- 12 Mart 2019
- 16.556
- 35.967
- 598
Sen bide şimdi gör nasıl ses çıkarmaya çalışıyorKizzz bu uykusunda au uu falan yapmaya basladi deliricemmmm simdi size yazarken duydum
Ayağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkışKızlar bu arada ben kızıma yarım kundak yapıp uyutmaya alıştırıyorum 2 seferdir uykusu daha uzun oluyor. Ayagımda sallıyorum birdeminik minik sallıyorum ne yapayım başka türlü memede uyumaya çalışırken kavga ediyor memeyle
Ayyy yicem gecen hafta atakti galibaDillendi dimiiiiilk atak sonrası böyle oldu bence
Evet evet o ses cuk cuk geliyo. Ya tesaduf karsima cikti: on dudak bagi net goruluyormus da arka dudak bagi elle muayenede belli oluyormus. İnsallah yoktur ya. Dudaklari disa dogru olmasi lazim emerken benimki ice dogru emiyor belki ondandir. Asiri gaz cekiyor o ses her geldiginde gaz aliyor. Kbbci tanidigim var ona yazdim bir geldiginde bakicakBenimkide ses çıkarıyor öpücük gibi ama muayene oldu kaçkez bu varsa anlasılmazmydı?
Oyyy en sevdigim donemlerden biri ablasi hic susmadan konusurdu boyle aau uuu diye diyeSen bide şimdi gör nasıl ses çıkarmaya çalışıyor
Ben baby nesti ayagima alip cok usul salliyorum bazen yaAyağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkış
Dil bağı varsa dilini dışarı çıkartamaz diye biliyorum aşkım benAyyy yicem gecen hafta atakti galiba
Evet evet o ses cuk cuk geliyo. Ya tesaduf karsima cikti: on dudak bagi net goruluyormus da arka dudak bagi elle muayenede belli oluyormus. İnsallah yoktur ya. Dudaklari disa dogru olmasi lazim emerken benimki ice dogru emiyor belki ondandir. Asiri gaz cekiyor o ses her geldiginde gaz aliyor. Kbbci tanidigim var ona yazdim bir geldiginde bakicak
Oyyy en sevdigim donemlerden biri ablasi hic susmadan konusurdu boyle aau uuu diye diye
Kucakta bayılıyo şimdilik baktım bayılmıyo benimde yapacağım o sanırımBen baby nesti ayagima alip cok usul salliyorum bazen ya
Ayy ben hiç anlamıyorum.kaucuk damak hangisi oluyor link varsa atarmisin canimİlk kizimda silikon damakli, silikon yuvarlak, avent, kaucuk damakli, kaucuk yuvarlak hepsini denedim. Bunda 3. De bulduk kaucuk yuvarlak sevdi. Ama o da 1 yasina kadar oneriliyor sonra damakliya gecmek gerekiyormus. Kaucuk damakli dene belki onu alirya ilk sefer biraz savasli oluyor kusmuyosa umut var. Benim buyuk kiz bir kusuyordu emzigi agzina sokar sokmaz reflusu varmis yavrumun
Benim hamilelikten once 3 ay yaklasik hic yuruyememem, sonra hamilelikte 6 ay bulantidan cikamamam, sonra agirlastim diye cok cikamamam simdi bebekle cikamamam derken bir senedir evdeyim ogrenilmis caresizlik benimki. Cikariz kiz biraz daha gecsin. Meraklanma. Koyuyordum kizimi bebek arabasina metroyla gidiyordum her yere oncekinde. Ustelik emzik de tutmamisti Allah dan bebek arabasi seviyo bebeler. Az daha buyusunler oyincak ayna falan koyucaz etrafi seyredecekler vs oyalanmaya da baslayacaklar sikma canini.
Ama arkadaşımın oğlu da dil bağıyla doğdu o çocuk cerrahine götürmüş tazeyken kesivermiş büyüdükçe kalınlaşma ihtimali olduğundan konuşmada güçlük yaratabiliyormuş öyle demişler Dr lar. Ben de 40 mız cıksın götürcem bi araştır istersen.Emme engeli yok kilo alimi da iyi ama surekli gaz aliyor iceri cikarip tekrar versem de oyle.
İslak pamukla al ama arada al surekli yapma dedi. Buyuk kizimda da aliyordum krem birikti saniyordum demek bundan yapismis
Ay sonunda ferahlatici bir yorum
Yok reis değil malesef arkadaşımın kızı var oğlandan daha yaramaz daha çok çeneci biraz da mızmızAyy birde kizlar uslu diyorlardı:))) Allah hepimiz3 saglik güç kuvvet sağlıklı ruh verisn :)
Geçmişler olsun o zamanBen de şu an incir ve malt nedeniyle kilo veremiyorum
71 ile doğuma gittim 64 e indim şu an 65 lerde geziyorummalt da içiyorum ama her gün bir sürü incir yiyorum. Her sonbahar incir benim sebebim oluyor
Ön dil baginda oyle arkada oyle degilmis kuzuDil bağı varsa dilini dışarı çıkartamaz diye biliyorum aşkım ben
Kiz kardesim kucakta sallayarak uyumaya alismisti agirlastikca zor oluyor diye ben cesaret edemiyorumKucakta bayılıyo şimdilik baktım bayılmıyo benimde yapacağım o sanırım
Evet baya arastirdim. Bazi harfleri cikarma sorun oluyormus. Demin aglarken gordum gibi var bagi sanki. Kbb doktorlari bakiyormus kiz kardesimin esi kbbci o bakicak geldiginde buyudukce zor oluyormus simdi iyilesme de kolay yaziyorduAma arkadaşımın oğlu da dil bağıyla doğdu o çocuk cerrahine götürmüş tazeyken kesivermiş büyüdükçe kalınlaşma ihtimali olduğundan konuşmada güçlük yaratabiliyormuş öyle demişler Dr lar. Ben de 40 mız cıksın götürcem bi araştır istersen.
Bu kuzu ucu boyle olacak cogu markada var link atamadim ondanAyy ben hiç anlamıyorum.kaucuk damak hangisi oluyor link varsa atarmisin canim
Evet evet ondan dedim bende deri kalınlaştıkça kesimi de narkozlu olup geç iyileşiyormuşÖn dil baginda oyle arkada oyle degilmis kuzu
Kiz kardesim kucakta sallayarak uyumaya alismisti agirlastikca zor oluyor diye ben cesaret edemiyorum
Evet baya arastirdim. Bazi harfleri cikarma sorun oluyormus. Demin aglarken gordum gibi var bagi sanki. Kbb doktorlari bakiyormus kiz kardesimin esi kbbci o bakicak geldiginde buyudukce zor oluyormus simdi iyilesme de kolay yaziyordu
Muayeneye goturdugunde bana da haber verir misinEvet evet ondan dedim bende deri kalınlaştıkça kesimi de narkozlu olup geç iyileşiyormuş
Kız evet herkes korkmasın diye AhahaCanım tabiki her çocuk bir değil farkındayız ve biliyoruz,biz burada takılıyoruz birbirimize
Kullanıyorum vallaAyağında sallarken yastık falan kullanıyo musun yaa jzjs ben canıma tak ettiğinde ayağımda sallıcam köprüden önceki son çıkış
Al işte bizden farklı değilsin sen deKız evet herkes korkmasın diye Ahahadün gece 2 saat ayaktaydım gerçi.. gece ayakta olmak beni bitiriyor
Doktora bidaha sorayım gittiğimde bunuAyyy yicem gecen hafta atakti galiba
Evet evet o ses cuk cuk geliyo. Ya tesaduf karsima cikti: on dudak bagi net goruluyormus da arka dudak bagi elle muayenede belli oluyormus. İnsallah yoktur ya. Dudaklari disa dogru olmasi lazim emerken benimki ice dogru emiyor belki ondandir. Asiri gaz cekiyor o ses her geldiginde gaz aliyor. Kbbci tanidigim var ona yazdim bir geldiginde bakicak
Oyyy en sevdigim donemlerden biri ablasi hic susmadan konusurdu boyle aau uuu diye diye
Deme Deme öyleYok reis değil malesef arkadaşımın kızı var oğlandan daha yaramaz daha çok çeneci biraz da mızmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?