2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Hahahah teşekkür ederim canım biraz yüz güldürebildiysem ne mutlu valla çok sıkıldım büyüklerden çok biliyolarsa bitane daha doğursunlar istedikleri gibi büyütsünler bizim serseri serbest stilimiz bu

Açken denesene hafif hafif ağzına ver birden sokma öğürmesin seninki öğürük belli.
Biberon ağzındayken çenesinin altından emme refleksini uyar. Gece hafif uykuluyken dene. Kucağında emzirme pozisyonundayken hafif yatakta yada varsa pilates topunda sallanırken dene.
şeyi merak ettim. Mesela kaşıkla ağzına döktüğünüzde yutuyor mu yoksa onu da mı bekletiyor

Aşkım elbet alacak bir şekilde ya. Süt azalmaz düşünme öyle 6.ayda ek gıda başlıyor o zamana kadar götürürde şimdi emsin yeter günü kurtar inşallah

Ohhh sefan olsun kızzz

Tamam bunları denicem.
Kaşıkla dökünce birazını yutuyor birazını tükürüyo yani kaşıkla yedirmeye kalksak 10 saat alır 5. Dakka da çığlık kopuyo zaten o başka

Oh oh sefan olsun, kesinlikle nefes almamız lazım arada

Tamam bunları denicem.
Kaşıkla dökünce birazını yutuyor birazını tükürüyo yani kaşıkla yedirmeye kalksak 10 saat alır 5. Dakka da çığlık kopuyo zaten o başka
Tam bir meme bağımlısı ya. Allah sütünü bereketli eylesin bacım boll bol rızkını versin rabbim amin

Biberon çektikce gelenlerdense emzik gibi sanıyor olabilir. Benimki de hiç bir emziği tutmadı bazen ilk biberonu verdiğimde de emzik sanıyor itiyor bir kaç damla ağzına gitmesi için biberon memesini sıkıyorum mama gelceğini anlasın diye ben

3 saatti uyutmaya çalışıyoruz yok kuş uykusu sanki hop uyanıyor. Yine memedeyiz bakalım ne zaman pes edecek

Kızlar aranızda bazıların uyanıkken yine memede durmak istiyor bizimki emsin 5 dk 10 dk en fazla karnı doysun asla memede kalmaz asla meme karşıtı mı bu kız şimdi valla uzun süre emsin isterdim ben. 5 dk 10dkda nasıl karnı doyacak diyorum hep

Kuzu yilma benimki de itiyordu o itecek sen hafifce geri itecen hatta sut sur ucuna oyle ver. Damagina dogru it. Benimki hala ilk aldiginda itiyor biraz alamiyorlar ogurmediyse alacak onu

Benimki de oyle. Dogdu dogali 5 dakikadan uzun emziremedim. Arada gaz cikariyorum vs oluyor belki 7-8 dakika. Ama 1350 gr almis demek ki yetiyor her cocugun tarzi baska. Simdi uzadi emmesi.

Benimki de oyle. Dogdu dogali 5 dakikadan uzun emziremedim. Arada gaz cikariyorum vs oluyor belki 7-8 dakika. Ama 1350 gr almis demek ki yetiyor her cocugun tarzi baska. Simdi uzadi emmesi.
Bizim doğduğundan beri hala aynı senin şuan kaç dk emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…