2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Kızlar bu arada ben kızıma yarım kundak yapıp uyutmaya alıştırıyorum 2 seferdir uykusu daha uzun oluyor. Ayagımda sallıyorum birde minik minik sallıyorum ne yapayım başka türlü memede uyumaya çalışırken kavga ediyor memeyle

Ayağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkış

Dillendi dimiiii ilk atak sonrası böyle oldu bence
Ayyy yicem gecen hafta atakti galiba
Benimkide ses çıkarıyor öpücük gibi ama muayene oldu kaçkez bu varsa anlasılmazmydı?
Evet evet o ses cuk cuk geliyo. Ya tesaduf karsima cikti: on dudak bagi net goruluyormus da arka dudak bagi elle muayenede belli oluyormus. İnsallah yoktur ya. Dudaklari disa dogru olmasi lazim emerken benimki ice dogru emiyor belki ondandir. Asiri gaz cekiyor o ses her geldiginde gaz aliyor. Kbbci tanidigim var ona yazdim bir geldiginde bakicak
Sen bide şimdi gör nasıl ses çıkarmaya çalışıyor
Oyyy en sevdigim donemlerden biri ablasi hic susmadan konusurdu boyle aau uuu diye diye

Dil bağı varsa dilini dışarı çıkartamaz diye biliyorum aşkım ben

Ayy ben hiç anlamıyorum.kaucuk damak hangisi oluyor link varsa atarmisin canim

Ama arkadaşımın oğlu da dil bağıyla doğdu o çocuk cerrahine götürmüş tazeyken kesivermiş büyüdükçe kalınlaşma ihtimali olduğundan konuşmada güçlük yaratabiliyormuş öyle demişler Dr lar. Ben de 40 mız cıksın götürcem bi araştır istersen.

Ben de şu an incir ve malt nedeniyle kilo veremiyorum
71 ile doğuma gittim 64 e indim şu an 65 lerde geziyorum malt da içiyorum ama her gün bir sürü incir yiyorum. Her sonbahar incir benim sebebim oluyor
Geçmişler olsun o zaman ben ilkinde o kiloları tam veremediğim için +5 le hamile kalmıştım bunda. O yüzden 79 şa girdim doğuma. Hastaneden çıkarken tartıldım aynıydım hiç cocuk gitmemiş gibi daha çıkmadım tartıya eğer 2 çocuk koşturmacası uykusuzluğa bana yine de bu kiloyu verdiremediyse yazıklar olsun bana

Dil bağı varsa dilini dışarı çıkartamaz diye biliyorum aşkım ben
Ön dil baginda oyle arkada oyle degilmis kuzu
Kucakta bayılıyo şimdilik baktım bayılmıyo benimde yapacağım o sanırım
Kiz kardesim kucakta sallayarak uyumaya alismisti agirlastikca zor oluyor diye ben cesaret edemiyorum
Evet baya arastirdim. Bazi harfleri cikarma sorun oluyormus. Demin aglarken gordum gibi var bagi sanki. Kbb doktorlari bakiyormus kiz kardesimin esi kbbci o bakicak geldiginde buyudukce zor oluyormus simdi iyilesme de kolay yaziyordu

Evet evet ondan dedim bende deri kalınlaştıkça kesimi de narkozlu olup geç iyileşiyormuş

Doktora bidaha sorayım gittiğimde bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…