Bibsi seninki tutsa gidip alcaktım valla bizimkiler aynı ruh hastalığına sahip djdkkd bi kaç saat bacaklarını çapraz yapıp takılsan aynı gün doğcaklardı zaten djdkAşkım olacağı yok ama insan bir an tutar belki diye bekliyor
Ya shhshshshs ben tutcaktımda foşurdadım aqua man moduna büründümBibsi seninki tutsa gidip alcaktım valla bizimkiler aynı ruh hastalığına sahip djdkkd bi kaç saat bacaklarını çapraz yapıp takılsan aynı gün doğcaklardı zaten djdk
Ohhh afiyet olsun yarasın şifa olsunnnAyy kızlar bebem uyurken çorba yaptımgünler sonra sıcak bi şeyler geçecek boğazımızdan. Çok duygulandım
İlk kizimda silikon damakli, silikon yuvarlak, avent, kaucuk damakli, kaucuk yuvarlak hepsini denedim. Bunda 3. De bulduk kaucuk yuvarlak sevdi. Ama o da 1 yasina kadar oneriliyor sonra damakliya gecmek gerekiyormus. Kaucuk damakli dene belki onu alirBizimki bips'i tutmadıanahtarlık falan yapcam heralde ya da çeyizine falan koyarım napayım
Benim hamilelikten once 3 ay yaklasik hic yuruyememem, sonra hamilelikte 6 ay bulantidan cikamamam, sonra agirlastim diye cok cikamamam simdi bebekle cikamamam derken bir senedir evdeyim ogrenilmis caresizlik benimki. Cikariz kiz biraz daha gecsin. Meraklanma. Koyuyordum kizimi bebek arabasina metroyla gidiyordum her yere oncekinde. Ustelik emzik de tutmamisti Allah dan bebek arabasi seviyo bebeler. Az daha buyusunler oyincak ayna falan koyucaz etrafi seyredecekler vs oyalanmaya da baslayacaklar sikma canini.
Ya ben sosyal kelebek gibi gezdiğim için bunaldım baya. Hamileliğin son ayıda evdeydim kocamanım her yerim ağrıyo diye. 2 ay evde olmak beni delirtmeye başladıeşim çıkartıyor ama ben çıkartılmak değil çıkmak istiyorum bu farkı anlatamam
Hahaha seni sabiha gökçen dış hatlarda yakalıyorlarmışOnsuz çıkarsam yanlışlıkla Eskişehirden kaçabilirim sjsjsjsjsj
Afiyet şifa olsunAyy kızlar bebem uyurken çorba yaptımgünler sonra sıcak bi şeyler geçecek boğazımızdan. Çok duygulandım
Canım benim inan ki senin adına senin kadar sevindim şu anAyy kızlar bebem uyurken çorba yaptımgünler sonra sıcak bi şeyler geçecek boğazımızdan. Çok duygulandım
Aşkım öğürüp atıyo manyak mıdır nedirİlk kizimda silikon damakli, silikon yuvarlak, avent, kaucuk damakli, kaucuk yuvarlak hepsini denedim. Bunda 3. De bulduk kaucuk yuvarlak sevdi. Ama o da 1 yasina kadar oneriliyor sonra damakliya gecmek gerekiyormus. Kaucuk damakli dene belki onu alirya ilk sefer biraz savasli oluyor kusmuyosa umut var. Benim buyuk kiz bir kusuyordu emzigi agzina sokar sokmaz reflusu varmis yavrumun
Benim hamilelikten once 3 ay yaklasik hic yuruyememem, sonra hamilelikte 6 ay bulantidan cikamamam, sonra agirlastim diye cok cikamamam simdi bebekle cikamamam derken bir senedir evdeyim ogrenilmis caresizlik benimki. Cikariz kiz biraz daha gecsin. Meraklanma. Koyuyordum kizimi bebek arabasina metroyla gidiyordum her yere oncekinde. Ustelik emzik de tutmamisti Allah dan bebek arabasi seviyo bebeler. Az daha buyusunler oyincak ayna falan koyucaz etrafi seyredecekler vs oyalanmaya da baslayacaklar sikma canini.
En ucuz memeye bile hayır deyip kustu bu kız tutmayan tutmuyor be bacımYa shhshshshs ben tutcaktımda foşurdadım aqua man moduna büründümbenimki kuş ağızlı azcık ağzına büyük mü geldi diye düşündüm ama ı ıh. Denemeye devam tutana Kadar yapacak bişi yok en son bakkaldan alcam eski usul anam babam döneminden tepcem ağzına. Ortodonti falan demeden
Ay çok olasıHahaha seni sabiha gökçen dış hatlarda yakalıyorlarmış
Çok emdiği zaman bide emdikten sonra alt falan değiştirirken kusuyo dra sordum ilk 3 ay normal dedi sürekli olmadığı sürece olabilir dediKizlar bebeklerinizde kusma var mi? Asiri tedirgin oluyorum ya.
Her gece emzik olarak kullanılmaktan bezdimEn ucuz memeye bile hayır deyip kustu bu kız tutmayan tutmuyor be bacımben bu aşka olan inancimi kaybettim ela
Benimki gün içinde az az süt akıtıyor agzından ama arada fışkırarak kustuguda oluyor hergün yapmıyor ama bugün oluk oluk kustu meselaKizlar bebeklerinizde kusma var mi? Asiri tedirgin oluyorum ya.
Evet oluyor ama senin sorduğun nasıl fışkırır tarzda falan mı ? Benim bebeğim kesik kesik kustugu oluyor gazını çıkarınca sanırım fazlasını atiyor. Yada bekletmeyip direk gazını çıkarmaya çalışırsam bazen içtiği sutu de atabiliyor ama fışkırma şeklinde değilKizlar bebeklerinizde kusma var mi? Asiri tedirgin oluyorum ya.
İlk kizim oluk oluk kusardi. Ama oyle boyle degil bir su bardagi dolardi sanki. Cok korkardim. Reflusu varmis. Bu da dun cok kustu her gazdan sonra. Buyuk gazlar cikariyordu gaz damlasi duzenli vermeye basladim sanki ise yaradi gibi. Bugun kucuk kucuk gaz cikariyor kusmuyorKizlar bebeklerinizde kusma var mi? Asiri tedirgin oluyorum ya.
Dillendi dimiiiiKizzz bu uykusunda au uu falan yapmaya basladi deliricemmmm simdi size yazarken duydum
Canım benim inan ki senin adına senin kadar sevindim şu an
Ohhh afiyet olsun yarasın şifa olsunnn
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunAfiyet şifa olsun
Benimkide ses çıkarıyor öpücük gibi ama muayene oldu kaçkez bu varsa anlasılmazmydı?Kizlar ben bu dil bagini arastirirken bir seye denk geldim. Meme reddi, kisa sureli emme, ya da surekli memede kalma istegi yapabiliyormus. Bebek yeterince vakumlayamadigi icin doymuyor memede kalmak istiyormus. Zamanla da cocuk cok cekemeyince sut azaliyormus. Benim kizda var muhtemelen emerken ses cikariyor cok o da belirtilerden. Aklinizda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?