Ben babybjörn mini aldım beğendim kullanımı kolay, bebemde rahat. Duruşuna göre ağlıyo ama o bebemle alakalı. Bende kucakta sürekli taşıyamadığım için aldımmhanımlar bebek için en uygun kanguru hangisi? Evde kullanırım en azından kucakta uyuyor bırakamıyorum
Ya ben de istiyorum o masajı geceden beri pek çıkmadı mamadan sonra gazıBen istisnasız akşam 8 den gece 1 e kadar kavga dövüş emzirme gaz döngüsündeydim. El kadar bebe beni yumrukluyor yaaAllah razı olsun asiba masajı her yaptığımda bir iki pırtçık çıkardı çiçeğim ama çözümün emmek olduğunu düşündüp hep emdikçe yeni gazlaar yüklendi parlak zekalı meleğime . 1 de o da ben de bayılmışız artık sonra sa uyandıklarımda gözüm kapalı emzirdim
At aşkım numara atayımYa ben de istiyorum o masajı geceden beri pek çıkmadı mamadan sonra gazı
En uygunu ilk 3 ay için sling. Sonrasında ergobaby ya da babybjörn markalarına bakabilirsiniz en ergonomik bulunanlar bu ikisihanımlar bebek için en uygun kanguru hangisi? Evde kullanırım en azından kucakta uyuyor bırakamıyorum
Kızlar bebemin kaşları biraz konak oldu gibi gelmeye başladı. Kafasında olsa zeytinyağı sürüp tararım kaşta olunca ne yapılcak ya
Kızz bebelerinizin kaşı mı var maşallahBizimkini görseydin şok olurdun kaşları berbattı çok üzülüyodum.
Ben bebek yağı sürdüm zeytinyagı değil doktor nemli tutun dedi sadece.
Bebe yağı sürdüm az beklettim sonra banyo.
Ertesi günde gün içinde iki üç kez ıslattım o kaşlarını 3 günde bitti olay
Babybjörn mini kanguru olarak en uygunu. Daha kullanmadım ama slingte sipariş ettim. Ev için herkes çok memnun. Bizimki dik durmayı pek sevmiyor. 15 dk sonra mızıldanıyo. İstiyo ki hep yatayım ağzımda mamam pış pış sesim beşiğim sallansın yaşantııı djkdhanımlar bebek için en uygun kanguru hangisi? Evde kullanırım en azından kucakta uyuyor bırakamıyorum
Sağ ol canım o da rahatladı ben deAy gözün aydınnnn çok sevindimmm kıyamam bebiş rahatladı
bebek yağısa sür ben Mustela losyon sürdüm fayda etmedi sonra bebek yağı aldım onu sürdüm.Ay yıkayamam şimdi anamı çağırmam lazım onun için o işte şuan sjsjjs hamamcı teyze diye mesaj atıyorum geliyo. Mustelasını sürsem bıraksam yeter mi ki sonra silsem
Kafasında benden çok saç var diyim sen öyle anlaKızz bebelerinizin kaşı mı var maşallahbenimki kel ve kaşsız djdjd
Babybjörn mini kanguru olarak en uygunu. Daha kullanmadım ama slingte sipariş ettim. Ev için herkes çok memnun. Bizimki dik durmayı pek sevmiyor. 15 dk sonra mızıldanıyo. İstiyo ki hep yatayım ağzımda mamam pış pış sesim beşiğim sallansın yaşantııı djkd
Ayyy bizimki de kel denecek gibi azıcık saçı ve kası var yaKızz bebelerinizin kaşı mı var maşallahbenimki kel ve kaşsız djdjd
Babybjörn mini kanguru olarak en uygunu. Daha kullanmadım ama slingte sipariş ettim. Ev için herkes çok memnun. Bizimki dik durmayı pek sevmiyor. 15 dk sonra mızıldanıyo. İstiyo ki hep yatayım ağzımda mamam pış pış sesim beşiğim sallansın yaşantııı djkd
Ooohhh gozunuz aydinnn valla ben bile rahatladim surada. Ay benim de bitse gunde 1-2 damla gelecek diye pisik oldum bu sicaklardaGece 5 te kakamızı yaptık 4 günlük eziyetten kurtulduk
Kanamamda kesildi bu arada lohusalık sona ermiştir
Evet kuzu gitmek gerekiyor asagidan muayene ediyorKızlar 40 ınız çıkınca kadın doğum doktoru muayenesine gittiniz mi ne yapılıyor alttan muayane falan mı
Aşkım kaşı ve benden gür saçı varKızz bebelerinizin kaşı mı var maşallahbenimki kel ve kaşsız djdjd
Bende istiyorumAt aşkım numara atayım
AyyOoohhh gozunuz aydinnn valla ben bile rahatladim surada. Ay benim de bitse gunde 1-2 damla gelecek diye pisik oldum bu sicaklarda
Evet kuzu gitmek gerekiyor asagidan muayene ediyor
Ay bende kızımı şuayip diye seviyorum arkalar döküldü yanlarda ajjsjsjsjsjsj oh sefan olsun bacım aç kalsa uyanırdıKızımın saçlarının tepeleri döküldü, arkalar yanlar saçlı. Şuayip gibi kaldı kızım. Oğlan çocuğu gibi bide. Güzel kızım benim
Bir de maşallah 12den 4 e kadar uyudu gece. Ben de uyumuşum oh. Aç kaldı diye vicdan yaptım ama gündüz telafi edecem şimdi.
Uyusa dert uyumasa dert aman be
Ay evet normalde olsa normalde de sinirleneceğin şeylere lohusasın o yüzden dendiğinde ortadan ikiye bölesim geliyo. Kızmakta ve kırılmakta çok haklısın aşkım 9 ay hamilelikle uğraş, şimdi el kadar bebeyle uğraş ama bişiye tepki gösterince hormonlardan densin. Nah hormonlardanAy dogumdan bu yana 29 gun oldu on dakika bile esime lohusaligimi hissettirmedim. Ama evde o lohusa gibi mubarek. Dun bir seye hakli olarak kizdim lohusaliktan fazla tepki veriyorsun dedi. Hem asiri ofkelendim hem de asiri kirildim. Adimiz cikmis lohusaya millet de vicdanini rahatlatiyo iste
Numaranı atttBende istiyorum
Ben sürdümmm bekledim azcık yağ vücut sıcaklığıyla göze geldiSağ ol canım o da rahatladı ben de
bebek yağısa sür ben Mustela losyon sürdüm fayda etmedi sonra bebek yağı aldım onu sürdüm.
Yani yağ formunda olması lazım.
Hiç silme sür şimdi o emsin iyice yumuşuyor sonra ama dikkat et gözüne gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?