- 30 Nisan 2023
- 3.038
- 3.123
- 63
- 32
Kalkan büyütmüyor , zaten büyüdüğü için sığmadı benceKalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..
Gumus kapak da tikiyor muymus?
Evet araya bir sey koymadan hiçbir seye degmiyor, dusta su bile acitiyor.. Herkesin oyle degil miii? Duzelmeyecek mii??
Benim bebem cok cekistirip emiyor..damagiyla isirmayi ogrendi.. disler gelince ne yapacağız??
EYY TECRUBELI ANALAR
Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?cunku benimki hep anasinin kucaginda.. anca 3kg olduk..5-10dk emme, 5-10dk uykuylq geciyor saatleeerce.. sabah 5-6dan geceye kdr.. arada 1 kez, uyursa uyuyor 2 saat flan. Bir de gece oyle..sonra tekrar mesai
Kuzum benim. Zor bir donemden geciyorsun cok belli. Su an kendini bebegine gulmeye zorlaman bile ne kadar cabaladiginin kaniti. En zor gunleri hallettik sayilir. Umutsuzluga kapilma. Belki bu kadar destek olamayacaklar, belki daha fazla olacaklar. Ama bizim de bu kadar destege ihtiyacimiz kalmayacak zaten oyle dusunKendimi o kadar berbat ve çaresiz hissediyorum ki gece yattigim zaman yatağa yarın yine aynı diye aglaya ağlaya uyuyorum. Gülmeye başladı çokça güzel gülüyor zoraki seviyorum zoraki gülüyorum ama hissediyordur belkide .evde herkes benim yüzümden mutsuz.kendimi sucluyorum ben nasıl böyle bir sorumlulugu aldım diye. Bazen çantamı alıp herşeyi bırakıp kaybolmak istiyorum.esim destekçi Allah için ama nereye kadar
Ay benim daha bitmedi randevu bile alamiyorum. Gecen bitti sandim gaza geldim getirdim ama maalesef aci gercekler sonradan gosterdi yuzunu. Hea oyle bir durum varsa daya sen memeyi her firsatta. İnsallah guzel bir sonuc alirsinDimi hamileyken gidenler toplaşıp geri döndüdr kontrolü de 2 gün erteledi büyük ameliyatım var diye açılış yapamadık ya bende uyandırmama taraftarıyım aslında ama c.tesi tartı kontrolü var biraz gerginim o konuda. Kilo alımı yavaşsa mama başlıcaz dedi ondan korkuyorum o yüzden her fırsatta meme dayıyorum ağzına
Bende ama öyle davrandikca dahada nefret ediyorum kendimdenBen de kötü hissediyorum kendimi :/ bazen normal davranmak için kendimi zorluyorum
Bi de ben kimseye bahsedemiyorum, bilmiyorum sen anlatabiliyor musunBende ama öyle davrandikca dahada nefret ediyorum kendimden
açılışı yaptık yarım yamalak, yüz görümlüğümü aldım sdhjfgŞşştttt dr kontrolü bekliyom fenaaasen naptın
Gayet uygun aşkım valla İzmir genel olarak böyle İstanbul'la yarışıyor resmen işlemlerdeAmin cümlemizinkibende Bursa’da özelde yaptıracağım paylaşmıştım yine bayağı popüler bir adam.https://www.instagram.com/drunaladiguzel?igsh=MWVnYXh6YXRuN2ZoZw==
8500 tl fiyatı
İzmir de kuzumnerede yaşıyorsunuz ? İstanbul mu ?
Yaniii ama istanbulla yarışıyor İzmir her anlamdaHalbuki küçücük bir et alacak di mi
tüm düzenimiz değişti böyle hissetmen çok normal ve anne iyi olmalı ki bebek de iyi olsun. bu düşünceler bazen belki hepimizi yokluyor ama günlük yaşamını etkiliyorsa artık, yardım almanda fayda olabilir. gerekirse mama verirsin bir süre. Allah yardımcımız olsun.Kızlar size bir derdimi anlatacağım kimseye söyleyemiyorumben çok gerginim herkesle kavga modundayim açıkçası küçük bir bebeği kaldıramıyorum Rabbım uzun ömür versin boyle demek te istemiyorum büyük oğlumla ilgilenmediğin için vicdanen kotuyum çünkü kızım çok ağlıyor benden başkasında durmuyor antidepresan almak istiyorum ama emdiği için korkuyorum sizin boyle tecrübelerini varmi yada farklı onerileriniz
Kuzum bir de aklı ermeye başladıkça psikolojik olarak iyi olmuyo zaten dolar 2 ila 7 yaş arasında önermiyor sünneti onu da söyleyeyimIns cnm bu yazdiklarini esime okuyacam bakalim ne dicek
Ben hala diyorum üniversite yıllarımızda olsam şimdi şöyle yapardım böyle yapardım, ben çocuksuzluğu da değil direkt bekarlığı özlüyorumKuzu gececek. Kim en guzel gunler dedi bilmiyorum ama yenidogan en zor kismi bence asla kolay degil. Asil buyudukce kolaylasacak ve hepsi gececek inan bana. Gaz bitecek, oyuncaklara ilgi duymaya baslayacak, daha duzeni olacak daha kontrol sahibi olucaz. Merak etme. Eski hayati ozleme hepimizde var insaniz tabiki ozlucezrandevu almana sevindim umarim iyi hissettirir
Çok iyi yapmışsın randevu almakla, yıllardır psikolog desteği alıyorum doğum önceki hafta bıraktık, tekrar başlayacağımbir kaç hafta içinde bana çok iyi geldi. Şu an bizlerin iyi olması en önemli şey bence anne iyi değilse çevresi de iyi olamaz. Allah hepimize iç ferahlığı ve huzur versin inşallahKendimi o kadar berbat ve çaresiz hissediyorum ki gece yattigim zaman yatağa yarın yine aynı diye aglaya ağlaya uyuyorum. Gülmeye başladı çokça güzel gülüyor zoraki seviyorum zoraki gülüyorum ama hissediyordur belkide .evde herkes benim yüzümden mutsuz.kendimi sucluyorum ben nasıl böyle bir sorumlulugu aldım diye. Bazen çantamı alıp herşeyi bırakıp kaybolmak istiyorum.esim destekçi Allah için ama nereye kadar
Evet cnm haklisin. Duymuştum bu yaş aralıklarınıKuzum bir de aklı ermeye başladıkça psikolojik olarak iyi olmuyo zaten dolar 2 ila 7 yaş arasında önermiyor sünneti onu da söyleyeyim
Ay valla çok pahalıymış cidden.. neyse mecburuz napalımGayet uygun aşkım valla İzmir genel olarak böyle İstanbul'la yarışıyor resmen işlemlerde
Evet 2-7 yaş kendini tanıma felan mı neymiş yani orasını keşfediyor çocuk eğer kesilirse psikolojik etki edebiliyormuş. Yahu bizim zamanızda yapıyorlardı hepKuzum bir de aklı ermeye başladıkça psikolojik olarak iyi olmuyo zaten dolar 2 ila 7 yaş arasında önermiyor sünneti onu da söyleyeyim
AHahaha kız başka gelin bul kendinekaramel Latte ohoo biz dün sunnet olduk düşünürseniz + ( Y yulafff )
Bu arada sunneti soran arkadasi kimdi?
Ne kdr erken o kdr iyi dedi dr. Hatta kilosu 3u geçseydi 2.gun bile yapardık hast.deyken dedi.
Simdilik öle dümdüz bezli yatiyor. Gaz agrisi daha cok kivrandiriyor yavrum ağlamıyor da çok ama kivraniyor gazdan hep. Onun dışında antibiyotik kremle, agri kesici damla iht oldukça dediler.min 4 saat . Fazla vermemeye çalışıyorum.
Ben de S Sadecevlat i darladim ozelden cvp bekliyorum
Ahh vicdan azabı beni bitirecek.yetereiz hissediyorum kendimi.cok yorgunum sadece uyumak ve dinlenmek istiyorum.enerji sıfır heves sıfır bu isteksizlikle bu çocuk nasıl büyüyecek.gecer diyorlar ama o kadar kalıcı bir his gibi duruyor kiKuzum benim. Zor bir donemden geciyorsun cok belli. Su an kendini bebegine gulmeye zorlaman bile ne kadar cabaladiginin kaniti. En zor gunleri hallettik sayilir. Umutsuzluga kapilma. Belki bu kadar destek olamayacaklar, belki daha fazla olacaklar. Ama bizim de bu kadar destege ihtiyacimiz kalmayacak zaten oyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?