2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Bide yaşlılık mıdır nedir oğlanı 25te doğurdum. Kızı 35te. Oğlumda mandıra gibiydim sütleri buzluğa attım hep fışkırıktan ememiyodu. Bunda benlik bişiy yoksa gidiyom modunda. İlla üstüne düşücez süt gitmeye çok müsait. Yanlış mı düşünüyorum en ufak şeyde memeler küsüyo bu nedir yav

Çok şükür bir şey çıkmamış

Ben bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Ben de düzenli olmasa da sağım yapıyorum anne çayı içiyorum ama çok etkisi olmadı gibi vitamin bakayım bir de inşallah artar

Bende çıkmadı maşallah diyelim. pcos da var. Ama ben zaten çok kıllı biri değildim belkide ondandır

Amin tez zamanda inşallah

Her gün yaşadığımız sinir stres de etkiliyor bence

Ne kadar mama veriyorsun kaç saatte bi arasımnilimgerekciimm

Pik yapar demişti doktor 3. ayda hafifler diye inşallah oyle olur
Ay hayir
Valla benimkinde de cogu tutuyor.
Veee tam uykuya dalacakken gelen hıçkırık olmazsa olmazımız
Ahahhaha evettttttt
Benimkinin de ablasi ne kolay bebeymis ya ben ilk defa cocuk buyutuyorum sanki
Bizde kavga ettik uyuyor uyaniyor sürekli kız bunlar böyle gitmez insallah
Biz de ettik bugun
Hahahahah sabaha karşı ben de frigg siparişi verdim ay çok yazığız yaa
Ay benimki de bibs ve frigg tuttu sertlikleri agzi benziyor cok. Direk bagimli moduna gecti korktum tedbirli veriyorum

Kizlar bugun 49. Gunde muane olduk. Hersey yolunda . Kalca ult. Cekildi. O da basit bisey. D vitaminini devit 1 ay verme dedi. Gaz icin denemek istiyoruz. Eger duzelirse baska d ye gecicez. Probiyotik devam

karamel Latte kuzu senin bebiste mi yapisiklik vardi? Bugun dr vajina kenarindaki beyazliklari ne siklikla temizleyim diye sordugumda arada al ama cok fazla yapma vajinada yapisikliga neden olur dedi. Buyuk kizimda da olmustu demek bundandi onda da temizlemeye calisiyordum.

Kizlar d vitaminini 2 gunde 1 kez 2 fis verebilirsin dedi dr bugun. Bir gun mahvolup bir gun dinlenebilirmisim

Bence süt yaşla mi alakalı bilemedim ama oğlum 32 de doğdu ozaman hiç yoktu 5 ml çıkıyordu:)

Kizlar bugun 49. Gunde muane olduk. Hersey yolunda . Kalca ult. Cekildi. O da basit bisey. D vitaminini devit 1 ay verme dedi. Gaz icin denemek istiyoruz. Eger duzelirse baska d ye gecicez. Probiyotik devam
Canım senin probiyotikte rezene melisa falan var mi

Ohhh süt yapar bacım bende yiyorum valla süt yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…