- 30 Nisan 2023
- 2.894
- 3.040
- 63
- 32
Sağım yaparken kaç cc çıkıyor , bebeğiniz emdikten sonra? O çıkan sütü dolaba mı atıyorsun yoksa hemen o an mı veriyorsunBen bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Bende de 20 30 çıkıyor ,sağdığımız 20 cclik sütleri farklı poşetlerde dolaba atsam en son vereceğim zaman o sütleri aynı biberonda birleştirsem bi sorun olmaz değil mi? Sanki farklı saatlerde sağılan sütler birleştirilmez gibi bi şey kalmış aklımda doğru mu yanlış mı bilmiyorumEmdikten sonra 20-30 çıkıyor ama değiştiği de oluyor daha az veya daha fazla. Sağım işlerinde sayıya çok takılmamak lazım eğer bebeğin kilo alımı iyiyse. Hemen vermiyorum, onu birkaç sağım birleştirip dolaba atıyorum, vereceksem akşam krizlerinde önceki sağdıklarımdan veriyorum
Hahah o zaman tamamBenimki küçük bir prensosururken elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor nerden öğrendi bu hareketi ya
Kız bizimkide perişan uyumayı seviyor. Bi sürü yataklar beşikler yoook asla yatmazjunoyu kaldırdım gece, bezip sünger üstüne bıraktım uyumuş orda kendi kendine
Off bizi bu kadar ayaklarında oynatamazlar yaaaBen de topu şişirmeye üşendiğimden yatakta zıplayıp tutturuyorum. Bazen yiyo bazen yemezler çığlığı kopuyo
Gece ve gündüzü ayırmak daha iyi olur bir de birleştirirken biri ılık biri soğuk olmayacak, hepsi aynı olacakSağım yaparken kaç cc çıkıyor , bebeğiniz emdikten sonra? O çıkan sütü dolaba mı atıyorsun yoksa hemen o an mı veriyorsun
Bende de 20 30 çıkıyor ,sağdığımız 20 cclik sütleri farklı poşetlerde dolaba atsam en son vereceğim zaman o sütleri aynı biberonda birleştirsem bi sorun olmaz değil mi? Sanki farklı saatlerde sağılan sütler birleştirilmez gibi bi şey kalmış aklımda doğru mu yanlış mı bilmiyorum
YapıyolarOff bizi bu kadar ayaklarında oynatamazlar yaaa
bayadır dokunmadım oraya zaten o yapısıklık muhabbetinden sonra.Emme engeli yok kilo alimi da iyi ama surekli gaz aliyor iceri cikarip tekrar versem de oyle.
İslak pamukla al ama arada al surekli yapma dedi. Buyuk kizimda da aliyordum krem birikti saniyordum demek bundan yapismis
Ay sonunda ferahlatici bir yorum
İkinci işitme testini bize de dediler sarılık olunca, nolur nolmaz diye bakıyolarmış yaptırdık. 10 günlük falandı ama 6 ay sonra demediler, hemen bakıcaz dediler. Üçüncü kez istemezler herhalde artık.Kızlar sanki bebeklere çok mama veriyorsunuz gibikusmuyorlar mı? Ben 120 veriyorum 4 saatte 1 falan. Doktor 3 saatte 1 olacak şekilde 90 ml yeterli olur dedi. 1.5 kilo almış 1 ayda mesela doktor fazla almış dedi ilk ay 700 gr civarı bizim için yeterli olur dedi.
Bir de ilginç bir şey oldu. Sarılık geçirdiği için 6. Ayda şehir hastanesinde işitme testini tekrar edelim dedi. Böyle bir şey duydunuz mu hiç ben ilk defa duyuyorum
Benim doğum sonrası tansiyon sıkıntım oldu ki hamilelikte yoktu ama hamilelikte çıkan tansiyon meğerse lohusalıkda da çıkabiliyormuşhaftalarca acillerde gezdim bebeği evde bırakıp hastanelerde durmak falan da beni baya strese soktu muhtemelen o yüzden sütüm azaldıSıcak duş, rezene çayı, süt artırıcı damlalar var çocuk doktorları yazıyor, sürekli emzirmek, ten tene temas, elle ve pompa ile sağım yapmak, yemek olarak tereyağı, bulgur pilavı, süt , kuru dut , dut suyu bana faydalı gelen şeylerdi , çok geçmiş olsun bu arada ben de sezaryen oldum. Zor bi süreç cidden ilk dönemler hiç kolay değil :)
Dün pilates topunu şişirip odaya koydum köpekler kediler atlamasın diye ve tamamen unuttum, sabahtan beri can çekişiyoruz bebekle, bi de benim gibisi var öyle düşün evde top var ben kucağımda sallaya sallaya geziyorum 5’ten beriKızlar ben resmen basiret bağlanması yaşamışım, oğlumda pilates topunda emziriyordum meme kavgalarında bir de duşta. Aptal gibi üç akşamdır memeyle savaş var aklıma pilates topu gelmiyor. Dün kilerden bir şey alırken topu gördüm ve hemen çıkardım, memeye tekme tokat giren bebe toptayken anında sakinledi, sizin de aklınızda olsun
Nasılsa her türlü sancısı oluyoHahaah gaz yapar mı diye düşünmeden edemedim o tabaklakodumuz değişti resmen
Yumruğu havaya kaldırmasına çıldırdım bizimki kendini topçuk yapıp tam gaz çıkarırken ayaklarını uzatıyo jsjsjsjs pangolin gibi skjdskk valla kucağımda 2 büklüm uyumayı falan seviyo rahatça junoda yatsın diye yatırıyorum uyanıyo. Yatakta yanımda yatarkende götünü kaykılta kaykılta yanıma gelmiş minik karetta karetta bi uyandım bana yapışmış yatıyoBenimki küçük bir prensosururken elini yumruk yapıp havaya kaldırıyor nerden öğrendi bu hareketi ya
Kız bizimkide perişan uyumayı seviyor. Bi sürü yataklar beşikler yoook asla yatmazjunoyu kaldırdım gece, bezip sünger üstüne bıraktım uyumuş orda kendi kendine
Duşta emzirmeye başlayıp giden günlerim oldu diye şarkı söyleme fikri çık aklımdan.......Kızlar ben resmen basiret bağlanması yaşamışım, oğlumda pilates topunda emziriyordum meme kavgalarında bir de duşta. Aptal gibi üç akşamdır memeyle savaş var aklıma pilates topu gelmiyor. Dün kilerden bir şey alırken topu gördüm ve hemen çıkardım, memeye tekme tokat giren bebe toptayken anında sakinledi, sizin de aklınızda olsun
Canım tabiki her çocuk bir değil farkındayız ve biliyoruz,biz burada takılıyoruz birbirimizeBende bildiriyiroum bizimki normal. Arkadaşlar bence her çocuk için aynı değil bu durumlar ya
Şansızlık olmuş, çok geçmiş olsunBenim doğum sonrası tansiyon sıkıntım oldu ki hamilelikte yoktu ama hamilelikte çıkan tansiyon meğerse lohusalıkda da çıkabiliyormuşhaftalarca acillerde gezdim bebeği evde bırakıp hastanelerde durmak falan da beni baya strese soktu muhtemelen o yüzden sütüm azaldışimdi baya çabalıyorum artar inşallah dediklerini de denicem teşekkür ederim
Ahahahha havada kapiyor mememe su muameleyi yapmadi ya. Oteki emziklere yapmadi damak zevki varmis hatununYa aşırı komiksen bugünü mü bekliyordun da ilk emzik tutulunda bağımlı oldun
bizimkinin hiç damak zevki yok ozamanAhahahha havada kapiyor mememe su muameleyi yapmadi ya. Oteki emziklere yapmadi damak zevki varmis hatunun
Kızlar sanki bebeklere çok mama veriyorsunuz gibikusmuyorlar mı? Ben 120 veriyorum 4 saatte 1 falan. Doktor 3 saatte 1 olacak şekilde 90 ml yeterli olur dedi. 1.5 kilo almış 1 ayda mesela doktor fazla almış dedi ilk ay 700 gr civarı bizim için yeterli olur dedi.
Bir de ilginç bir şey oldu. Sarılık geçirdiği için 6. Ayda şehir hastanesinde işitme testini tekrar edelim dedi. Böyle bir şey duydunuz mu hiç ben ilk defa duyuyorum
Bizimki bips'i tutmadıAhahahha havada kapiyor mememe su muameleyi yapmadi ya. Oteki emziklere yapmadi damak zevki varmis hatunun
Böyle böyle ömür geçecek herhalde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?