Hahahah teşekkür ederim canım biraz yüz güldürebildiysem ne mutluAhahahha sizin yorumlarınıza hem çok gülüyorum hem moral oluyo valla çok pozitif vibe veriyorsunuzsanırım aile büyükleri hep ayni benim bebegimde sürekli kucakta diye bizimkiler senin yüzünden sen alıştırdın diyo çorap hurafeleri bu bebek küçük yorumları zaten hep ayni bende akıl verene acayip ayar oluyorum
Kız hepimiz 35ten sonra pert olduk minicik şeyler içinO kadarcık şeyi kendileri doğursunlar da görelim o zaman tövbe ya hepimiz aynı şeyleri çekmek zorunda mıyız
Açken denesene hafif hafif ağzına ver birden sokma öğürmesin seninki öğürük belli.Son olarak kauçuk emzik aldım öğürme yok ama diliyle itiyor nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor
Akış hızı meme reddi oluşması umrumda olmadan biberonu değiştim lansinoh aldım kendi sütümü sağıp verdim. Yine aynı olay çekmiyor ağzında bekletiyorbu çocuk biberonda mı almıcak kızlar bana alıcak diyin şimdi neyse ama elbet devam sütü gerekicek bizlerde öyle desteksiz emziren yok sütümüz azalır bebek büyüdükce
Aşkım elbet alacak bir şekilde ya. Süt azalmaz düşünme öyle 6.ayda ek gıda başlıyor o zamana kadar götürürde şimdi emsin yeter günü kurtar inşallahSon olarak kauçuk emzik aldım öğürme yok ama diliyle itiyor nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor
Akış hızı meme reddi oluşması umrumda olmadan biberonu değiştim lansinoh aldım kendi sütümü sağıp verdim. Yine aynı olay çekmiyor ağzında bekletiyorbu çocuk biberonda mı almıcak kızlar bana alıcak diyin şimdi neyse ama elbet devam sütü gerekicek bizlerde öyle desteksiz emziren yok sütümüz azalır bebek büyüdükce
Ohhh sefan olsun kızzzSüt sağıp kızı babasına bıraktım bi sahile kahvaltıya gittim arkadaşlarımla. Çok iyi geldi 3 saat sosyalleşmek sütü çoşturdu eve gelip sağdığımda 3 - 4 öğünlük süt çıktı sızıdan eve zor attım kendimi. Mandıran geliyo kocam yettim sabret diye diye geldim. Fenerin maçı varmış stada gidenlere söve söve sürdüm aracı yavruma gidecem çekilin diye
Arada yapmak lazım. Yalnız meme tutmamasının ekmeğini yedim bi kez.
Hakkımızda hayırlısı
Tamam bunları denicem.Açken denesene hafif hafif ağzına ver birden sokma öğürmesin seninki öğürük belli.
Biberon ağzındayken çenesinin altından emme refleksini uyar. Gece hafif uykuluyken dene. Kucağında emzirme pozisyonundayken hafif yatakta yada varsa pilates topunda sallanırken dene.
şeyi merak ettim. Mesela kaşıkla ağzına döktüğünüzde yutuyor mu yoksa onu da mı bekletiyor
Almıyo işte acıkınca alır dedik çığlık kıyamet ağladı yinede almadıAşkım elbet alacak bir şekilde ya. Süt azalmaz düşünme öyle 6.ayda ek gıda başlıyor o zamana kadar götürürde şimdi emsin yeter günü kurtar inşallah
Kayınvalidem de kızın emerken elini göğsüme koyduğunu görünce oh oh kısmeti çok olacak dediAnnem direkt ellerini kendi açmaya çalıştı. Kısmetlerin kapalı kalmasın guzum diyerekten
Oh oh sefan olsun, kesinlikle nefes almamız lazım aradaSüt sağıp kızı babasına bıraktım bi sahile kahvaltıya gittim arkadaşlarımla. Çok iyi geldi 3 saat sosyalleşmek sütü çoşturdu eve gelip sağdığımda 3 - 4 öğünlük süt çıktı sızıdan eve zor attım kendimi. Mandıran geliyo kocam yettim sabret diye diye geldim. Fenerin maçı varmış stada gidenlere söve söve sürdüm aracı yavruma gidecem çekilin diye
Arada yapmak lazım. Yalnız meme tutmamasının ekmeğini yedim bi kez.
Hakkımızda hayırlısı
Tam bir meme bağımlısı ya. Allah sütünü bereketli eylesin bacım boll bol rızkını versin rabbim aminTamam bunları denicem.
Kaşıkla dökünce birazını yutuyor birazını tükürüyo yani kaşıkla yedirmeye kalksak 10 saat alır 5. Dakka da çığlık kopuyo zaten o başka
Benimki memeye kafa attığına göre kısmetlere kafa atçak demekkiKayınvalidem de kızın emerken elini göğsüme koyduğunu görünce oh oh kısmeti çok olacak dedine alaka demeyin
Kaynak: öyle derler
Ah nazlı çiçek yaaaAlmıyo işte acıkınca alır dedik çığlık kıyamet ağladı yinede almadı
Biberon çektikce gelenlerdense emzik gibi sanıyor olabilir. Benimki de hiç bir emziği tutmadı bazen ilk biberonu verdiğimde de emzik sanıyor itiyor bir kaç damla ağzına gitmesi için biberon memesini sıkıyorum mama gelceğini anlasın diye benSon olarak kauçuk emzik aldım öğürme yok ama diliyle itiyor nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor
Amin canım amiiin inşallah rabbim evladıma göre verirTam bir meme bağımlısı ya. Allah sütünü bereketli eylesin bacım boll bol rızkını versin rabbim amin
Çekmeden gelenede aynısı canımBiberon çektikce gelenlerdense emzik gibi sanıyor olabilir. Benimki de hiç bir emziği tutmadı bazen ilk biberonu verdiğimde de emzik sanıyor itiyor bir kaç damla ağzına gitmesi için biberon memesini sıkıyorum mama gelceğini anlasın diye ben
Kuzu yilma benimki de itiyordu o itecek sen hafifce geri itecen hatta sut sur ucuna oyle ver. Damagina dogru it. Benimki hala ilk aldiginda itiyor biraz alamiyorlar ogurmediyse alacak onuSon olarak kauçuk emzik aldım öğürme yok ama diliyle itiyor nasıl kullanması gerektiğini bilmiyor
Benimki de oyle. Dogdu dogali 5 dakikadan uzun emziremedim. Arada gaz cikariyorum vs oluyor belki 7-8 dakika. Ama 1350 gr almis demek ki yetiyor her cocugun tarzi baska. Simdi uzadi emmesi.Kızlar aranızda bazıların uyanıkken yine memede durmak istiyor bizimki emsin 5 dk 10 dk en fazla karnı doysun asla memede kalmaz asla meme karşıtı mı bu kız şimdivalla uzun süre emsin isterdim ben. 5 dk 10dkda nasıl karnı doyacak diyorum hep
Bizim doğduğundan beri hala aynı senin şuan kaç dk emiyorBenimki de oyle. Dogdu dogali 5 dakikadan uzun emziremedim. Arada gaz cikariyorum vs oluyor belki 7-8 dakika. Ama 1350 gr almis demek ki yetiyor her cocugun tarzi baska. Simdi uzadi emmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?