- 9 Ekim 2023
- 366
- 338
- 23
- 30
Çok geçmiş olsun. Reflü de özellikle fışkırır gibi kusma oluyor bildiğim kadarıyla ben keçi sütlü mama kullandım aşırı gaz yaptı bir kere aynı senin gibi 60 lık verdim delirdi çocuk başka bir markaya geçtim onda hiç öyle bir sorun olmadı mama kaynaklı da olabilir şu an çocuklar ve bebekler arasında özellikle boğaz ağrısı ve ateş salgın varmış mümkün oldukça hastanelerden falan uzak tutmak lazım aslında aynı kadın doğum gibi bebeklerde de telefonla ulaşabileceğimiz doktor bulmak önemli bence bu tarz durumlar içinÖğürme kusma durdu kızlar
Ama hala emme az.
Bu çocuk dünde böyle emmedi ben süt yok diye endişe yaptım acaba hastamıydı?
Atak mı? Ağlıyo omzumda durmak istiyor meme istemiyor vs.
Hastaneye götürcektim şikayetler geçince o mikroba sokmak istemedim. Şimdi kan alıncak filan boşuna deldirmiyim cocugu dedim eğer başlarsa tekrar götüreceğim.
Ama bunu mama mı yaptı hastamı oldu bilmiyorum
Aşkım kusma için bişi diyemem ama o atak belirtileri bizdede devam ediyo. Sürekli omuzda kucakta, mememe kafa falan atıyo emzirmek için aldığımda, mızır mızır sürekli, adam akıllı uyumuyo uyusa kendini uyandırıyo sürekliÖğürme kusma durdu kızlar
Ama hala emme az.
Hastaneye götürcektim şikayetler geçince o mikroba sokmak istemedim. Şimdi kan alıncak filan boşuna deldirmiyim cocugu dedim eğer başlarsa tekrar götüreceğim.
Bir kase suyla beraber mikrodalgaya atıyoruz, sıcaklığı kontrol ede ede ısıtıyorum benKizlar şu kiraz cekirdegi kemerleri ne zaman&nasil kullanacktik?
gobek dussun fln derken ancak 1 aylik oldukaserirken biriktirdigim cekirdekleri de corabina koyayim diyorum isitip
yavrum cok ikinip geriliyor uykuda, emerken..
Sağolasın daha doktor tercihimizi yapmamıştık belli bir doktorumuz yoktu.Çok geçmiş olsun. Reflü de özellikle fışkırır gibi kusma oluyor bildiğim kadarıyla ben keçi sütlü mama kullandım aşırı gaz yaptı bir kere aynı senin gibi 60 lık verdim delirdi çocuk başka bir markaya geçtim onda hiç öyle bir sorun olmadı mama kaynaklı da olabilir şu an çocuklar ve bebekler arasında özellikle boğaz ağrısı ve ateş salgın varmış mümkün oldukça hastanelerden falan uzak tutmak lazım aslında aynı kadın doğum gibi bebeklerde de telefonla ulaşabileceğimiz doktor bulmak önemli bence bu tarz durumlar için
Şuan kusma hersey bitti meme reddi devam omuzda durma uyumama varAşkım kusma için bişi diyemem ama o atak belirtileri bizdede devam ediyo. Sürekli omuzda kucakta, mememe kafa falan atıyo emzirmek için aldığımda, mızır mızır sürekli, adam akıllı uyumuyo uyusa kendini uyandırıyo sürekli
Benimkinde var canım tam gidiyordum almaya susuyor.Kızlar sizin bebelerde de uyurken ağlama var mı benim bebeme son günlerde bu özellik yüklendi uyurken ağlıyor geri uyuyor bi kaç defa böyle tekrar ediyor uykudayken
Canım sizde hep var mıydı meme reddi. Bizimki saatlerce emiyor kusuyor emiyor kusuyor uykuya dalamıyor sonra süt azalınca az geliyor diye memeye sinirleniyor o sırada mama veriyorum mecburen. Belki senin süt az geliyor diye sinirleniyor olabilir mi? Takviye alıyor musınŞuan kusma hersey bitti meme reddi devam omuzda durma uyumama var
Oyy kuzu. Buyuk kizimda reflu vardi. Boyle bir anda cok mu kusuyor? Reflusu olabilir o zaman. Emdikten sonra bir sure dik tutmak gerekiyor. Az az sik sik emzirmek gerekiyor. Belki o rahatsiz ediyordur.
Ben mikrodalgaya 20 sn atiyorum. Kiraz cekirdegi patigi de cikmis ondan da aldim ayagina onu takiyorum karnina kemeri koyiyorum gobek bagi duser dusmez kullanmaya basladim benKizlar şu kiraz cekirdegi kemerleri ne zaman&nasil kullanacktik?
gobek dussun fln derken ancak 1 aylik oldukaserirken biriktirdigim cekirdekleri de corabina koyayim diyorum isitip
yavrum cok ikinip geriliyor uykuda, emerken..
Benimki de arada agliyo uykuda arada bildigin sesli guluyoBenimkinde var canım tam gidiyordum almaya susuyor.
Bizimki sabah 7 uyanıyor ve 12-13 arası ancak uyuyor. Geçen misafir gelecek ve kahvaltı sofrası dahi duruyordu allahtan misafir geç geldi bir saatte depar atarak evi topladım. Buzluktan kek çıkardım. Benim ilk bebek insan yaşamayınca bilmiyor. Bundan sonra bebek görmeye giderken anneye atıştırmalık ve buzluğa atmalık şeyler götürüp bebek için para vereceğim sadece. Kıyafet ayına ve mevsimine uygun olmayabiliyor. Ayhhhh içimi döktümAnalik neydi? Aksam gelecek misafire firina ikrami atmis pismesini beklerken aglayan bebeyi sallayarak camasir katlamakti..
Ağzından minik minik kaşıkla döküyorum benimki de bugün öyle. İçmiyor emmiyor iştahsız. Ben de götürmedim doktora. Ne içse kar 10 ml 20ml olduğu kadar.Öğürme kusma durdu kızlar
Ama hala emme az.
Hayır canım iki gündür basladı.Canım sizde hep var mıydı meme reddi. Bizimki saatlerce emiyor kusuyor emiyor kusuyor uykuya dalamıyor sonra süt azalınca az geliyor diye memeye sinirleniyor o sırada mama veriyorum mecburen. Belki senin süt az geliyor diye sinirleniyor olabilir mi? Takviye alıyor musın
Ay öyle mi o zaman buda büyüme atağı gibi bir şey.Ağzından minik minik kaşıkla döküyorum benimki de bugün öyle. İçmiyor emmiyor iştahsız. Ben de götürmedim doktora. Ne içse kar 10 ml 20ml olduğu kadar.
Doğduğundan beri hep böyle bir gece ilk kez yaşadık canım reflüsü olsa hep olurduOyy kuzu. Buyuk kizimda reflu vardi. Boyle bir anda cok mu kusuyor? Reflusu olabilir o zaman. Emdikten sonra bir sure dik tutmak gerekiyor. Az az sik sik emzirmek gerekiyor. Belki o rahatsiz ediyordur.
Ben mikrodalgaya 20 sn atiyorum. Kiraz cekirdegi patigi de cikmis ondan da aldim ayagina onu takiyorum karnina kemeri koyiyorum gobek bagi duser dusmez kullanmaya basladim ben
Benimki de arada agliyo uykuda arada bildigin sesli guluyoiki kere sesli guldugunu duydum cok nadir oldu ama civil civildi
Sağıp kaşıkla vermeyi dene bariDoğduğundan beri hep böyle bir gece ilk kez yaşadık canım reflüsü olsa hep olurdu
Ağlama dan durursa öyle deneyeceğimSağıp kaşıkla vermeyi dene baribelki işe yarar.
Acaba çektiği süt yetiyor olabilir miKızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
gece boyunca beslenmedi 2 cekti memeden uyudu ve hiç kusmadıgı kadar kustu.
Şuan kendinş beslenmeye kapattı uyuyor memeyi de emmiyo baygın gibi yatıyorben napıcam gercekten çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?