Masallah2600 doğmuştu 3680 olmuş bugün. Artık 0-3 ay kıyafetler oluyorgözyaşım pit
Bir magnezyum sever olarak bisure ara vereceğim.galiba. Rahmin Kasilip kanamayla içeriyi temizlemesi gerekiyormus. Dogumda uterin atoni yasamamda etkisi olabilcegi soyleniyor.Ben omega 3, b12li solgar süt arttırıcı bide şimdi solgarin kalsiyum magnezyum + çinko olanını sipariş ettim kullanmak için
Benimkinin su anki oyuncagi mutfak,pencereler, ve calismayan tv.. dedim ne var bu mutfakta..meger kontrastmisKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Su 9 ay ve son 1 ayda ogrendiklerimden error vereceğim yakindaValla bilim âdami olacağız
Yaa o zaman isler karisir. Sen iki termosla gezicen gibi kuzu. Zaten surada 4.5 ay bu sikinti. Sonra ek gidaya gecince yogurt corba tasicaz. Bu 4.5 ay da kisa denk geliyor asiri asiri tasimak zorunda kalmayiz diye avutuyorum kendimiIste takviyeler yukseltmedi bi turlu.c vit.le vs beraber yememe ragmen. Ama bebege gaz yapması ilgincmis.
Zaten max 50 olmasi gereken Alt 133 çıkmış.. ne var ne yok birakacak gibiyim
Bizim.mama meme durumlar karisik olunca ne zaman hangisini vereceğim belli.olmuyor. meme yoksa mamao yuzden sutu termosa koyamadim mama yapmam gerekirse diye..fln fln..girdik yine bi donguye..
Evet aslinda yemek termosuna biberon sigar isitmakn icinama bu sefer de mamanin suyu heder olur
Oyun halisinda yasadi ilk kizim benim resmen. Orada oynarken uyuyakalirdi vs. Oyun halimiz yok ama kuzen abla vs den kalan baya oyuncak var. Bi oyun halisi alcam. Ablasina kart vs bir suru sey almistim dis cikarirken kullandi sadeceKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Ben bir tane oyun halısı aldım şu piyanolu olandan ama çok bir şey anlamıyor sadece 2 dakika baktı. Zeka kartları kullanan var kontrastlara ilgileri oluyor sanki bu araKızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Benimki almıyor kendi seçiyor 70 80 içmeyi. Keşke alsa da versem. Bence yiyorsa yediği kadar vermek lazım. Sonra gazini cıkartırsın varsa reflü yatağı rahat ederHata yapmisim yaaa ben de hemen boyle yapcam
Kız ben hiç anlamadımdı kapılardan geçerken anlamsızca kapı kenarlarına bakıyorduBen bir tane oyun halısı aldım şu piyanolu olandan ama çok bir şey anlamıyor sadece 2 dakika baktı. Zeka kartları kullanan var kontrastlara ilgileri oluyor sanki bu ara
Bir de benim siyah beyaz çizgili bir elbisem vardı yatagin başında ona uzun uzun baktı sanki Siyah-beyaz şeyler dikkatini çekiyor gibi yavaştan gerçekten bilinçli bakıyorsa tabii
Askim o mamayi 1 saatte bitirdi ama.bitirdi el mahkumBenimki almıyor kendi seçiyor 70 80 içmeyi. Keşke alsa da versem. Bence yiyorsa yediği kadar vermek lazım. Sonra gazini cıkartırsın varsa reflü yatağı rahat eder
Bize bugün doktorumuz sab simplex ile forbiome verdi bakalım bir haftaya etkisini görürsünüz dedi düzenli kullanımda…Probiyotik kullananlar ne kullanıyosunuz gazdan fena haldeyiz. Acilen alayım
Ya benimki de öyle 4 saatte 130 içti toplam ama hep 20-30 20-30 parça parça. Birkaç sefer zorladim oluk oluk kustu. Yada içtiği midesinden ağzına geliyor. Reflü sanırımAskim o mamayi 1 saatte bitirdi ama.bitirdi el mahkum
Canım selam. Doğum sonrası dördüncü gün kadın doğum kontrolüme gittiğimde doktorum hamilelikte kullandığım magnezyuma devam etmemi önerdi. Ben de devam ediyorum ve kesinlikle iyi geliyor. Enerji de veriyor hem. Ben ayrıca omega 3 de alıyorum.Ya ben de simdi bununla ilgili post aticaktim. Magnezyum kullanabiliyor muyuz? Bacaklarim cok agriyor benim. Ben ilk iki hafta hamileligimden kalan multivitamini kullandim. Doktorum bitene kadar kullanabilirsin demisri. Normalde simdi de vermeleri gerekiyor kontrolume az kaldi sorucam. Demiri kendim degistim ferrum yerine sidefer aldim. Halsizligim yok kan vs de gelmiyor kanim iyidir diye kendi kendime degistim. Onun disinda bir sey almiyorum
Sabahları memeler dolu olduğu zaman makaslama yapıyorum ben. Kahverengi kısmın sonunu makas gibi tutup akışı yavaşlatıyorum. O zaman birden gitmiyo süt. Bi 2 3 dk öyle içtikten sonra yavaşça çekiyorum elimiKızlar tazyikli sütten müzdarip olan var mıkızım ememiyor resmen. Memeyi emmeye başlayınca boğulur gibi oluyor, hava yutuyor. Sonrası da gaz sancısı. Doktor damla verdi gaz sancısı için. Fakat bu meme konusunu çözemiyoruz. Danışmanlık aldık bir kez ama pek bir işe yaramadı. Çünkü emzirme öncesi elle biraz sağ dediler ama çok acıyor yapamıyorum. Başka ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu konuda deneyimi olanlar? Öncesinde makinayla sağınca biraz rahatlıyor meme aslında ama bu sefer de hiperlaktasyon oluyor yani ortasını bulamadık. Farklı bir yöntem var mı acaba nasıl kurtuluruz bundan?
Onu da deniyorum ama yine de etki etmiyor, guluk guluk diye havayla karışık yutkunuyor bebeSabahları memeler dolu olduğu zaman makaslama yapıyorum ben. Kahverengi kısmın sonunu makas gibi tutup akışı yavaşlatıyorum. O zaman birden gitmiyo süt. Bi 2 3 dk öyle içtikten sonra yavaşça çekiyorum elimi
Bizde ikisini kullanıyoruz gayet memnunum. Mucize bekleme ama çıkışı rahatlatıyor diyelimBize bugün doktorumuz sab simplex ile forbiome verdi bakalım bir haftaya etkisini görürsünüz dedi düzenli kullanımda…
Ben sezaryenliyim. Doktorum doğumdan sonra magnezyumu bırakmamı söyledi. Şuan elenatal 3 ve demir hapı kullanıyorum sadece. Ama bitkinlik bende de var. O da bence gece uykusu alamamaktan kaynaklanıyor. 3-4 kahve çakınca kendime geliyorum çünküCanım selam. Doğum sonrası dördüncü gün kadın doğum kontrolüme gittiğimde doktorum hamilelikte kullandığım magnezyuma devam etmemi önerdi. Ben de devam ediyorum ve kesinlikle iyi geliyor. Enerji de veriyor hem. Ben ayrıca omega 3 de alıyorum.
Allah Allah elinin altında hissediyor musun sütün geçişini. Ben makasladığımda baya kısıtlanıyor hissediyorumOnu da deniyorum ama yine de etki etmiyor, guluk guluk diye havayla karışık yutkunuyor bebeof süt yok ayrı dert, süt var ayrı dert
Evet olabililir ilk izinleri kullanıp ya da rapor alıp da sonra ücretsize çıkılabilirValla şimdi bende onun peşine düştüm. Kvalideye bırakamam içime sinmez, anam çalışıyor o da bakamıyo. Bebeme bakıyorum küçücük bırakamam. Ücretsiz izni biter bitmez almak zorunda mıyız biliyo musunuz yoksa 1 aylık rapor çözsek sonrasında ücretsiz izin alsak oluyor mu bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?