- 12 Mart 2019
- 16.589
- 35.978
- 598
onuda denicemBize aptamil ar yazmıştı doktor kilo alma sorunu vardı. Ar dediği anti reflü. Midede jelleşiyomuş mama o yüzden kusmuyomuş. Kusmadı da şu ana kadar mamadan sonra.
Valla tam olarak öyle napim bizde insanızBunu onlar istiyorhiç bir anne ilk günden sallamıyır bebesini
Bazen ağzında oluyo bazen olmuoO esnada meme ağzında oluyo mubenimki sinirlenince meme ağzında kendini geri itiyo memem kopcak
Aşkım gece naptınız günaydınYok işte yeni yeni vermeye çalısıyorum / calısıcam
Gazda da yapıyor bunu evetAynen öyle bir de tekme yumruk çığrınma kendini geri atma ama sonra geri emmek isteme tam emecekken aaynı döngü tekrar, bunların çoğunda mide gazı oluyor bizde
BerbatAşkım gece naptınız günaydın
Kızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
gece boyunca beslenmedi 2 cekti memeden uyudu ve hiç kusmadıgı kadar kustu.
Şuan kendinş beslenmeye kapattı uyuyor memeyi de emmiyo baygın gibi yatıyorben napıcam gercekten çok kötüyüm
Haydaa acaba reflüsü mü var ya bu kadar kustuysa? 60 gayet normal aslında. Şu ana kadar bi kere mama aldı zaten mamayı sık değiştirmek de bozar demişti bizim doktor, acaba doktoruna sorup reflü yapmayan mama mı alsanız? Bizimki de iki gün önce baygın yattı tüm gün uyandırıp besleyemedim bi türlü, sonraki gün hep ağladı ve emdi. Uyanınca yan yatarak emzirmeyi denesene bi, benimki o günden beri sadece böyle emiyo. Çok yoruldunuz ikiniz de canım doktorunuzla görüşsen de bi yol gösterse her kafadan bi ses çıkıyo böyle deKızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
Şuan kendinş beslenmeye kapattı uyuyor memeyi de emmiyo baygın gibi yatıyorben napıcam gercekten çok kötüyüm
Aşkım bi doktorunuzla mı görüşseniz.
Evet bu Bu AR yazan mamalari kastetmistim kusan bebekler icin.onuda denicem
Gecıyor sadece sabredin memeyle kavgası meme reddi belirtisi. Eğer sabırla vermeye devam edersek memeyi her türlü ağzında tutuyorO esnada meme ağzında oluyo mubenimki sinirlenince meme ağzında kendini geri itiyo memem kopcak
Canım doktorunla iletişimde misin ? Ay çok üzüldüm.Kızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
Allah yardımcın olsun. Mama yedi dediğinde çok mutlu olmuştumKızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
Anne sütü alınca kusmuyodu hiç reflü olsa hep kusmazmıHaydaa acaba reflüsü mü var ya bu kadar kustuysa? 60 gayet normal aslında. Şu ana kadar bi kere mama aldı zaten mamayı sık değiştirmek de bozar demişti bizim doktor, acaba doktoruna sorup reflü yapmayan mama mı alsanız? Bizimki de iki gün önce baygın yattı tüm gün uyandırıp besleyemedim bi türlü, sonraki gün hep ağladı ve emdi. Uyanınca yan yatarak emzirmeyi denesene bi, benimki o günden beri sadece böyle emiyo. Çok yoruldunuz ikiniz de canım doktorunuzla görüşsen de bi yol gösterse her kafadan bi ses çıkıyo böyle de
Yok canım iletişime geçeceğim doktorum olmadı henüzCanım doktorunla iletişimde misin ? Ay çok üzüldüm.
Sağol canım sağolAllah yardımcın olsun. Mama yedi dediğinde çok mutlu olmuştum
Araştırıcam canım sağolEvet bu Bu AR yazan mamalari kastetmistim kusan bebekler icin.
İstediği Kadar kavga edebilir memeyi tepiyom ben shsjsjsjGecıyor sadece sabredin memeyle kavgası meme reddi belirtisi. Eğer sabırla vermeye devam edersek memeyi her türlü ağzında tutuyor
Yeşillik iyi geliyor diyorlar ben de deli gibi semizotu yedim bi ara artacak inşallah bakalım pes etmiyoruz+ha bir de inek gibi beslenme kararı aldimvardır bi bildikleri .. Bol yesil salata yiyince farketti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?