2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bgn kontrolüm vardı bebis hala iki hfta geriden geliyo karin cevresi,o kdr yedim ictm yattım ama hala ayni😔2800 gr 49 cm olms kafa yine önden gdyo 2hfta.Simdilik norml doğum gornuyo baklm😬
Bu gerilik olayı beni öldürecek 1 aydır toplanmadı bende de😤 en azından kilosu daha iyi şükür ki 🧿 beni pazartesiye doğuma hazırlıklı gel deyince alev aldı 2 buçuk kilo vermişim 5 günde cocuk 60 gram anca almış 2600dü 2668 olmuş mesela 🤦🏻‍♀️

Bu değerler normal idrarda protein kaçağı yoksa tansiyon zaten düşük gebelik zehirlenmesi değildir yaşadığınız.
Ama şekeriniz düşüyorsa o da baş ağrısı mide bulantısı yapıyor söyleyeyim. Bende hipoglisemi var. Geçen 2 gün önce akşam kustum bundan dolayı
Çok geçmiş olsun benim tansiyonum normal çıkıyor idrarda protein 290 çıktı ve tek ayağım şiş bu gebelik zehirlenmesi mi oluyor

kızlarr, bugün NST ye diye gittim yüksek tansiyondan beni hastaneye yatırdılar preeklampsi şuphesi var dedi doktor 24saat idrar takibi yapılcakmış ve NST yapılıyor, protein kaçağı çıkarsa acil sezaryen olcak dedi
İdrar testi aldılar mı sonuç ne çıktı tabi 24 saat takip de önemli inşallah düzelir sıcaklar da çok etkiliyor vallahi bak 🤦🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun benim tansiyonum normal çıkıyor idrarda protein 290 çıktı ve tek ayağım şiş bu gebelik zehirlenmesi mi oluyor
Ölçüt olarak protein kaçağı ve yüksek tansiyonu beraber değerlendiriyorlar ama detaylı bilgim yok. Hastaneye gittiniz mi yatırılmanız gerekir takip için

Y yulafff nasılsınız bebiş geldi mi akşam yanınıza
Geldi canım gündüz 4.30 da çok şükür iyiyz 😍🥰 yazmaya bakmaya fırsat bulamıyormış insan gerçekten 🫣
Dün bizimle beraber 3 kişi daha doğum yapmış 3ünün de bebekleri ya küvözde ya entübe edilmiş 🥺 o kadar şükredecek şeyimiz var ki ni benim bebeğim yanıma geldi dün 🤲🏻 Allah'ım inşallah o bebişleri de annesine babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun ❣️

Geldi canım gündüz 4.30 da çok şükür iyiyz 😍🥰 yazmaya bakmaya fırsat bulamıyormış insan gerçekten 🫣
Dün bizimle beraber 3 kişi daha doğum yapmış 3ünün de bebekleri ya küvözde ya entübe edilmiş 🥺 o kadar şükredecek şeyimiz var ki ni benim bebeğim yanıma geldi dün 🤲🏻 Allah'ım inşallah o bebişleri de annesine babasına tez zamanda sağlıcakla kavuştursun ❣️
Allah analı babalı büyütsün ❤️🙏

Bu gerilik olayı beni öldürecek 1 aydır toplanmadı bende de😤 en azından kilosu daha iyi şükür ki 🧿 beni pazartesiye doğuma hazırlıklı gel deyince alev aldı 2 buçuk kilo vermişim 5 günde cocuk 60 gram anca almış 2600dü 2668 olmuş mesela 🤦🏻‍♀️
Benim haftam senden önde ama 2500 henüz bakalım yarın kaç ölçecek🥲 son 1 haftam zaten

Benim haftam senden önde ama 2500 henüz bakalım yarın kaç ölçecek🥲 son 1 haftam zaten
Yediklerim anlamsızca boyuna gidiyor karnına giden yok işte çözemedim ben bu işin matematiğini stres yaptıkça olmuyo ya başka açıklaması yok🤦🏻‍♀️ bana da haber ver olur mu
İlk cocuğum da 2800 doğdu hani 3ü görmedik ama karın geriliği yoktu. Bu arkadaşın suyu az karnı geride kilo alamıyo çıldırmamak elde değil

Baş ağrım geçmedi tansiyondanmış meğer 14/9 çıktı. İdrar kan nst istedi. Şimşek çakıyor gibi ışık gelirse gözünüze ihmal etmeyin tansiyondan oluyor
Benim anlamadığım evdeki neden düşük çıkıyor acaba cihaz mı bozuk
Canım şimdi nasılsın? Pilli tansiyon aletlerinin hepsinde maalesef pil azalınca kafasına göre yanlış ölçme ihtimali var tam basınç sağlayamıyor ya da okuyamıyor

Yediklerim anlamsızca boyuna gidiyor karnına giden yok işte çözemedim ben bu işin matematiğini stres yaptıkça olmuyo ya başka açıklaması yok🤦🏻‍♀️ bana da haber ver olur mu
İlk cocuğum da 2800 doğdu hani 3ü görmedik ama karın geriliği yoktu. Bu arkadaşın suyu az karnı geride kilo alamıyo çıldırmamak elde değil
Benimde boyu başı gelişiyor ama karnı geriden geliyor. düzelmedi ne yapsam ne yesem ama son günler diye artık içim biraz daha rahat 😊

Aaa jokerciğim hadi bakalım yarın yine kontrolleşiyor muyuz. Ben anladım yaz bebeleri kilo almıyor. Sıcak memleket insanları nasıl et tutmuyor zayıf oluyor o hesap. Mecbur kışın semircek yavrularımız

Aaa jokerciğim hadi bakalım yarın yine kontrolleşiyor muyuz. Ben anladım yaz bebeleri kilo almıyor. Sıcak memleket insanları nasıl et tutmuyor zayıf oluyor o hesap. Mecbur kışın semircek yavrularımız
Bizim senle bütün günlerimiz herşeyimiz aynı ilerliyor😂 7 sinde doğurursan tam olcak 🙈

Bizim senle bütün günlerimiz herşeyimiz aynı ilerliyor😂 7 sinde doğurursan tam olcak 🙈
Sat falanda aynı zaten 😂😂 aslında beklenen tarihte 14.08 ama ben o ayki ultrasonda 16.08 görmüştüm onu yazmıştım ajajjsjjs yarın pazarlık masası kurulacak 😂😂 çatı yapalım demişti dicem beni üzme doğum iznim şocuk beklemekle geçmesin gel sezercükle alalım 😂 7si ya da 8i olacak diye düşünüyorum ama önden alırsa da şaşırmam büyümesine bağlı 😂 et tutmuyor ki bebe 😂

Kiloya çok takılmamaya calsiyrm artk, sağ salim kucağımza alalım inşallah hepmz .

Back
X