2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kalkan büyütmüyor , zaten büyüdüğü için sığmadı bence

Gümüş kapak bende ters tepti bence , çünkü göğüs ucum hava almadıkça sorun yaşadım. Bence düzelecek hepsi , ama kolay olmuyor ciddeeen

Kuzum benim. Zor bir donemden geciyorsun cok belli. Su an kendini bebegine gulmeye zorlaman bile ne kadar cabaladiginin kaniti. En zor gunleri hallettik sayilir. Umutsuzluga kapilma. Belki bu kadar destek olamayacaklar, belki daha fazla olacaklar. Ama bizim de bu kadar destege ihtiyacimiz kalmayacak zaten oyle dusun

Ay benim daha bitmedi randevu bile alamiyorum. Gecen bitti sandim gaza geldim getirdim ama maalesef aci gercekler sonradan gosterdi yuzunu. Hea oyle bir durum varsa daya sen memeyi her firsatta. İnsallah guzel bir sonuc alirsin

Bende ama öyle davrandikca dahada nefret ediyorum kendimden
Bi de ben kimseye bahsedemiyorum, bilmiyorum sen anlatabiliyor musun

Sanki bahsetsem , şikayetçiymişim gibi görünecek gibi geliyor, bebeğim çok tatlı ,şikayetim yok ondan yana,sadece bazen kendi derdime düşüyorum , yeterince sevebiliyor muyum bugünlerin tadını çıkarıyor muyum , neden böyle oluyor diye de ayriyeten üzülüyorum , beni bebekten çok kendi bedenim yordu maalesef

Amin cümlemizinki bende Bursa’da özelde yaptıracağım paylaşmıştım yine bayağı popüler bir adam.https://www.instagram.com/drunaladiguzel?igsh=MWVnYXh6YXRuN2ZoZw==
8500 tl fiyatı
Gayet uygun aşkım valla İzmir genel olarak böyle İstanbul'la yarışıyor resmen işlemlerde

tüm düzenimiz değişti böyle hissetmen çok normal ve anne iyi olmalı ki bebek de iyi olsun. bu düşünceler bazen belki hepimizi yokluyor ama günlük yaşamını etkiliyorsa artık, yardım almanda fayda olabilir. gerekirse mama verirsin bir süre. Allah yardımcımız olsun.
aslında anneler desteksiz büyütüyosa bebeklerini, böyle olabiliyor.bir çocuğu köy büyütür derlerdi eskiler. şimdi şehir yaşamında herkes kendi telaşında hayat akışı yoğun ve zor. sütü beslenmesi banyosu bakımının yan sıra anne çalışacaksa iş güç izin, maddi kaygılar vs sorunlar birikince insan bunalıyor.
bu düşünceler seni üzmesin çözümü olduktan sonra inş düzene ve huzura ereceksin. istersen psikolojik danışmanlık hizmeti al faydası olacaktır.

Ben hala diyorum üniversite yıllarımızda olsam şimdi şöyle yapardım böyle yapardım, ben çocuksuzluğu da değil direkt bekarlığı özlüyorum Allah evlatlarımıza sağlık versin inşallah ama sürekli aynı döngünin içerisinde olmak insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor.

Çok iyi yapmışsın randevu almakla, yıllardır psikolog desteği alıyorum doğum önceki hafta bıraktık, tekrar başlayacağımbir kaç hafta içinde bana çok iyi geldi. Şu an bizlerin iyi olması en önemli şey bence anne iyi değilse çevresi de iyi olamaz. Allah hepimize iç ferahlığı ve huzur versin inşallah

Kuzum bir de aklı ermeye başladıkça psikolojik olarak iyi olmuyo zaten dolar 2 ila 7 yaş arasında önermiyor sünneti onu da söyleyeyim
Evet 2-7 yaş kendini tanıma felan mı neymiş yani orasını keşfediyor çocuk eğer kesilirse psikolojik etki edebiliyormuş. Yahu bizim zamanızda yapıyorlardı hep çocuklar etkilenmiyordu. Şimdi noldu bunlara

karamel Latte ohoo biz dün sunnet olduk düşünürseniz + ( Y yulafff )

Bu arada sunneti soran arkadasi kimdi?
Ne kdr erken o kdr iyi dedi dr. Hatta kilosu 3u geçseydi 2.gun bile yapardık hast.deyken dedi.
Simdilik öle dümdüz bezli yatiyor. Gaz agrisi daha cok kivrandiriyor yavrum ağlamıyor da çok ama kivraniyor gazdan hep. Onun dışında antibiyotik kremle, agri kesici damla iht oldukça dediler.min 4 saat . Fazla vermemeye çalışıyorum.
Ben de S Sadecevlat i darladim ozelden cvp bekliyorum

Kizlar gaz damlasi ya da probiyotik yerine bebekler icin laktaz enzimi verdiniz mi hic?
Kulağa daha iyi geliyor sanki ?

AHahaha kız başka gelin bul kendine

Ahh vicdan azabı beni bitirecek.yetereiz hissediyorum kendimi.cok yorgunum sadece uyumak ve dinlenmek istiyorum.enerji sıfır heves sıfır bu isteksizlikle bu çocuk nasıl büyüyecek.gecer diyorlar ama o kadar kalıcı bir his gibi duruyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…