2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar doğumum olalı 21 gün oldu, ben aşırı yorgun hissediyorum yerimden kalkamıyorum , emziriyorum ondan mı oluyor yoksa lohusalık böyle bi şey mi , hiçbir şeye enerjim yok :/
Bol su iç kalsiyum içeren besinler tüket ve d vitamini al ve imkanın olursa her gün dışarı çıkıp hava almaya çalış

Yavrum geçmiş olsun

Hissetmiyorum aslına bakarsan. Dur bir deneyip bakayım tekrar, belki dikkat etmedim.
O kahverengi yerin tam sonundan baş parmak işaret parmak arasına al bastır parmağımın altından hissediyorum benn normalde kucakta baya uğraşırdık gaz çıkartmaya öyle yaptıktan sonra 1 kere anca çıkıyor diğer türlü sabah emdikten sonra gark gark geziyodu Beypazarı içmiş gibi

Ay deneyeceğim hemen allahım inşallah işe yarar

Her gece o saatte bana da yeme perileri geliyor

Ya çok şaşırdım akşam maç izliyoruz tabi bizimki yine uyumadı koltuğun önüne ana kucağını koydum ayağımla sallıyorum falan mutfağa geçtim su almaya önünden kalktım diye öyle bir çığlık attı, ya sen dün 30 cm e kadar görmüyor muydun bu neyin siniri

Ya ben acikirsam yiyorum sut azalmasin diye. Salatalik ye full su. Yesillik varsa yikanmis onlari tik agzina. Benim 1 kilom kaldi hamilelik
Oncesi kiloma ama vermem gereken 10 kilo var
Maşallah ne güzel vermişsin 4 kilo kaldı benim de ama 6 kilo vermek istiyorum, almak isteyen olursa

Sütü neyle veriyorsun çay kaşığıyla aşırı zorluyor ama biberon da denemekten de çekiniyorum

Bu arada bugün dr a sordum biraz dudak bağı var ama emmeye engel değil dedi bşr şey yapmamıza gerek yok dedi, o sesi yapabilirmiş. Sürekli olmuyor deyince be kilo alımını iyi bulunca bir şey önermedi

Meme koruyucu kalkan gibi bişey görmüştüm sütyen içine takılıyor. Bu eller serbest sağım makinalarının süt birken kısmına benziyor gün içinde takıyorsun sütyenle bastırınca serbest sağım oluyor biraz boşalıyor kendi kendine meme. O rahatlatır sizi heralde Philips indi.

Kızlar bebelere oyuncak falan aldınız mı ya. Bişiler almak istiyorum tummy time kartları var ama başka şeyler baktım anlamıyorumda bana kalsa Monopoly falan oynayacak durumda
Çıngıraklar sallanan sesli oyuncaklar oyun halısı hışırtılı kitaplar işgisini çekmeye başladı yavaştan. Hiç almadım ama hepsi abiden ve yeğenimden
Bir de ellere ayaklara takılan çıngırak var aşırı tatlı o sevmese de ben seviyorum

Ya bizim de bir tane kırlent sarı siyah beyaz. Geçen otururken yanıma koltuğa yatırdım baktım baya uzun uzun kırlenti inceledi

Şu değişik ses çıkartan tırtıl mı sjdjdjj oysa eğer bitane ondan var onuda sesini sevdik diye kendimiz oynuyorduk. Kaç kilo senin bebe jokercimm benim bebede çırpıgöt hala kilo aldırmaya uğraşıyorum tarttırmaya getir dedi dr aldığı kiloya göre mama başlıcakmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…