- 22 Eylül 2022
- 6.729
- 20.947
- 278
Evet aynı şekilde. Ben pedsiz geziyorum sadece tuvaletteyken geliyor tuhaf şekildeYok canım yanında kızarıklık kaşıntı yanma yoksa tek başına renk anlam ifade etmez. Bende bu sandıklarım yok. Günlük pede geçtim 2 haftadır günlük perde sarı ama peçeteye silerken daha açık sarı hatta bazen beyaz akıntı
Hepsi birbirinden değişikValla tum aksam bagirdi emzik diye. Veriyom uyuyo agzindan dusunce viyak. Surekli verince alisir saniyordum ama gaz zamani iyi oluyor valla
Aynen aynen kuzum. Disarida falan zor durumda kalirsam veririm en azindan tutabildigini gordumAhahah ayy zor öylede kafa şişer
Meme reddi yapmaya müsait ozaman cok dikkat et biraz daha büyüsün öyle ver emziği bence
BenKızlar dikişleri iyileşmeyen var mı?
Doğumda ne yazık ki kaburgam çatladı iyileşmem çok uzun sürdü. Yarın 40 günlük oluyoruz kaburga ağrım hala var, haliyle ilk günler kendimi zorlamışım dikişimde akıntı oldu. Bi iyileşti bi aktı enfeksiyon aktı durdu. Geçen gün tekrar doktoruma gösterdim akan enfeksiyon değil yağ dokusu akıyor birkaç güne kapanır dedi. Ama nasıl acıyor anlatamam. Kızda biraz tepikliyo iyileşmesini engelliyo
Ay biz tam yelteniyoruz bizimki ağlıyorYa beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdaki
5buçuk kilo benimki ben ölemKız benim kollarım titriyo kucaktan indirince. 3 kilo oluyo 30 kilo kddkdk bacım ben bi elimi popişe diğerini boynuna kafasına destek koyuyorum kaldırıyorum azcık pişpiş diyip sallayıp olduğum yere yatırıyorum
Canım sen de Ankara’daydın değil mi? Nerede ve kime yaptırdınız sünneti? Ben de araştırıyorum da bu ara, geçen Acıbadem’e sordum 50 bin dediler
Şimdi anladın mı ne haldeyim o 21 kilo nasıl gittiO ne leeeeen
Değişem mi benimki 3550 sjdjdjjdjdkdkŞimdi anladın mı ne haldeyim o 21 kilo nasıl gittio yan yan yengeç yürüyüşler 1-2 dkdan sonra bitivermek zorunda kalıyor
Bence bebelerimize iyi seyler diyelim iyi olsunlarYa beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdaki
Yavrum bebe uyumasada olur sjjdjdkdjdjdSon ay gün aşırı. Diğer 8ay kankaydık. Kanama oluyodu. Zaten yarım yamalaktı neredeyse 1 yıldır pek şeyolmadı. Bebeyi gündüz uyutcam ki gece uyumasın kdfjfj
Kulaklık takın aşkımAy biz tam yelteniyoruz bizimki ağlıyorçok komik oluyor
Benimki +kolik amaDeğişem mi benimki 3550 sjdjdjjdjdkdk
BeenKızlar bisey dicem doğum yaptıktan sonra ter kokmayan ben ter kokmaya başladım ya böyle bisey olabilir miönceden ter kokum yoktu şuan banyo yapıp çıksam bakıyorum ter kokuyorum şaka gibii ilk doğumumda böyle bisey yoktu ama bunda bariz ben burdayım diyor ya aranızda böyle bi sorun yaşayan var mı
Benim ilki cok kanamalı geçmişti baya hasta beziyle takıldım uzunca bir zaman. Bunda daha az sürede bitti kırmızı şeklinde kanama. Valla Dr eli mi desem ne desem bilemedim.İki haftadir gunluk pedde sari ama bazen pecete ile baktigimda bir damla iki damla kirmizilik da oluyor net belli sekilde. Sanirim uzayacak benim. Hea o yumurtamsi beyaz hic gelmedi onu gorsem bitti sayarim heralde adette de o gelince bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?