Aşkım Trendyol dan hemen karartma perdesi al. Bende uyuyamıyordum. Yatak odasını zifiri yapıyorum bebeyi yanıma çekiyorum bayılıyorumSorun şu ki ben gece dışında asla uyuyamamisterse koca gün baksinlar çok deli saçması ama uyuyamiyorum
Şey uyardığın konularda mı uyarmadıklarından mıHepinizin bebesinde kendi bebemden özellikler okudum ne kadar da oğluma benziyorlar
Deneyeyim ya asla uyuyamıyorumAşkım Trendyol dan hemen karartma perdesi al. Bende uyuyamıyordum. Yatak odasını zifiri yapıyorum bebeyi yanıma çekiyorum bayılıyorum
Sıcak duş, rezene çayı, süt artırıcı damlalar var çocuk doktorları yazıyor, sürekli emzirmek, ten tene temas, elle ve pompa ile sağım yapmak, yemek olarak tereyağı, bulgur pilavı, süt , kuru dut , dut suyu bana faydalı gelen şeylerdi , çok geçmiş olsun bu arada ben de sezaryen oldum. Zor bi süreç cidden ilk dönemler hiç kolay değil :)Kızlarr uzun bir aradan sonra merhabalohusalığı bayağı dibine kadar yaşadım o yüzden buralara hiç gelemedim sezeryan olmama rağmen sütüm çabuk geldi ama bazı sağlık problemleri yaşadığım için bayağı azaldı şu anda da artıramıyorum siz süt arttırmak için bir şey yaptınız mı öneriniz varsa çok sevinirim
Ay evet bi de günde en az 3 litre su.Ben bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Sağım yaparken kaç cc çıkıyor , bebeğiniz emdikten sonra? O çıkan sütü dolaba mı atıyorsun yoksa hemen o an mı veriyorsunBen bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Yok kuzu ilk kizimi 25 de almistim bir seye uzuldumBide yaşlılık mıdır nedir oğlanı 25te doğurdum. Kızı 35te. Oğlumda mandıra gibiydim sütleri buzluğa attım hep fışkırıktan ememiyodu. Bunda benlik bişiy yoksa gidiyom modunda. İlla üstüne düşücez süt gitmeye çok müsait. Yanlış mı düşünüyorum en ufak şeyde memeler küsüyo bu nedir yav
Uyarmadıklarım da var aralarındaŞey uyardığın konularda mı uyarmadıklarından mı
Askim symbiosys diye bisey. Bilmiyorum ki iceriginiCanım senin probiyotikte rezene melisa falan var mi
Kız beşik kertmesi falan yapalım bizimkileriUyarmadıklarım da var aralarında
Ay güldğüğüme bakma gerçkten fenalardayım 10dk uyuyor uyanıyor ağlamasını demiyorum bile
Kız beşik kertmesi falan yapalım bizimkileriyıkadık ettik anam dedi bu 5e kadar uyur bayıldı. 10 dk sürmez uyanması dedim skdkdk sonuç içerde oturuyorlar ben emzirip uyutmaya çalışıyorum
Yokmuş canim benimkinde rezene falan var çocuğu baygın gibi uyutuyor verince bende vermiyorum yazık yaniAskim symbiosys diye bisey. Bilmiyorum ki icerigini
Hahahhaha napayım aşkım isimler büyükbaş aras küçükbaş aslan karışıyo sürekli allahtan ikiz değillermiş djjdjdjdj beyin gidik ondan öyle ayırdım onları büyükbaş küçükbaş diyeYa küçükbaş diyon ya çıldırıyom
Aşkım ben ilk oğlandan ağzım yanık büyğkbaştan yani. Ebeyi Dr u malum bir de ev ahalisini dinledim 2 saatte bir uyandırıp emzirdim cocuğu 5 yaşına geldi hala uyumaz. Yattığı yerde durmaz kalkar gelir falan. Bunda yani küçükbaşta ne zaman kendi uykudan uyandı o zaman önce süt sonra gaz cıkarma ve kaka yapıyo ee bunlardan somra tekrar karnı açıkıyor orda bi patlatıyorum 90lık mama. Bidaha gaz varsa kaka yapıyor bu sürede 1 2 saat geçiyor tabi sonra uykuya geçerken tekrar meme süt yani somra bidaha üstüne 60lık mama. 3 saat 4 saat uyur. Harbiden anne karnında ki gibi acıkınca kendi uyanıyor 60 ı bazen bitiremiyo 30 ml içiyor diyelim totalde her uyanıklıkta 90+30=110 ml mama artı 60 ml de en az süt 170 ml alıp yatıyor. Ha ben 2 saatte bir uyandırmadım ama kontrollü ilerledim ilk hafta asm topuk kanı alırken baktı oo sarılık marılık yok dedi ona hiç seslenmedim nasıl beslediğime dair. Öyle yani ha ama sarılık riski bile olsaydı eski düzenden devam edip 2 saatte 1 uyandırırdım.Ne kadar mama veriyorsun kaç saatte bi arasımnilimgerekciimm
Benimkinin ağzı daha küççük 0 6 aylık avent büyük geldi ağzına yoruluyo onu emerken fırtlatıyo bide süt mama gelmiyo diye kızıyo.Ay hayir
Valla benimkinde de cogu tutuyor.
Ahahhaha evettttttt
Benimkinin de ablasi ne kolay bebeymis ya ben ilk defa cocuk buyutuyorum sanki
Biz de ettik bugun
Ay benimki de bibs ve frigg tuttu sertlikleri agzi benziyor cok. Direk bagimli moduna gecti korktum tedbirli veriyorum
Hangi bağımlılıkKızlar bu bağımlılık 3 ay dolunca bitecekmiş öyle diyollarrr
Aventi benimki de tutmadi. İlk kizim da tutmamistiBenimkinin ağzı daha küççük 0 6 aylık avent büyük geldi ağzına yoruluyo onu emerken fırtlatıyo bide süt mama gelmiyo diye kızıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?