- 2 Şubat 2023
- 1.148
- 2.557
- 63
Elalemin doğurunca geçmiş hep. Benim 10. Gün kontrolümde bile kistler vardı. KörolasıcaAy ben inositol kullanıp düzenli beslenmeye geçince düzelmişti. Ama ona da can dayanmıyo beeee. Bak yine hüzünlendimbaşlıcak yine pcos dertleri doğurduk ya bitmez mi ki ya
Ben bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol suKızlarr uzun bir aradan sonra merhabalohusalığı bayağı dibine kadar yaşadım o yüzden buralara hiç gelemedim sezeryan olmama rağmen sütüm çabuk geldi ama bazı sağlık problemleri yaşadığım için bayağı azaldı şu anda da artıramıyorum siz süt arttırmak için bir şey yaptınız mı öneriniz varsa çok sevinirim
Memeye yumruklar eşliğinde okuyorumAyy ben bu çocuğu anlamiyorum oğlum pamuk gibiymiş uyuyor yerine koyuyorum uyaniyor asla sırtı yerde olmayacak kıyamet kopuyor gaz zaten dert hergun gündüz ve gece 3-11 arası kıyametböylemi kalacak bunlar ya 40 ta cikti daha ne cikacak
Hahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdimGazı var yaaa. Dün yeşil fasulye yedim o mu yaptı anlamadım eşimi yolladım avmye git dedim bips al hırslanıp beni emiyo daha beter oluyo. O gelene kadar beni emip uyudu
Eşim aynısını diyorHahaha ay bacılarım işin aslı belki de böyledir
Kız ben ölürüm dayanamam pik mik kollarım tutmuyo bide dışarı çıkacaktık bu böyle yapınca çıkamadık sinirime çok ağladım rahat battı gtümede çocuk yaptım diyeBen demiştimpik olaylarını bak bi arkadaş da 2.aydan bildirmiş hatta ben bildirmiyorum artık yaşayın da görün miremsux
Ya küçükbaş diyon ya çıldırıyomAy vallahi çok doğru kolikken büyük oğlana bile iyi gelirdi yastık üstüne koymak Tummy time gibi koyuyorum yani bu küçükbaş dayak yemiş gibi çığırıyo emziği fırtlatıp atıyo ağzından. Saat başı süt mama süt mama gaz çıkarıyoryapıyo tekrar süt mama süt mama bayilazağimmmm
Valla ben böyle değilimHahaha ay bacılarım işin aslı belki de böyledir
Sezaryen sırasında kist topladı benden drElalemin doğurunca geçmiş hep. Benim 10. Gün kontrolümde bile kistler vardı. Körolasıca
Toplasın yine oluyo ya. Adetle atılıyo normalde de lh fsh oranı yüksek bizim. Hormonlardan kaynaklı yani hepsi aynı anda büyümeye çalışıyo ama fazla hormondan adam gibi bi tanesi büyüyüp atılamıyo, hepsi kiste dönüyo. Döngü hep aynı. Hayırlısı ben alıştım şekeri kesmem lazım yenidenSezaryen sırasında kist topladı benden driflah olmaz mıyız yooğsa
Halimize acıyorum birazHahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdimay çok yazığız yaa
Meme çeşmesi beklentisi azaldı bizim kızdaKızlar bu bebe akşamüstü memeyle kavgaya bir başlıyor gece bire kadar sanırım atağı yaşayanlar bunu yaşadı. Oğlum da dört aylıkken bunu yaşamıştım, şimdi el kadar bebe hep çeşme gibi süt istiyor. Atak sonrası geçti mi böyle yaşayanlar ? Sütüm yetmiyor mu diye düşündüm ama kilo aldığıma çok şükür iyi, ben de yine bugün ekstradan sağmaya başladım. Üç gündür dünyamız değişti
Ayy bende öyle bi düzendeydim. Şimdi utanmasam elimle makarna yicem bu dönemde çok zor eski düzenToplasın yine oluyo ya. Adetle atılıyo normalde de lh fsh oranı yüksek bizim. Hormonlardan kaynaklı yani hepsi aynı anda büyümeye çalışıyo ama fazla hormondan adam gibi bi tanesi büyüyüp atılamıyo, hepsi kiste dönüyo. Döngü hep aynı. Hayırlısı ben alıştım şekeri kesmem lazım yeniden
Benim sütte gitti iyiceMemeye yumruklar eşliğinde okuyorum
Aşkım bu düzen böyle giderse ben böyle gidememBizde kavga ettik uyuyor uyaniyor sürekli kız bunlar böyle gitmez insallah
Sukur canim bir sorun cikmamis Allah hepsine saglik huzur versinDetaylıda kalbinde odak görülmüştü şükür bişey çıkmadı. Çocuk kardiyolog 6 aylıkken tekrar görmek istedi. Ekg çekildi bide.
Derisine yapıştırmışlar probları çıkarırken çocuğum travma oldu canı çok yandı ya. Yuvarlak yuvarlak morarmış resmen karnı göğsü. Yavrum benim. İç çeke çeke uyudu yazık. Mahvoldu ya
Bende valla delirmeme az kaldi yada delirdim bilmiyorumAşkım bu düzen böyle giderse ben böyle gidemem
Açlık vuruyo geçen tahin helvası bastım süt olsun diye. Şekeri bi ölçtüm 130. Kaldırttım kocaya dedim bunu yok et. Gitmiş ta üst dolaplara atmış. Alamıyom da. Sipariş edicem mecbur. İflah olmam ben heAyy bende öyle bi düzendeydim. Şimdi utanmasam elimle makarna yicem bu dönemde çok zor eski düzen
Az 1 saat uyusana bacım. Bol su iç yat.Benim sütte gitti iyice2 saat etmedi sagdim 30 ml cikti ne yapsam gelmiyor valla aklımı kaybedeceğim az kaldi çocukta meme istiyor veriyorum boş boş çekiyor gaz doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?