2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Çok geçmiş olsun. Reflü de özellikle fışkırır gibi kusma oluyor bildiğim kadarıyla ben keçi sütlü mama kullandım aşırı gaz yaptı bir kere aynı senin gibi 60 lık verdim delirdi çocuk başka bir markaya geçtim onda hiç öyle bir sorun olmadı mama kaynaklı da olabilir şu an çocuklar ve bebekler arasında özellikle boğaz ağrısı ve ateş salgın varmış mümkün oldukça hastanelerden falan uzak tutmak lazım aslında aynı kadın doğum gibi bebeklerde de telefonla ulaşabileceğimiz doktor bulmak önemli bence bu tarz durumlar için

Aşkım kusma için bişi diyemem ama o atak belirtileri bizdede devam ediyo. Sürekli omuzda kucakta, mememe kafa falan atıyo emzirmek için aldığımda, mızır mızır sürekli, adam akıllı uyumuyo uyusa kendini uyandırıyo sürekli

Kizlar şu kiraz cekirdegi kemerleri ne zaman&nasil kullanacktik?
gobek dussun fln derken ancak 1 aylik olduk aserirken biriktirdigim cekirdekleri de corabina koyayim diyorum isitip
yavrum cok ikinip geriliyor uykuda, emerken..

gobek dussun fln derken ancak 1 aylik olduk aserirken biriktirdigim cekirdekleri de corabina koyayim diyorum isitip
Bir kase suyla beraber mikrodalgaya atıyoruz, sıcaklığı kontrol ede ede ısıtıyorum ben

Sağolasın daha doktor tercihimizi yapmamıştık belli bir doktorumuz yoktu.

Şuan kusma hersey bitti meme reddi devam omuzda durma uyumama var

Kızlar sizin bebelerde de uyurken ağlama var mı benim bebeme son günlerde bu özellik yüklendi uyurken ağlıyor geri uyuyor bi kaç defa böyle tekrar ediyor uykudayken

Selam kızlar. Biz bugün bir aylık olduk inanamıyorum hala. Bende okuyup okuyup yazamayanlardanım. Saatlerce emiyor memede süt kalmıyor mide kapasitesinin o kadar üstüne çıkıyor ki baya bir kusuyor sonra. Emziğe alıştırmak istiyorum ama öğürüyor emziğe nasıl alıştırdınız arkadaşlar birde solgarın brewers yeast kullanıyorum aslında baya getiriyor süt ama bir oturuşta hepsini emdiği için arada mama veriyorum. Dün ebebekte süt çayı gördüm aldım 99 tl idi alışveriş sitelerinde yorumlara baktım baya iyi. Milk tea adı Türk malı şimdi deniyorum. Anason rezene ısırgan kimyon sallama çayı. Yeşillik yiyorum zaten sürekli yakında mööö diyeceğim zaten. Bazen 39 yaşımda kendime bunu neden yaptım diyorum kızım yüzüme bakıp gülünce allahım iyiki yapmışım diyorum. Lohusalığı dibine kadar yaşıyorum

Şuan kusma hersey bitti meme reddi devam omuzda durma uyumama var
Canım sizde hep var mıydı meme reddi. Bizimki saatlerce emiyor kusuyor emiyor kusuyor uykuya dalamıyor sonra süt azalınca az geliyor diye memeye sinirleniyor o sırada mama veriyorum mecburen. Belki senin süt az geliyor diye sinirleniyor olabilir mi? Takviye alıyor musın

Oyy kuzu. Buyuk kizimda reflu vardi. Boyle bir anda cok mu kusuyor? Reflusu olabilir o zaman. Emdikten sonra bir sure dik tutmak gerekiyor. Az az sik sik emzirmek gerekiyor. Belki o rahatsiz ediyordur.
Ben mikrodalgaya 20 sn atiyorum. Kiraz cekirdegi patigi de cikmis ondan da aldim ayagina onu takiyorum karnina kemeri koyiyorum gobek bagi duser dusmez kullanmaya basladim ben
Benimkinde var canım tam gidiyordum almaya susuyor.
Benimki de arada agliyo uykuda arada bildigin sesli guluyo iki kere sesli guldugunu duydum cok nadir oldu ama civil civildi

Analik neydi? Aksam gelecek misafire firina ikrami atmis pismesini beklerken aglayan bebeyi sallayarak camasir katlamakti..

Analik neydi? Aksam gelecek misafire firina ikrami atmis pismesini beklerken aglayan bebeyi sallayarak camasir katlamakti..
Bizimki sabah 7 uyanıyor ve 12-13 arası ancak uyuyor. Geçen misafir gelecek ve kahvaltı sofrası dahi duruyordu allahtan misafir geç geldi bir saatte depar atarak evi topladım. Buzluktan kek çıkardım. Benim ilk bebek insan yaşamayınca bilmiyor. Bundan sonra bebek görmeye giderken anneye atıştırmalık ve buzluğa atmalık şeyler götürüp bebek için para vereceğim sadece. Kıyafet ayına ve mevsimine uygun olmayabiliyor. Ayhhhh içimi döktüm

Ağzından minik minik kaşıkla döküyorum benimki de bugün öyle. İçmiyor emmiyor iştahsız. Ben de götürmedim doktora. Ne içse kar 10 ml 20ml olduğu kadar.

Hayır canım iki gündür basladı.
Ben de aynı şeyi düşündüğüm için mama verdim ama işte bu sefer de başka şeyler oldu.
Şu anda süt var ama yine emmiyor Canı isterse biraz emdi bıraktı.

Doğduğundan beri hep böyle bir gece ilk kez yaşadık canım reflüsü olsa hep olurdu

Acaba çektiği süt yetiyor olabilir mi
Şu an teorik olarak 4 saat falan uyuyabilirler
Bir de kilo alımı nasıl bir şey diyor mu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…