2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben omega 3, b12li solgar süt arttırıcı bide şimdi solgarin kalsiyum magnezyum + çinko olanını sipariş ettim kullanmak için
Bir magnezyum sever olarak bisure ara vereceğim.galiba. Rahmin Kasilip kanamayla içeriyi temizlemesi gerekiyormus. Dogumda uterin atoni yasamamda etkisi olabilcegi soyleniyor.
Kızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Benimkinin su anki oyuncagi mutfak,pencereler, ve calismayan tv.. dedim ne var bu mutfakta..meger kontrastmis cerceve siyah,cam beyaz, ekran siyah Duvar beyaz (kapali ekran bagimlisi oldu simdilik)
Kontrast kitabı gören yok :)

bi de giyilen cingirak almistim hepsi buradadan onlar. Bi de hisirtili dis kasiyicili kitap.her yere gider. Hediye gelen walker+piyanolu nat fena degil.
Gidem de bikac gelisimsel aktivite Ogrenem
Valla bilim âdami olacağız
Su 9 ay ve son 1 ayda ogrendiklerimden error vereceğim yakinda teori-pratik corba oldu..

Kikosu iyi ama midesi kucuk kaldi. 2600 du 5 kilo oldu.sikinti 2 saat olmadan acikmasi. Uykusu bolunuyo. O yuzden ogun miktarini arttircam. Iyi ki yazdiniz ayıktım

Hahaha kızlar kel kızıma yapay zekadan saç yaptırdım çok merak ediyordum çünkü analık böyle bisey mi tövbe ya ay ama ne güzelde oldu keşkem saçlı olaymış kızım

Yaa o zaman isler karisir. Sen iki termosla gezicen gibi kuzu. Zaten surada 4.5 ay bu sikinti. Sonra ek gidaya gecince yogurt corba tasicaz. Bu 4.5 ay da kisa denk geliyor asiri asiri tasimak zorunda kalmayiz diye avutuyorum kendimi
Kızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Oyun halisinda yasadi ilk kizim benim resmen. Orada oynarken uyuyakalirdi vs. Oyun halimiz yok ama kuzen abla vs den kalan baya oyuncak var. Bi oyun halisi alcam. Ablasina kart vs bir suru sey almistim dis cikarirken kullandi sadece

Ben bir tane oyun halısı aldım şu piyanolu olandan ama çok bir şey anlamıyor sadece 2 dakika baktı. Zeka kartları kullanan var kontrastlara ilgileri oluyor sanki bu ara
Bir de benim siyah beyaz çizgili bir elbisem vardı yatagin başında ona uzun uzun baktı sanki Siyah-beyaz şeyler dikkatini çekiyor gibi yavaştan gerçekten bilinçli bakıyorsa tabii

Kız ben hiç anlamadımdı kapılardan geçerken anlamsızca kapı kenarlarına bakıyordu e kapıların çerçevesi siyah şimdi olduuuu

Kızlar tazyikli sütten müzdarip olan var mı kızım ememiyor resmen. Memeyi emmeye başlayınca boğulur gibi oluyor, hava yutuyor. Sonrası da gaz sancısı. Doktor damla verdi gaz sancısı için. Fakat bu meme konusunu çözemiyoruz. Danışmanlık aldık bir kez ama pek bir işe yaramadı. Çünkü emzirme öncesi elle biraz sağ dediler ama çok acıyor yapamıyorum. Başka ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu konuda deneyimi olanlar? Öncesinde makinayla sağınca biraz rahatlıyor meme aslında ama bu sefer de hiperlaktasyon oluyor yani ortasını bulamadık. Farklı bir yöntem var mı acaba nasıl kurtuluruz bundan?

Canım selam. Doğum sonrası dördüncü gün kadın doğum kontrolüme gittiğimde doktorum hamilelikte kullandığım magnezyuma devam etmemi önerdi. Ben de devam ediyorum ve kesinlikle iyi geliyor. Enerji de veriyor hem. Ben ayrıca omega 3 de alıyorum.

Sabahları memeler dolu olduğu zaman makaslama yapıyorum ben. Kahverengi kısmın sonunu makas gibi tutup akışı yavaşlatıyorum. O zaman birden gitmiyo süt. Bi 2 3 dk öyle içtikten sonra yavaşça çekiyorum elimi

Onu da deniyorum ama yine de etki etmiyor, guluk guluk diye havayla karışık yutkunuyor bebe of süt yok ayrı dert, süt var ayrı dert

Ben sezaryenliyim. Doktorum doğumdan sonra magnezyumu bırakmamı söyledi. Şuan elenatal 3 ve demir hapı kullanıyorum sadece. Ama bitkinlik bende de var. O da bence gece uykusu alamamaktan kaynaklanıyor. 3-4 kahve çakınca kendime geliyorum çünkü ama ben emzirmiyorum tabi ondan kafeini istediğim kadar içiyorum

Onu da deniyorum ama yine de etki etmiyor, guluk guluk diye havayla karışık yutkunuyor bebe of süt yok ayrı dert, süt var ayrı dert
Allah Allah elinin altında hissediyor musun sütün geçişini. Ben makasladığımda baya kısıtlanıyor hissediyorum

Kızlar laktoz intoleransı garantiledi bebe. Dün sabah makarna salatası akşamda yoğurt yemiştim. Bugün 4 kere sçtı hepside mukuslu. Elveda kalsiyum kaynağım....

Evet olabililir ilk izinleri kullanıp ya da rapor alıp da sonra ücretsize çıkılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…