- 2 Şubat 2023
- 1.137
- 2.551
- 63
Ellerini sabitledim göğsünde birleştirdim öbür elimle gözünü kapadım anne karnında hissetti zaar. Denemek lazım yine de23 te uyumusum simsi
Kiz gozune bez ortturduyse.mukemmel. bizimki elinden gelse bez takmayacak
Ama benimki pusetli şu an kullandığım belki sizin kabin boy olunca ararlar katlayıp gösterirsiniz bence. Ya bu tamamen kabin memurlarına kaşmış bir şeymişTesekkur ederimsirf bu yuzden kabin boy aldim arabayi ama ben de sanmiyordum iceri alacaklarini.bize 2 transfer arasi tekrar lazim olacak bebek arabasi..ki elimizdeki kabin cantasina dahi goz dikiyorlar asogo koyolomm diye
Simdi el cantasina da 4kg yaziyor bilette.. onu da mi tartacaklar artik
Bebek-cocuk biket farkini bilmiyordum
Ya senin kızını yerimYa bira cok sut yapiyormus malt icecegi iciyor ya kadinlar ondan oyleler diye yazmis biri mantikli geldi
Kuzu tek gogsu iyice sag otekini iki sefer ver. Bitmez merak etme.
Benmki az emiyor ya 3 saatte bir emiyoruz( bazen daha erken ne zaman isterse) ortalama on dakika emiyor totaldeama cisli bezi kilo alimi iyi yetiyor demek ki
Benim ilk kizimda benzer bir sey oldu. Merdiven inip ciktim 7 kati 4 kere indim ciktim ertesi gun baslamisti
Ben lansinoh eller serbest aldim cok begendim
Ay o emzirme danismanlati beni mahvetti 15-20 dakika benim bebe dogdu dogali hic emmemistir. Bazi geceler toplamda 30 dakika emdigi oluyordu. 2 saatte bir kaldirdigimda uyuyor 45 dakika uyandiramadigimi bilirim. Surekli yetersiz hissettim cocugun doydugunu dusunsem de. Yogun bakim doktoru kizim 2 saatte o cocuk kalkmaz da emmez de 3-3.5 saate kadar birak dedi 10 dakkaya ciktik. Sorsam yetmez diyecekler cocuk ilk ayinda 1.3-1.4 kilo almis gorunuyor evdeki tartiya goreilk kizimda kendi icgudulerimi dinlemistim keske bunda da dinleseydim sinir oldum
Yaa kaucuk emzigi aldi. Ama simdi de sapsik ac olsa da cekiyor anlamiyor sut gelmediginiben gaz durumunda ve disarida vermek istiyorum sadece
Ben kullaniyodum kusum kaliplari buyuk normalde 85b giyiyordum 85b buyuk geldi. Once 90 mi 95 mi ne almistim kafam sigardi onlara. Kaliplar farkli 85b olur bence
Eeee neymiş şimdi nolcakmışşşşBi de bebem gogsumu
Dogru demissin... keske Hematom olsaymis..damarlanma var hematom degil dediler..
"Bu lezyon için doktor iki ihtimal yazmış:
Miyom (fibroid) → Kistik değişiklikler göstermiş ve damarlanmaya sahip.
Retained products (plasenta/gebelik dokusu artığı) → Sezaryen sonrası rahimde parça kalmış olabilir.
Kesin tanı için MR pelvis önerilmiş."
Simdi acil renkli Mr vs cekilecek ilk firsatta bakalim.
Bugun alt ust 3 kez ultrasonda destiler iyice
Yok bacım hadi dedim bekliyimAllah allah eee fikfifk var mı peki
Oooo aşkım açılışı yapıyonnn gözün aydın sjsjjsjsjsjs biyerden başlamak lazım shhsjsjsjsBizim 40 çıktı yarın kocanın mikmik beklentisi var. Şiir yazmış ne hasta sabahı bekler seni beklediğim kadar rerörö. Gece nöbette. Yarın savaş var arkaşlar nasıl kaçıcam bilmiyorum. Korkuyom nasıl yapılıyodu unuttum.
Gözüm uykuya hasret diyorum ben uyuturum diyo. gazam mübarek ola
Evet bana şans dileyin. Yüz görümlüğü isticemOooo aşkım açılışı yapıyonnn gözün aydın sjsjjsjsjsjs biyerden başlamak lazım shhsjsjsjs
Bende tesettür olmasa heralde açar emzirirdim aman banane derdimAy kızlar avmye gittim. Tam kapanış saati kız parçalıyo kendini emcem diye. Yeni emzirme örtüsü almıştım her yerimi kapatan penye. Gel dedim sosyal anksiyeteye sçayım gel djdjdkkd geze geze emzirdim djdkdkdk yeni tecrübeler edindim
İste valla sefan olsun sjdjsjsk hamilelikte nasıldınız bilmiyorum ama 1 sene sonunda özgürlük gibi geliyo bana sjsujsjsjEvet bana şans dileyin. Yüz görümlüğü isticem
Aşkım zuppers diye bi marka aldım ben üstten giymeli. Diğer örtüler anksiyetemi azdırıyo fırtlayıvercek memem bebe ayağını kalırsaBende tesettür olmasa heralde açar emzirirdim aman banane derdimbenimki örtüyü de atmaya çalışıyor uçakta az kalsın gidiyordu
Valla tum aksam bagirdi emzik diye. Veriyom uyuyo agzindan dusunce viyak. Surekli verince alisir saniyordum ama gaz zamani iyi oluyor vallaYa senin kızını yerimanında adapte olamazsın yeni emziğine ya
Sağ ol canım vallahi bilmiyorum ama benim daha iki gündür yokHadi gelmiş geçmiş olsun diyelim o zamanbenim de 40 dolunca sarı beyaz akıntılarım biter mi acaba
Ya olmaz mı benimkinin sçma ve uyuma saati geldi mızırdıyo kustu emziği mecbur emzirdim şimdi ıkınırken onuda kuscakValla tum aksam bagirdi emzik diye. Veriyom uyuyo agzindan dusunce viyak. Surekli verince alisir saniyordum ama gaz zamani iyi oluyor valla
Olabilir bence verme dahaKizlar bu bebe tek seferde emzik bagimlisi olmus olabilir mi? Emerken sut geldi diye kizdi emzigi alana kadar agladi. Gazdan saniyodum ugrastik baya gaz falan yok emmiyor da emzigi verince sustugundan anladim. Arkadasimda da ayni sey olmus iki gun beni reddetti dedi. Boyle bir sey yasadiniz mi ya? Direk baglaniyolar mi? İlk kizim hic almadigindan sok bilgi oldu bana
Ya beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdakiBizim 40 çıktı yarın kocanın mikmik beklentisi var. Şiir yazmış ne hasta sabahı bekler seni beklediğim kadar rerörö. Gece nöbette. Yarın savaş var arkaşlar nasıl kaçıcam bilmiyorum. Korkuyom nasıl yapılıyodu unuttum.
Gözüm uykuya hasret diyorum ben uyuturum diyo. gazam mübarek ola
Son ay gün aşırı. Diğer 8ay kankaydık. Kanama oluyodu. Zaten yarım yamalaktı neredeyse 1 yıldır pek şeyolmadı. Bebeyi gündüz uyutcam ki gece uyumasın kdfjfjİste valla sefan olsun sjdjsjsk hamilelikte nasıldınız bilmiyorum ama 1 sene sonunda özgürlük gibi geliyo bana sjsujsjsj
Tek umudum uyumamasıYa beben hangi ara uyuyacakta yapacaksın biz bir dakika basindan kalkamioz . Benim kiz bence en sikintili bebek forumdaki
Vermedim aksam evde supurge actik odayi supuruyoz. Bir tasla iki kus seviyor supurgeOlabilir bence verme daha
Ahahah ayy zor öylede kafa şişerVermedim aksam evde supurge actik odayi supuruyoz. Bir tasla iki kus seviyor supurge
Kurutma makinesi araba sesini falan cok sukurbu bahaneyle evi paklicam. Gecen ablasi sacini kurutuyordu bagirdim kapatmaaa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?