2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar süt artırmak isteyenler varsa tavsiyem var. Bir arkadaşım ısırgan otu demişti aklımda kaldı ama nerden bulurum derken ebebekte çay gördüm. Isırgan otu, rezene, anason ve kimyonlu sallama çay. Bir sabah bir akşam içiyorum acayip fark etti. Sürekli akıyor sütüm. Önceden biraz emince aşırı yavaş geliyordu şimdi gurk gurk yutuyor bende işe yaradı. Denemek isteyen olursa

Kızlar laktoz intoleransı garantiledi bebe. Dün sabah makarna salatası akşamda yoğurt yemiştim. Bugün 4 kere sçtı hepside mukuslu. Elveda kalsiyum kaynağım....
Bugün bir iki gündür olan vücudundaki pütürcükler artmıştı doktora attım gelin bakalım dedi. Bana da ilk etapta süt dondurma muhallebi gibi şeyler yasak neyse ki şu an peynir ve yoğurdumu kurtardım ama sütlü tatlı yemeyi canımın istediği tek şeydi

Kızlar laktoz intoleransı garantiledi bebe. Dün sabah makarna salatası akşamda yoğurt yemiştim. Bugün 4 kere sçtı hepside mukuslu. Elveda kalsiyum kaynağım....
Sen kalsiyumsuz kalma hap olarak destek almaya devam etmen lazım. Osteocare kullanıyorum ben. Almadığım gün bitik oluyorum kemiklerim dişlerim ağrıyo mesela

Bugün doktor üstüne basa basa ısırgan otu dedi, deneyip yazacaktım ben de, nerederen bulurum diye düşünüyordum

Özelden lohusa depresyonu için bir aylık alabilirsin canım psikiyatriden. Sonra bir Dr git açık açık söyle rapor lazım diye belki veren olur. Aile hekimliği de bir hafta falan yazabilir.

Evet direkt süt içeren şeyler yasak, yoğurt peynir mayalı olduğu için kısıtlı tüketim. Ben başından beri şüpheleniyordum baktım normale döndü dün yemiştim azıcık. Dondurma falanda yemiştim şimdi sen söyleyince hatırladım bayılırım halbuki sütlü şeylere o değil o kadar sıçtı kaç gündür emzirdiğimde boşa gitti tartıda düşük çıkcak. Şimdi bi memem dolu emzirsem tekrar laktoz yüklenecek çocuğa yine sıçcak. Napsam sağıp döksem mi ki

Kizlar birinci ay kontrolünde bebegim 700 gr almis doktor az dedi :/ bana yeterli gelmisti sizce normal degil mi anlamadım

Sen kalsiyumsuz kalma hap olarak destek almaya devam etmen lazım. Osteocare kullanıyorum ben. Almadığım gün bitik oluyorum kemiklerim dişlerim ağrıyo mesela
Ay benimde çene kemiğim ağrıyo direkt emcükledi tüm kalsiyumu. Cuma kadın doğum kontrolüm var o druma sorucam bana genişçe bi takviye listesi versin

Yok yok içsin onu tekrar s.çsın benim de beslenme rutinim hep süt ürünü bee

2600den 3640 a çıktı bebiko beni 2 gündür delirtcek ama ya uykuya dalamıyor. Akşam oldumu min 4 saat uğraşıyorum kendi kendime nazar değdirdim he 20 dk mı alırdı normalde. Çocuğun bug ını bulmuştum

Akıl akıldan üstün vallahi. Allah razı olsun bu benim aklıma gelmedi, kimse de söylemedi. Doğru ya ilk günlerde göğüs uçlarım yara oldu diye kullanmıştım, hakikaten içinde süt birikiyordu. Sonra yaralar iyileşince kullanmayı bırakmıştım. Tekrar çıkarayım hemen

Ay bizimkinde de var mesajdan bana resim olarak atabilir misin ya acaba aynı mı yanağında fln çıkıyor geçiyor

Bol su iç kalsiyum içeren besinler tüket ve d vitamini al ve imkanın olursa her gün dışarı çıkıp hava almaya çalış

Bunlara ek olarak magnezyum takviyesi de sor kuzum doktoruna Zeytin_zey
Sağ olun kızlar , kesinlikle başlamam lazım takviyelere

Kızlar bi de , oğlum 22. Gününde , bugün diğer günlerden farklı davranmaya başladı, normalde uykuya gündüz de düşkündü , bugün çok fazla ayakta kaldı, emerken kendini geriye doğru atıyor ağzından göğsümü çıkarıyor ama hemen sonra geri almaya çalışıyor bırakmak istemiyor, sürekli memede durmak istiyor. Huysuzlanıyor gibi geldi. 20. Günlerde normal mi bunlar ?

Ya o buga bağışıklık kazanıyorlar hep yeni bug bulmak gerekiyor dmdjdkdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…