2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ama benimki pusetli şu an kullandığım belki sizin kabin boy olunca ararlar katlayıp gösterirsiniz bence. Ya bu tamamen kabin memurlarına kaşmış bir şeymiş

Ya senin kızını yerim anında adapte olamazsın yeni emziğine ya

Eeee neymiş şimdi nolcakmışşşş

Oooo aşkım açılışı yapıyonnn gözün aydın sjsjjsjsjsjs biyerden başlamak lazım shhsjsjsjs

Bende tesettür olmasa heralde açar emzirirdim aman banane derdim benimki örtüyü de atmaya çalışıyor uçakta az kalsın gidiyordu

Bende tesettür olmasa heralde açar emzirirdim aman banane derdim benimki örtüyü de atmaya çalışıyor uçakta az kalsın gidiyordu
Aşkım zuppers diye bi marka aldım ben üstten giymeli. Diğer örtüler anksiyetemi azdırıyo fırtlayıvercek memem bebe ayağını kalırsa

Valla tum aksam bagirdi emzik diye. Veriyom uyuyo agzindan dusunce viyak. Surekli verince alisir saniyordum ama gaz zamani iyi oluyor valla
Ya olmaz mı benimkinin sçma ve uyuma saati geldi mızırdıyo kustu emziği mecbur emzirdim şimdi ıkınırken onuda kuscak

Olabilir bence verme daha

Ya beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdaki

İste valla sefan olsun sjdjsjsk hamilelikte nasıldınız bilmiyorum ama 1 sene sonunda özgürlük gibi geliyo bana sjsujsjsj
Son ay gün aşırı. Diğer 8ay kankaydık. Kanama oluyodu. Zaten yarım yamalaktı neredeyse 1 yıldır pek şeyolmadı. Bebeyi gündüz uyutcam ki gece uyumasın kdfjfj

Vermedim aksam evde supurge actik odayi supuruyoz. Bir tasla iki kus seviyor supurge
Kurutma makinesi araba sesini falan cok sukur bu bahaneyle evi paklicam. Gecen ablasi sacini kurutuyordu bagirdim kapatmaaa diye
Ahahah ayy zor öylede kafa şişer
Meme reddi yapmaya müsait ozaman cok dikkat et biraz daha büyüsün öyle ver emziği bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…