2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben omega 3, b12li solgar süt arttırıcı bide şimdi solgarin kalsiyum magnezyum + çinko olanını sipariş ettim kullanmak için

Ben her akşam yıkadığım halde uyumadı.. en son bayıldı Tabi canım az gelir. Benim meme veriyorum sadece bildiğim beni sömürüyor öyle bırakıyor

Kadın doğumcundan rica et 10 günden 4 tane rapor yazabiliyor, 40 güne tamamlayabilirsin öyle. Ücretsiz izin hakkın yok mu? 40 gün raporu yıl döndükten sonra yani 2026’da bi 40 gün daha alabiliyorsun bu arada
Verirler mi ki acaba özel doktoru verir devlet vermez belkide

Iste takviyeler yukseltmedi bi turlu.c vit.le vs beraber yememe ragmen. Ama bebege gaz yapması ilgincmis.

Zaten max 50 olmasi gereken Alt 133 çıkmış.. ne var ne yok birakacak gibiyim

Bizim.mama meme durumlar karisik olunca ne zaman hangisini vereceğim belli.olmuyor. meme yoksa mama o yuzden sutu termosa koyamadim mama yapmam gerekirse diye..fln fln..girdik yine bi donguye..
Evet aslinda yemek termosuna biberon sigar isitmakn icin ama bu sefer de mamanin suyu heder olur

Kızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda

Kızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Ben oyun halısı aldım şimdi piyanolu. Ayaklarını vuruyor bari boşa vurmasın ses yapar da durur diye

arabalar toplar aldım daha doğmadan şimdilik eve gelen bebeli misafirlere veriyorum zaptedilemiyorlar
Çıngıraklı oyuncaklar da alabilirsin dikkatini çekiyorlar.

Yani 53 günlük kizim. Tek öğünde 100 _120 cc almasi mi gerek? Hem reflu yuzunden az ve sik besleyin deniyo hem midesi kucuk kalir deniyo. Ama evet hala 2 saatte uyaniyo acikip. Ben de zorlada olsa 100 cc vermeye karar verdim. Bi ihtimal yerde uyursa belki 4 saat uyur .

Ben oyun halısı aldım şimdi piyanolu. Ayaklarını vuruyor bari boşa vurmasın ses yapar da durur diye
Ay bende sipariş ettim kargoda aynısını söyledim havayı dövcene azcık sanat yap diye
arabalar toplar aldım daha doğmadan şimdilik eve gelen bebeli misafirlere veriyorum zaptedilemiyorlar
Çıngıraklı oyuncaklar da alabilirsin dikkatini çekiyorlar.
Heh ondan düşündüm azcık dikkatini çeksin bari oyalanır en azından diye. Bağırdığında ettiğinde bak ne var diye çıkarayım

50 günlüğüz biz de canım. 4 saatte besliyorum Tek öğünde 120 CC veriyorum. Nadiren 2.saatte acıkmaya başlıyor meme tutturuyorum. Geceleri zaten kendi acıkıp uyanıyor dün gece 5 saate uzamış acıkması mesela.

Ben piyano halı, hışırtılı kitap, saçmasapan bir tırtıl gshshs (çok seviyolarmış) bide parmağa takılan saçma kukla gibi şeyler aldım. Eşim de kitaplar almış okuruz diyor ama kitaplar biraz fazla eğitici. Önce benim okuyup öğrenmem lazım djdkkd ufacık bebeyi profesör yapcak

Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bizim çok şükür ki reflü sıkıntımız yok şimdilik. Doktorun verdiği tavsiye bizim bebeğe özel olabilir bir de bizimki küçük doğduğu için diğer bebeklere göre, daha fazla büyüyebilirdi az beslemişsiniz dedi. Moralim de biraz bozuldu. 39 günlük 1 kilo almış tam doğumdan itibaren. Ben normal olduğunu düşünüyordum

Mama mı veriyor musunuz ? Meme sadece olunca durumlar değişiyor da

Ay bencede normal ya şuan kaç kilo ki

benim bebede 35 günde 1 kilo almıştı heralde ama sonraki ay daha hızlı alıyor benimki şu an 75 günlük 4400 felan oldu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…