2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Haydaa acaba reflüsü mü var ya bu kadar kustuysa? 60 gayet normal aslında. Şu ana kadar bi kere mama aldı zaten mamayı sık değiştirmek de bozar demişti bizim doktor, acaba doktoruna sorup reflü yapmayan mama mı alsanız? Bizimki de iki gün önce baygın yattı tüm gün uyandırıp besleyemedim bi türlü, sonraki gün hep ağladı ve emdi. Uyanınca yan yatarak emzirmeyi denesene bi, benimki o günden beri sadece böyle emiyo. Çok yoruldunuz ikiniz de canım doktorunuzla görüşsen de bi yol gösterse her kafadan bi ses çıkıyo böyle de

O esnada meme ağzında oluyo mu benimki sinirlenince meme ağzında kendini geri itiyo memem kopcak
Gecıyor sadece sabredin memeyle kavgası meme reddi belirtisi. Eğer sabırla vermeye devam edersek memeyi her türlü ağzında tutuyor

Canım doktorunla iletişimde misin ? Ay çok üzüldüm.

Allah yardımcın olsun. Mama yedi dediğinde çok mutlu olmuştum

Anne sütü alınca kusmuyodu hiç reflü olsa hep kusmazmı hala emmiyo 2 cekip çıkıyo midesimi bulanıyo acaba diyorum üşüttümğ de mamayı suçluyoruz mamadan olsa bir kez hadi iki kez kusar boş mideyle öğürdü hep

Öğürme kusma durdu kızlar
Ama hala emme az.
Bu çocuk dünde böyle emmedi ben süt yok diye endişe yaptım acaba hastamıydı?
Atak mı? Ağlıyo omzumda durmak istiyor meme istemiyor vs.
Hastaneye götürcektim şikayetler geçince o mikroba sokmak istemedim. Şimdi kan alıncak filan boşuna deldirmiyim cocugu dedim eğer başlarsa tekrar götüreceğim.
Ama bunu mama mı yaptı hastamı oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…