2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ben bugün düzenli sağıma başladım, her seferinde değil ama mümkün olduğunca emzirdikten sonra sağıyorum, bestlak damla bir de solgar vitamin kullanıyorum ve tabi bol su
Sağım yaparken kaç cc çıkıyor , bebeğiniz emdikten sonra? O çıkan sütü dolaba mı atıyorsun yoksa hemen o an mı veriyorsun
Bende de 20 30 çıkıyor ,sağdığımız 20 cclik sütleri farklı poşetlerde dolaba atsam en son vereceğim zaman o sütleri aynı biberonda birleştirsem bi sorun olmaz değil mi? Sanki farklı saatlerde sağılan sütler birleştirilmez gibi bi şey kalmış aklımda doğru mu yanlış mı bilmiyorum

Hahah o zaman tamam ısırırım o yumrukları

Gece ve gündüzü ayırmak daha iyi olur bir de birleştirirken biri ılık biri soğuk olmayacak, hepsi aynı olacak

bayadır dokunmadım oraya zaten o yapısıklık muhabbetinden sonra.

İkinci işitme testini bize de dediler sarılık olunca, nolur nolmaz diye bakıyolarmış yaptırdık. 10 günlük falandı ama 6 ay sonra demediler, hemen bakıcaz dediler. Üçüncü kez istemezler herhalde artık.

Benim doğum sonrası tansiyon sıkıntım oldu ki hamilelikte yoktu ama hamilelikte çıkan tansiyon meğerse lohusalıkda da çıkabiliyormuşhaftalarca acillerde gezdim bebeği evde bırakıp hastanelerde durmak falan da beni baya strese soktu muhtemelen o yüzden sütüm azaldı şimdi baya çabalıyorum artar inşallah dediklerini de denicem teşekkür ederim

Dün pilates topunu şişirip odaya koydum köpekler kediler atlamasın diye ve tamamen unuttum, sabahtan beri can çekişiyoruz bebekle, bi de benim gibisi var öyle düşün evde top var ben kucağımda sallaya sallaya geziyorum 5’ten beri

Yumruğu havaya kaldırmasına çıldırdım bizimki kendini topçuk yapıp tam gaz çıkarırken ayaklarını uzatıyo jsjsjsjs pangolin gibi skjdskk valla kucağımda 2 büklüm uyumayı falan seviyo rahatça junoda yatsın diye yatırıyorum uyanıyo. Yatakta yanımda yatarkende götünü kaykılta kaykılta yanıma gelmiş minik karetta karetta bi uyandım bana yapışmış yatıyo

Duşta emzirmeye başlayıp giden günlerim oldu diye şarkı söyleme fikri çık aklımdan.......

Şansızlık olmuş, çok geçmiş olsun

Bence hiç strese girme, vazgeçmedikçe o süt artıyor emin ol. Sadece biraz sabretmek gerekiyor. Bol bol emzir , aslında en önemlisi de bu :) bu süre zarfında mama veriyor musun peki

Bizden de istediler ama sarılıktan değil bende haşimato vardı tiroit için ilaç kullandım riskli gebelik diye geçiyormuş o yüzden 6.ayda devlette tekrardan işitme testi yaptırmanız gerekiyor dedi doktor.

Böyle böyle ömür geçecek herhalde ya ben azcık depresyona girdim gibi herkes uykusuzluk yapar böyle diyor ama anam dedi ki sen bu kadar süre evde sabit durabilen biri değilsin seni üzen kısım bu bitek derdimi annem anladı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…