2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ben bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su

Kızlar bu bebe akşamüstü memeyle kavgaya bir başlıyor gece bire kadar sanırım atağı yaşayanlar bunu yaşadı. Oğlum da dört aylıkken bunu yaşamıştım, şimdi el kadar bebe hep çeşme gibi süt istiyor. Atak sonrası geçti mi böyle yaşayanlar ? Sütüm yetmiyor mu diye düşündüm ama kilo aldığıma çok şükür iyi, ben de yine bugün ekstradan sağmaya başladım. Üç gündür dünyamız değişti

Ben demiştim pik olaylarını bak bi arkadaş da 2.aydan bildirmiş hatta ben bildirmiyorum artık yaşayın da görün miremsux
Kız ben ölürüm dayanamam pik mik kollarım tutmuyo bide dışarı çıkacaktık bu böyle yapınca çıkamadık sinirime çok ağladım rahat battı gtümede çocuk yaptım diye

Ya küçükbaş diyon ya çıldırıyom

Sezaryen sırasında kist topladı benden dr iflah olmaz mıyız yooğsa
Toplasın yine oluyo ya. Adetle atılıyo normalde de lh fsh oranı yüksek bizim. Hormonlardan kaynaklı yani hepsi aynı anda büyümeye çalışıyo ama fazla hormondan adam gibi bi tanesi büyüyüp atılamıyo, hepsi kiste dönüyo. Döngü hep aynı. Hayırlısı ben alıştım şekeri kesmem lazım yeniden

Hahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdim ay çok yazığız yaa
Halimize acıyorum biraz
Meme çeşmesi beklentisi azaldı bizim kızda ama yeni yeni memede uyumak isteme huyları falan başladı. Atağı bitti bence çünkü bizimle iletişim kurmaya gülmeye başladı, kendi kendine ses çıkartıyor falan. Allah kurtarsın

Ayy bende öyle bi düzendeydim. Şimdi utanmasam elimle makarna yicem bu dönemde çok zor eski düzen

Detaylıda kalbinde odak görülmüştü şükür bişey çıkmadı. Çocuk kardiyolog 6 aylıkken tekrar görmek istedi. Ekg çekildi bide.
Derisine yapıştırmışlar probları çıkarırken çocuğum travma oldu canı çok yandı ya. Yuvarlak yuvarlak morarmış resmen karnı göğsü. Yavrum benim. İç çeke çeke uyudu yazık. Mahvoldu ya

Sukur canim bir sorun cikmamis Allah hepsine saglik huzur versin

Ayy bende öyle bi düzendeydim. Şimdi utanmasam elimle makarna yicem bu dönemde çok zor eski düzen
Açlık vuruyo geçen tahin helvası bastım süt olsun diye. Şekeri bi ölçtüm 130. Kaldırttım kocaya dedim bunu yok et. Gitmiş ta üst dolaplara atmış. Alamıyom da. Sipariş edicem mecbur. İflah olmam ben he

Benim sütte gitti iyice 2 saat etmedi sagdim 30 ml cikti ne yapsam gelmiyor valla aklımı kaybedeceğim az kaldi çocukta meme istiyor veriyorum boş boş çekiyor gaz doluyor
Az 1 saat uyusana bacım. Bol su iç yat.
Sakin ol streste iyice gidiyo. Benim de süt bugün gidik. Koca uyansın kızı ona satıp uyucam. Uyuyunca geliyo süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…