2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Sosyalleşememek mi
ben zaten pek dışarı çıkan bi tip değildim kitap okurdum bol bol ama insan arıyor gerçekten hava almayı yürüyüş yapmayı
Gel sarılayımmm içimden geldi

Sosyalleşememek mi
ben zaten pek dışarı çıkan bi tip değildim kitap okurdum bol bol ama insan arıyor gerçekten hava almayı yürüyüş yapmayı
Gel sarılayımmm içimden geldi

Ya ben sosyal kelebek gibi gezdiğim için bunaldım baya. Hamileliğin son ayıda evdeydim kocamanım her yerim ağrıyo diye. 2 ay evde olmak beni delirtmeye başladı eşim çıkartıyor ama ben çıkartılmak değil çıkmak istiyorum bu farkı anlatamam

Yalnız değilsin. Geçecek dicem blablabla klişe sözler ..

Aklımızı aldılar bu bebeler

Bizden de istediler ama sarılıktan değil bende haşimato vardı tiroit için ilaç kullandım riskli gebelik diye geçiyormuş o yüzden 6.ayda devlette tekrardan işitme testi yaptırmanız gerekiyor dedi doktor.
Alla allaa bende tiroit ilacı kullandım hiç öyle bişey demediler benimde gravesim vardı

İki kere anne oğul date yaptık ikisinde de biz gelene kadar uyudu kızım. Babacım dinlensin demiş zaar
Demem o ki sütü bırak çık hava al, onların derdi bizle

Probiyotik kullananlar ne kullanıyosunuz gazdan fena haldeyiz. Acilen alayım
Forbiome kullanıyorum canım ben de. Bizimki de gece boyu keçi gibiydi öğlen 12 gibi dizlerime aldım hafif oturur pozisyondaydı baktım portladı zortladı kakasını yapmış. Mamasına 3-4 damla da zeytin yağı damlatıyorım ben.
Kakayı temizlerken bi de çişin azizliğine uğradım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…