Ben omega 3, b12li solgar süt arttırıcı bide şimdi solgarin kalsiyum magnezyum + çinko olanını sipariş ettim kullanmak içinYa ben de simdi bununla ilgili post aticaktim. Magnezyum kullanabiliyor muyuz? Bacaklarim cok agriyor benim. Ben ilk iki hafta hamileligimden kalan multivitamini kullandim. Doktorum bitene kadar kullanabilirsin demisri. Normalde simdi de vermeleri gerekiyor kontrolume az kaldi sorucam. Demiri kendim degistim ferrum yerine sidefer aldim. Halsizligim yok kan vs de gelmiyor kanim iyidir diye kendi kendime degistim. Onun disinda bir sey almiyorum
Ben her akşam yıkadığım halde uyumadı.. en son bayıldı Tabi canım az gelir. Benim meme veriyorum sadece bildiğim beni sömürüyor öyle bırakıyorDün bizimde böyle geçtiakşam 6 da bi uyandı gece 12 ye kadar. Gözler kapanıyor 5 dk sonra yine açılıyor. Delirmek üzereydim en son ılık bi banyoya soktuk gece 12 de sonra hop uyudu. İlk defa 4 saat aralıksız uyudu hemde ben şok. Gerçi sonrası gelmedi ama olsunjdjd
Bu arada doktor kontrolümüz vardı. Bebişi nezle etmişiz. Klimalar sürekli açık bizim evde çünkü. Terlemesin derken çocuk üşütmüş. Doktor besleme miktarımın yanlış olduğunu söyledi. Ben günde 500 ml civarı besliyorum ama her seferinde 60 - 60. 100-120 ml civarı vermeliymişim tek seferde. Az az beslediğin için midesi büyümemiş dolayısıyla çabuk acıkıp sürekli uyanıyor dedi. Bırak içebildiği kadar içsin fazla gelirse kusar zaten dedi.
Dayadım şimdi 90 ml i uyudu
Sün bulgur pilavı yedim bir çay kaşığı kimyon atarak , huysuzluğu her zamanki gibiydiSize birsey soracagim bulgur ve mercimek korkumdan yemiyorum ama çok süt yapiyormus siz yediniz mi çok gaz yaptı mi
Verirler mi ki acaba özel doktoru verir devlet vermez belkideKadın doğumcundan rica et 10 günden 4 tane rapor yazabiliyor, 40 güne tamamlayabilirsin öyle. Ücretsiz izin hakkın yok mu? 40 gün raporu yıl döndükten sonra yani 2026’da bi 40 gün daha alabiliyorsun bu arada
Bizim.mama meme durumlar karisik olunca ne zaman hangisini vereceğim belli.olmuyor. meme yoksa mamaKuzu ferrum tablet bana cok kabizlik yapti biraktim gazim da direk azaldi. Bebeme de yansidi bence bilemiyorum ya da gaz damlasi yaradi anlamadim. Sidefer tablet var onu alicam simdi o kabizlik yapmiyor. Ama dusukse yukseltmez o takviye sadece
Kuzu ben direk sutumu sagip termosa koyuyorum. Bir kac kere arabada sagip termosa doktum sure uzasin diye. Eller serbest makine almistim gorunmuyor disaridan. 3 saat icinde de vermeye calisiyorum. Mama vereceksen direk mamayi hazirlayip termosa koysan? Ben kaynar su tasicam yanimda hem emzik icin hem de isitmak gerekirse diye. Yemek termosu aldim dire icine koyarim biberonu
Hahahah ekmek parası aşkımAyyy yüksek ihtisas mınefret hastane benim için.
Ben oyun halısı aldım şimdi piyanolu. Ayaklarını vuruyor bari boşa vurmasın ses yapar da durur diyeKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
arabalar toplar aldım daha doğmadanKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Valla bilim âdami olacağızMercimek bende yiyemedim korkumdannn. Bulgur yedim birkaç kere kimyonlu. Yemediğimde daha rahat ama yediğimde de sancı normal mi bulgura özel mi bilemedim
Benim ki gaz konusunda çok cingene ya azcık pırt için dünya yıkılıyor masaj yapmama bile izin vermiyorSün bulgur pilavı yedim bir çay kaşığı kimyon atarak , huysuzluğu her zamanki gibiydi
Ay bende sipariş ettim kargoda aynısını söyledim havayı dövcene azcık sanat yap diyeBen oyun halısı aldım şimdi piyanolu. Ayaklarını vuruyor bari boşa vurmasın ses yapar da durur diye
Heh ondan düşündüm azcık dikkatini çeksin bari oyalanır en azından diye. Bağırdığında ettiğinde bak ne var diye çıkarayımarabalar toplar aldım daha doğmadanşimdilik eve gelen bebeli misafirlere veriyorum zaptedilemiyorlar
Çıngıraklı oyuncaklar da alabilirsin dikkatini çekiyorlar.
50 günlüğüz biz de canım. 4 saatte besliyorum Tek öğünde 120 CC veriyorum. Nadiren 2.saatte acıkmaya başlıyor meme tutturuyorum. Geceleri zaten kendi acıkıp uyanıyor dün gece 5 saate uzamış acıkması mesela.Yani 53 günlük kizim. Tek öğünde 100 _120 cc almasi mi gerek? Hem reflu yuzunden az ve sik besleyin deniyo hem midesi kucuk kalir deniyo. Ama evet hala 2 saatte uyaniyo acikip. Ben de zorlada olsa 100 cc vermeye karar verdim. Bi ihtimal yerde uyursa belki 4 saat uyur .
Hata yapmisim yaaa ben de hemen boyle yapcam50 günlüğüz biz de canım. 4 saatte besliyorum Tek öğünde 120 CC veriyorum. Nadiren 2.saatte acıkmaya başlıyor meme tutturuyorum. Geceleri zaten kendi acıkıp uyanıyor dün gece 5 saate uzamış acıkması mesela.
Ben piyano halı, hışırtılı kitap, saçmasapan bir tırtılKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bizim çok şükür ki reflü sıkıntımız yok şimdilik. Doktorun verdiği tavsiye bizim bebeğe özel olabilirYani 53 günlük kizim. Tek öğünde 100 _120 cc almasi mi gerek? Hem reflu yuzunden az ve sik besleyin deniyo hem midesi kucuk kalir deniyo. Ama evet hala 2 saatte uyaniyo acikip. Ben de zorlada olsa 100 cc vermeye karar verdim. Bi ihtimal yerde uyursa belki 4 saat uyur .
Mama mı veriyor musunuz ? Meme sadece olunca durumlar değişiyor da50 günlüğüz biz de canım. 4 saatte besliyorum Tek öğünde 120 CC veriyorum. Nadiren 2.saatte acıkmaya başlıyor meme tutturuyorum. Geceleri zaten kendi acıkıp uyanıyor dün gece 5 saate uzamış acıkması mesela.
Ay bencede normal ya şuan kaç kilo kiBen piyano halı, hışırtılı kitap, saçmasapan bir tırtılgshshs (çok seviyolarmış) bide parmağa takılan saçma kukla gibi şeyler aldım. Eşim de kitaplar almış okuruz diyor ama kitaplar biraz fazla eğitici. Önce benim okuyup öğrenmem lazım djdkkd ufacık bebeyi profesör yapcak
Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bizim çok şükür ki reflü sıkıntımız yok şimdilik. Doktorun verdiği tavsiye bizim bebeğe özel olabilirbir de bizimki küçük doğduğu için diğer bebeklere göre, daha fazla büyüyebilirdi az beslemişsiniz dedi. Moralim de biraz bozuldu. 39 günlük 1 kilo almış tam doğumdan itibaren. Ben normal olduğunu düşünüyordum
benim bebede 35 günde 1 kilo almıştı heralde ama sonraki ay daha hızlı alıyor benimki şu an 75 günlük 4400 felan oldu işte.Ben piyano halı, hışırtılı kitap, saçmasapan bir tırtılgshshs (çok seviyolarmış) bide parmağa takılan saçma kukla gibi şeyler aldım. Eşim de kitaplar almış okuruz diyor ama kitaplar biraz fazla eğitici. Önce benim okuyup öğrenmem lazım djdkkd ufacık bebeyi profesör yapcak
Yanlış yönlendirme yapmayayım. Bizim çok şükür ki reflü sıkıntımız yok şimdilik. Doktorun verdiği tavsiye bizim bebeğe özel olabilirbir de bizimki küçük doğduğu için diğer bebeklere göre, daha fazla büyüyebilirdi az beslemişsiniz dedi. Moralim de biraz bozuldu. 39 günlük 1 kilo almış tam doğumdan itibaren. Ben normal olduğunu düşünüyordum
2600 doğmuştu 3680 olmuş bugün. Artık 0-3 ay kıyafetler oluyorAy bencede normal ya şuan kaç kilo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?