1- disarida biberonu nasil isitiyorsunuz???
Uzun sure dr.vs disaridaydik. Mama icin mini termosa sicak su koyuyorum. Ama sagdigim az sut vardi biberonda, once onu verdim emziremeyince kosturmada.. soguk geldi midesine sanirimgece boyunca zart zart kivrandi..
Tutmadı kaucuguda her marka ve türden denedik artık sootie yi hiç tutmaz o daha uzun ve sert benimkini daha cok öğürtür onun için denemeye yeltenmedim canım
1- disarida biberonu nasil isitiyorsunuz???
Uzun sure dr.vs disaridaydik. Mama icin mini termosa sicak su koyuyorum. Ama sagdigim az sut vardi biberonda, once onu verdim emziremeyince kosturmada.. soguk geldi midesine sanirimgece boyunca zart zart kivrandi..
Biberon ısıtıcı bi cihaz gördüm ondan almayı düşünüyorum. Veya termosa sıcak su, biberonun sığacağı bir kap veya bardak olabilir. Ama zahmetli ya. Çıkar memeyi ver daha pratik gibi.
Benimki zıplamadan tutmuyo memeyi, dışarda zıplayarak emzirebileceğim atmosfer yok ben mecbur biberon ısıtıcı
Kafa sağa sola gidiyo gözler kapalı ama kıl kurdu gibi kıpraşıyo biberon ağzından çıkıyo diye de sinirleniyo. Hepsi bi değişik bunların. Vallahi bi bebeğe daha tövbe