- 2 Şubat 2023
- 1.148
- 2.557
- 63
Çok şükür bir şey çıkmamışDetaylıda kalbinde odak görülmüştü şükür bişey çıkmadı. Çocuk kardiyolog 6 aylıkken tekrar görmek istedi. Ekg çekildi bide.
Derisine yapıştırmışlar probları çıkarırken çocuğum travma oldu canı çok yandı ya. Yuvarlak yuvarlak morarmış resmen karnı göğsü. Yavrum benim. İç çeke çeke uyudu yazık. Mahvoldu ya
Ayy vallahi 2. Ay gerçekten felaket gibi geçti doğru yani bu
Ben de düzenli olmasa da sağım yapıyorum anne çayı içiyorum ama çok etkisi olmadı gibi vitamin bakayım bir de inşallah artarBen bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Yaaaa bakValla ben böyle değilimuyumuyomuşum bebekken. Ekin uyumuyo diye babama mızırdanırken babam dedi ben demiştim Allah sana senin gibi versin ne eksik ne fazla diye
Bende çıkmadı maşallah diyelim.Ay bende pcos aşkım. Lazere gitcektim yıllarca lazerde çalışmış arkadaşım doğurcaksan bebekten sonra başla hepsi geri çıkar dedi öyle olunca gitmedim. Ağdayı regl biter bitmez gidince düzen tam oturuyo regl zamanı çıkıyorrr xd
Amin tez zamanda inşallahHalimize acıyorum biraz
Meme çeşmesi beklentisi azaldı bizim kızdaama yeni yeni memede uyumak isteme huyları falan başladı. Atağı bitti bence çünkü bizimle iletişim kurmaya gülmeye başladı, kendi kendine ses çıkartıyor falan. Allah kurtarsın
Her gün yaşadığımız sinir stres de etkiliyor benceBide yaşlılık mıdır nedir oğlanı 25te doğurdum. Kızı 35te. Oğlumda mandıra gibiydim sütleri buzluğa attım hep fışkırıktan ememiyodu. Bunda benlik bişiy yoksa gidiyom modunda. İlla üstüne düşücez süt gitmeye çok müsait. Yanlış mı düşünüyorum en ufak şeyde memeler küsüyo bu nedir yav
Değişiklik olurda tutarsa bildir son ümitHahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdimay çok yazığız yaa
Davulla zurnayla bildiririmDeğişiklik olurda tutarsa bildir son ümit
Ne kadar mama veriyorsun kaç saatte bi arasımnilimgerekciimmAy vallahi çok doğru kolikken büyük oğlana bile iyi gelirdi yastık üstüne koymak Tummy time gibi koyuyorum yani bu küçükbaş dayak yemiş gibi çığırıyo emziği fırtlatıp atıyo ağzından. Saat başı süt mama süt mama gaz çıkarıyoryapıyo tekrar süt mama süt mama bayilazağimmmm
Ay hayirPik yapar demişti doktor 3. ayda hafifler diye inşallah oyle olur
Valla benimkinde de cogu tutuyor.Ay vallahi çok doğru kolikken büyük oğlana bile iyi gelirdi yastık üstüne koymak Tummy time gibi koyuyorum yani bu küçükbaş dayak yemiş gibi çığırıyo emziği fırtlatıp atıyo ağzından. Saat başı süt mama süt mama gaz çıkarıyoryapıyo tekrar süt mama süt mama bayilazağimmmm
Ahahhaha evetttttttVeee tam uykuya dalacakken gelen hıçkırık olmazsa olmazımız
Benimkinin de ablasi ne kolay bebeymis ya ben ilk defa cocuk buyutuyorum sankiAyy ben bu çocuğu anlamiyorum oğlum pamuk gibiymiş uyuyor yerine koyuyorum uyaniyor asla sırtı yerde olmayacak kıyamet kopuyor gaz zaten dert hergun gündüz ve gece 3-11 arası kıyametböylemi kalacak bunlar ya 40 ta cikti daha ne cikacak
Biz de ettik bugunBizde kavga ettik uyuyor uyaniyor sürekli kız bunlar böyle gitmez insallah
Ay benimki de bibs ve frigg tuttu sertlikleri agzi benziyor cok. Direk bagimli moduna gecti korktum tedbirli veriyorumHahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdimay çok yazığız yaa
Sorun şu ki ben gece dışında asla uyuyamamAz 1 saat uyusana bacım. Bol su iç yat.
Sakin ol streste iyice gidiyo. Benim de süt bugün gidik. Koca uyansın kızı ona satıp uyucam. Uyuyunca geliyo süt
Bence süt yaşla mi alakalı bilemedim ama oğlum 32 de doğdu ozaman hiç yoktu 5 ml çıkıyordu:)Bide yaşlılık mıdır nedir oğlanı 25te doğurdum. Kızı 35te. Oğlumda mandıra gibiydim sütleri buzluğa attım hep fışkırıktan ememiyodu. Bunda benlik bişiy yoksa gidiyom modunda. İlla üstüne düşücez süt gitmeye çok müsait. Yanlış mı düşünüyorum en ufak şeyde memeler küsüyo bu nedir yav
Canım senin probiyotikte rezene melisa falan var miKizlar bugun 49. Gunde muane olduk. Hersey yolunda . Kalca ult. Cekildi. O da basit bisey. D vitaminini devit 1 ay verme dedi. Gaz icin denemek istiyoruz. Eger duzelirse baska d ye gecicez. Probiyotik devam
Ohhh süt yapar bacımAçlık vuruyo geçen tahin helvası bastım süt olsun diye. Şekeri bi ölçtüm 130. Kaldırttım kocaya dedim bunu yok et. Gitmiş ta üst dolaplara atmış. Alamıyom da. Sipariş edicem mecbur. İflah olmam ben he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?