında duruyodur para halkbanka gittt. E devletten taleplerimden ya da ilk öğretmenim ailemden ya da 144ten öğrenebilirmişsinnnnTemmuz sonu doğurdum ben hala almadım parayı yattı mı ki
Sağ ol canım evet çok kötüydü anca kesildi inşallah hemen adet gelmezOoohhh gozunuz aydinnn valla ben bile rahatladim surada. Ay benim de bitse gunde 1-2 damla gelecek diye pisik oldum bu sicaklarda
Evet kuzu gitmek gerekiyor asagidan muayene ediyor
Philips avent tekli elektrikli. Güzel emcüklüyor sfhfdSağayım diyorum bakıyorum memikto boş gibi kalıyorum öyle sjsj tek memik emiyo hadi diyorum sağayım hazırlık esnasında uyanıyo sjsjsj hissediyo mudur nedir sjsjjs pompa olarak ne kullanıyorsunnn
Kız Allah seni ben hep dikkat ettim ona gözüne gelecek mi diye tam gelir gibi oldu elimle sildimBen sürdümmm bekledim azcık yağ vücut sıcaklığıyla göze geldikızardı azcık hemen ıslak pamukla sildim geçti sürüp azcık bekleyip silmek lazımmış kocam insanıda gelmiş sürmeseydin keşke diyo e dedim be adam ben sürerken az sürdün daha sür diyodun ya noldu şimdi
Ya hahahahah çünkü uyandırmayayım uyuyayım diyorsun hiç uykun olmasa bayıla bayıla uyurBen Philips soothie verdim ilk olarak ve ilk denemede tuttu, onunla devam ediyoruz. Çok açsa tutmuyor ama öbür türlü sırf emme isteği varsa veya huysuzluk yapıyorsa tutuyor. Biraz olsun rahatlattı emzik olayı. Dün 5. hafta atağından dolayı saatlerdir göğsümdeydi, gece 2de göğüslerimde ne sür ne de takat olmayınca memeyi verdim çok geçmeden uyudu.
Pusette uyuması iyi değil diyorlar omurga sağlığı ve nefesinin bloke olmaması için. Ben max 2 saat diye duymuştum sonra çıkartıp düz bir zemine yada kucağa falan almak lazım diyorlardı en az 10dk ama Chat Gpt daha katı 1 saatten fazla tutmayın falan dedi.
Ay ben de hep şekeri mi düştü de uyanmıyor diye korkuyorum, o uyusa da ben uyandırıyorum bu sefer 4-5 saatten sonra. Bir kere 6 saat olsu çok korktum. Ne zaman tamam artık uyandırmıcam uyuyalım desem o gece 2 saatte bir uyanacağı tutuyor ama
Yapma etme bu sefer hiç uyumayacak
Ya bu bende de oluyor çok ilginç. Göğüslerimiz bebelerimizin rutinini bizden iyi biliyor
Ben yenidoğanlar için olan ergobaby embrace aldım. 3200 kilodan itibaren kullanılabiliyormuş.
Bana emzirme danışmanı 2-4 saatte bir emzir demişti, gece de bir kereye mahsus 5 saat ara verebilirsin dedi. Gittiğim iki pediatrist ise gündüz en fazla 4 saatte bir emzir, gece ile günde bir kereye mahsus 6 saat ara verebilirsin dedi. Hepsi bir göğüste 15-20dk, diğer göğüste 15-20dk aktif olarak emsin dedi. İlk doğduğunda sürekli uyuyakaldığı için çok zordu. Uyandırmak bile 1 saat sürüyordu geceleri hiç satılığı olmamasına rağmen. Şimdi kalmadı o pek neyseki. Bir tek dün 5. hafta atağından dolayı gündüz sabah 9.30tan gece yarısına kadar hiç uyumayınca gece de uyanamadı. Uykusunda emzirebildiğim kadar emzirdim ama bu sefer de benim göğüsler ağrıdı. Gece kalkıp pompayı sterilize edip sağamadım da valla.
Lansinoh’un manuel pompası var, benim göğüsler sürekli emilmekten çok hassas da ondan mı acıyor bilmiyorum ama sağmal da acılı bir işlemmiş. Sizlerinde öyle mi kızlar?
Aşkım deneme yanılma dmdkdkdk bende ilk defa ana oluyorum her şeyi akıl edemem kiKız Allah seni ben hep dikkat ettim ona gözüne gelecek mi diye tam gelir gibi oldu elimle sildim
benimki döküleceğine iyice uzadı ne yapacağızAy bende kızımı şuayip diye seviyorum arkalar döküldü yanlarda ajjsjsjsjsjsj oh sefan olsun bacım aç kalsa uyanırdı
Çok şanslısın maşallah debenimki döküleceğine iyice uzadı ne yapacağız
Ben Philips soothie verdim ilk olarak ve ilk denemede tuttu, onunla devam ediyoruz. Çok açsa tutmuyor ama öbür türlü sırf emme isteği varsa veya huysuzluk yapıyorsa tutuyor. Biraz olsun rahatlattı emzik olayı. Dün 5. hafta atağından dolayı saatlerdir göğsümdeydi, gece 2de göğüslerimde ne sür ne de takat olmayınca memeyi verdim çok geçmeden uyudu.
Napim aşkım benim de hayatta kalmam lazım amaYapma etme bu sefer hiç uyumayacak
Bakma bakma ona hiç bakma geçti bitti dolunay+atak bi aradaydıBu 5.ci hafta atağı kaçıncı gün başlıyor ya? Chat bana geçen 30-35 arası dedi ohh dedim geçti gitti şimdi diyor bugün başlayacakvallahi delirirm
Oyy yerim onu yaaAşkım deneme yanılma dmdkdkdk bende ilk defa ana oluyorum her şeyi akıl edemem kisürerken hiçbişi yoktu göz açıp kapattıkça inmiş yağ
Sonradan aklıma geldi benim kaş yağımda sürdükten sonra gözüme geliyorduOyy yerim onu yaa
Bir ben mi emzik tutturamadim, maşallah diyim sizeAy valla ikindin vericem en azindan babasi geldiginde birlikte ugrasalim gece asiri sinirlendim dayanamadim cunku
Ya bebisler icin emme aninda etki eden antidepresan gibi. Karni da agrisa emmek ister kulagi da. Bizimki de oyle bir araniyor kiiii sanki kitliktan cikmis sonra karni sistigi icin daha cok agliyor. Gaz uzerine gaz biniyor. Dun emzik verdim gazini cikarana kadar midesi daha da sismesin diye cok sukur tuttu oyle uyudu. 10.30 dan gece 2 bucuga kadar ugrastik. Ay arada bir iki pirt da olsa cikardiysa sevindim. Ben de bazen yapabiliyorum bazen yapamiyorum su masaji
Bazilarinda once ya da sonra olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?