2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Evet aynı şekilde. Ben pedsiz geziyorum sadece tuvaletteyken geliyor tuhaf şekilde

Kızlar dikişleri iyileşmeyen var mı?
Doğumda ne yazık ki kaburgam çatladı iyileşmem çok uzun sürdü. Yarın 40 günlük oluyoruz kaburga ağrım hala var, haliyle ilk günler kendimi zorlamışım dikişimde akıntı oldu. Bi iyileşti bi aktı enfeksiyon aktı durdu. Geçen gün tekrar doktoruma gösterdim akan enfeksiyon değil yağ dokusu akıyor birkaç güne kapanır dedi. Ama nasıl acıyor anlatamam. Kızda biraz tepikliyo iyileşmesini engelliyo

Kizlar yeni bir sey ogrendim. Sutu az gelen varsa artmasi icin boyle katater ile emzirme yapiyorlarmis. Cocuk cektikce sut artar diyorlar ya. İlk defa duydum ihtiyaci olan varsa aklinizda olsun. Ben de not ettim. Siringa ile yapacagima boyle yapsaydim daha iyi olurdu

Eklentiler

• 1355df91-2640-4796-9a3c-859ae07114c2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 5
Ben aksamlari cok sizliyor. Yaniyor bir sey oluyor. Goruntude sadece sol tarafa yakin bir yerde ip kalmis diyor esim ama su an cayir cayir yaniyor mesela

Biz Fatih kizilcan a yaptırdık kendi bürosunda bebisin kirve ayaklarından tuttu kendiside sünnetini yapti yaparken sohbet ediyor böyle bir ameliyathane havası yoktu ben biraz şaşırdım ama konuşurken her yaptığı işlemi adım adım anlatıyor şimdi henüz ödemli olduğu için sünnetini güzel yaptı kötü yaptı diyemiyorum ama fitil dışında ağrı kesici vermedim çok şükür.. 5 6 gün boyunca bebeğin fotoğrafını çekip gönderecegiz mesela bugün gönderdik hemen aradı ödem var normal dedi kanama varmı vs ilgili gidiyor şuanda.. bizi zaten konuşma şekli aileye olan tatlı dili tavladi.. ben 2 bebemde nasıl bir ortamda sünnet olduğunu falan bilmiyorum ilk gün yanimdan aliveriyolardi zaten bende kendi agrimin derdinde oluyodum cocuktada ağlama sızlama olmayınca mis gibiydi Memorial dada çocuk cerrahi İbrahim hocada olmuşlardı ben ondan da memnundum belki hastane de kaldığımız süreç içerisinde olduğumuz içindir bilemiyorum ama 30 bin dediler egerki hastane ortamı olsun dersen tavsiye edebilirim
Canım sen de Ankara’daydın değil mi? Nerede ve kime yaptırdınız sünneti? Ben de araştırıyorum da bu ara, geçen Acıbadem’e sordum 50 bin dediler

Kızlar bisey dicem doğum yaptıktan sonra ter kokmayan ben ter kokmaya başladım ya böyle bisey olabilir mi önceden ter kokum yoktu şuan banyo yapıp çıksam bakıyorum ter kokuyorum şaka gibii ilk doğumumda böyle bisey yoktu ama bunda bariz ben burdayım diyor ya aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı

Ya beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdaki
Bence bebelerimize iyi seyler diyelim iyi olsunlar sunu* gordugumden beri evde "gaderlii ogluuum, gismetli oggluum,akilli ogluum" diye geziyorum cikmiyo da kafamdan,size de bulastirayim
*

Been ilk bebekte böyle değildi sanki şuan banyodan sonra da ter kokuyorum gibi sanki. Rollon sürüyorum incianın doğal olanından.

Kızlar bu arada buraya girmeyi unutuyorum. Elimizin altında bir grup olsaydı anlık mesajlaşacağımız süper olurdu gerçekten.

Bizim bebiş de 1 ay 1 haftalık oldu. Ölçümlerini bugün yaptırabildik. Kafası küçük bizim kızın doktor bir şey demiyor ama persentil olarak % 20deyiz. Takacak bir şeyler mi arıyorum nedir anlamadım.

Uzun bir süre sarılıkla boğuştuk ama şükür iyi şuan. Gaz problemi yaşayan varsa sab simplex kullanıyorum iyi geldi bebişe. Doktor probiyotikle destekleyebiliriz de dedi bigaia gibi şeylerle. Daha almadım ama alabilirim de aslında

İki haftadir gunluk pedde sari ama bazen pecete ile baktigimda bir damla iki damla kirmizilik da oluyor net belli sekilde. Sanirim uzayacak benim. Hea o yumurtamsi beyaz hic gelmedi onu gorsem bitti sayarim heralde adette de o gelince bitiyor
Benim ilki cok kanamalı geçmişti baya hasta beziyle takıldım uzunca bir zaman. Bunda daha az sürede bitti kırmızı şeklinde kanama. Valla Dr eli mi desem ne desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…