- 2 Şubat 2023
- 1.153
- 2.559
- 63
Böyle böyle ömür geçecek herhalde yaben azcık depresyona girdim gibi herkes uykusuzluk yapar böyle diyor ama anam dedi ki sen bu kadar süre evde sabit durabilen biri değilsin seni üzen kısım bu bitek derdimi annem anladı valla
Sosyalleşememek mi
ben zaten pek dışarı çıkan bi tip değildim kitap okurdum bol bol ama insan arıyor gerçekten hava almayı yürüyüş yapmayı
Gel sarılayımmm içimden geldi
Ya ben sosyal kelebek gibi gezdiğim için bunaldım baya. Hamileliğin son ayıda evdeydim kocamanım her yerim ağrıyo diye. 2 ay evde olmak beni delirtmeye başladıeşim çıkartıyor ama ben çıkartılmak değil çıkmak istiyorum bu farkı anlatamam
Aklımızı aldılar bu bebelerDün pilates topunu şişirip odaya koydum köpekler kediler atlamasın diye ve tamamen unuttum, sabahtan beri can çekişiyoruz bebekle, bi de benim gibisi var öyle düşün evde top var ben kucağımda sallaya sallaya geziyorum 5’ten beri
Alla allaa bende tiroit ilacı kullandım hiç öyle bişey demediler benimde gravesim vardıBizden de istediler ama sarılıktan değil bende haşimato vardı tiroit için ilaç kullandım riskli gebelik diye geçiyormuş o yüzden 6.ayda devlette tekrardan işitme testi yaptırmanız gerekiyor dedi doktor.
Bende aynı insan evin içindeki özgürlüğünü bile özlüyorSosyalleşememek mi
ben zaten pek dışarı çıkan bi tip değildim kitap okurdum bol bol ama insan arıyor gerçekten hava almayı yürüyüş yapmayı
Gel sarılayımmm içimden geldi
Geçmese de üstesinden gelmeyi öğreniriz bizdeYalnız değilsin. Geçecek dicem blablabla klişe sözler ..
İki kere anne oğul date yaptık ikisinde de biz gelene kadar uyudu kızım. Babacım dinlensin demiş zaar
Ya ben sosyal kelebek gibi gezdiğim için bunaldım baya. Hamileliğin son ayıda evdeydim kocamanım her yerim ağrıyo diye. 2 ay evde olmak beni delirtmeye başladıeşim çıkartıyor ama ben çıkartılmak değil çıkmak istiyorum bu farkı anlatamam
Ya benimkide sçamadı sürekli keçi modundaDün 2 tane muz yedim. Hay zıtkım nerden yedim ıkın ıkın kaka yapamadı dünden beri.
Valla bilmiyorum ki işitme testini yapan doktor öyle dedi :/Alla allaa bende tiroit ilacı kullandım hiç öyle bişey demediler benimde gravesim vardı
Bigaia kullanıyorum benProbiyotik kullananlar ne kullanıyosunuz gazdan fena haldeyiz. Acilen alayım
Onsuz çıkarsam yanlışlıkla Eskişehirden kaçabilirim sjsjsjsjsjİki kere anne oğul date yaptık ikisinde de biz gelene kadar uyudu kızım. Babacım dinlensin demiş zaar
Demem o ki sütü bırak çık hava al, onların derdi bizle
Kız kullanmadigi emzikleri dolaba koyup satın bence yazık günahBizimki bips'i tutmadıanahtarlık falan yapcam heralde ya da çeyizine falan koyarım napayım
Forbiome mini kullanıyoruz biz günde 6 damla olacak şekildeProbiyotik kullananlar ne kullanıyosunuz gazdan fena haldeyiz. Acilen alayım
Aşkım olacağı yok ama insan bir an tutar belki diye bekliyorKız kullanmadigi emzikleri dolaba koyup satın bence yazık günahkullanılmadığı için alan oluyor baya var öyle dolapta
Ee tabi sen bilirsin ama tutana kadar baya emzik alıyoruz benim ilk oğlumda diğer tüm emzikleri tutmayip avent tutmuştu bu bebeğimde de direk avent aldım tuttu AllahtanAşkım olacağı yok ama insan bir an tutar belki diye bekliyor
Bende aynı insan evin içindeki özgürlüğünü bile özlüyor
Forbiome kullanıyorum canım ben de. Bizimki de gece boyu keçi gibiydi öğlen 12 gibi dizlerime aldım hafif oturur pozisyondaydı baktım portladı zortladı kakasını yapmış. Mamasına 3-4 damla da zeytin yağı damlatıyorım ben.Probiyotik kullananlar ne kullanıyosunuz gazdan fena haldeyiz. Acilen alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?