• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bebesinin burnu surekli tikanan var mi? Ya ciglik kiyamet temizliyorum yok yine ertesi gun tikali sanki genizi akiyor gibi bir yutkunma sesi
Aşkım benim bebe beniiiiim. Her gün tıkanıyo gibi oluyo açıyoruz minicik burundan o sümük nasıl çıkar şaşıyorum. Nem seviyesini yükseltmek gerek sanırım

Kızlar bu tabloya göre bizim bebeler 18 24 aylık falan hayırlı olsun hahshsjsjsjs 36da kreşe başlatırız 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_20250917_014921.webp
    IMG_20250917_014921.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya 😆😆
Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınız❤️ sünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
Bütün gün koşturmaktan yaptıramadık hala ya, bu ay içinde yaptırmamız lazım artık bizim de. 3 ayı geçmesin diyorum ben. Siz napacaksınız? Gecenin köründe sünnet konuşma keyfi ashhsh

Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye 🥲
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım ❣️
Kusura bakma canım 🥲 benim için sanki bilmiyorum anne olduktan sonra daha da farklılaştı annelik hepsi yaparmış gibi geliyor. Ama bilemiyorsun. Şimdi bizler daha bilinçli anneler olucaz inşallah 🤲🏻🤍

Bizimde öyle ya önceden sabah akşam yapıyordum şimdi artık sabahlar tek yapıyorum çıkan sumuge de şaşırıyorum her defasında 🙄😅
Ya cok agliyor yaparken hic sevmiyor biraz atarli bir kiz nasil bagiriyo ama rahatliyor. Korkuyorum yapmaya🤣
Evet evet seninki kesinlikle atak o yoldan geçtik felaketti 😬😂
Ya ben anlamıyorum sürekli konuşayım şebeklik yapayım yanında olayım istiyor 1 saat gülüştük oynaştık 😂 Allah'tan emzik alıyor bizimkiler bacım yoksa düşünmek bile istemiyorum 😂
Evet konusalim okuzda gezelim bugun cok sukur esimin isi erken bitmis evdeydi ona ragmen aksam pert olduk diyordu. Sabah 6.30 da kalkti gece 11.30 a kadar yarim saat vs uyuyup uyuyp uyandi hic dalamadi ya. Eveet bugun emzik olmasa ne yapacaktim dedim
Aşkım benim bebe beniiiiim. Her gün tıkanıyo gibi oluyo açıyoruz minicik burundan o sümük nasıl çıkar şaşıyorum. Nem seviyesini yükseltmek gerek sanırım
Ya benim evim cok nemliydi nem cihazi aldik. Ortalama 50 de nem hani dusuk degil aslinda ama yine tikaniyor yine. Nemin fazlasi da alerjiye sebebiyet veriyor buyuk kizimda bilemedim onu cok cektik sonradan
A Abisa daha kombiler yanınca ne tıkanacak o burunlar 🥺
Ay kisi dusunmek istemiyorum ablasi okuldan hastalik getirmemesi lazim😬😬

Ben ilk 15 gün kalkan kullandım ama saçma bi şekilde göğüs uçlarım aşırı büyüdü ve kalkana sığmamaya başladı , ne zaman kullansam rahatsız oldum

Dışarı çıkınca ben de gümüş kapağı deneyeyim dedim ben de tıkanıklığa sebep oldu , ped kullanınca da çok rahatsız ediyor , başka bi çözümü var mı diye düşünüyorum hep, çünkü 3. Ayımdan sonra işe geri dönücem nasıl olacak bilmiyorum :/
Kalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..
Gumus kapak da tikiyor muymus?🤯
Evet araya bir sey koymadan hiçbir seye degmiyor, dusta su bile acitiyor.. Herkesin oyle degil miii? Duzelmeyecek mii??🥹
Benim bebem cok cekistirip emiyor..damagiyla isirmayi ogrendi.. disler gelince ne yapacağız??
EYY TECRUBELI ANALAR🫡🥹🙏🙏🙏
Babybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı
Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?🐣 cunku benimki hep anasinin kucaginda.. anca 3kg olduk..5-10dk emme, 5-10dk uykuylq geciyor saatleeerce.. sabah 5-6dan geceye kdr.. arada 1 kez, uyursa uyuyor 2 saat flan. Bir de gece oyle..sonra tekrar mesai🥲

Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınız❤️ sünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
Perşembe günü yani yarın sünnet oluyor benim oğlan 🫠🥲 en iyi zamanları dedi doktor 52 günlük oluyoruz o gün

Bende Prematüre doğduğu için beklemek istedim yoksa hemen yaptıracaktım. 1 ay sonra yaptıracağım gibi duruyor bende. Normalde 3.5 ayız ama olması gerektiği ay 2.5

Babybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı
Ya onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarken🤣
Kalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..
Gumus kapak da tikiyor muymus?🤯
Evet araya bir sey koymadan hiçbir seye degmiyor, dusta su bile acitiyor.. Herkesin oyle degil miii? Duzelmeyecek mii??🥹
Benim bebem cok cekistirip emiyor..damagiyla isirmayi ogrendi.. disler gelince ne yapacağız??
EYY TECRUBELI ANALAR🫡🥹🙏🙏🙏

Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?🐣 cunku benimki hep anasinin kucaginda.. anca 3kg olduk..5-10dk emme, 5-10dk uykuylq geciyor saatleeerce.. sabah 5-6dan geceye kdr.. arada 1 kez, uyursa uyuyor 2 saat flan. Bir de gece oyle..sonra tekrar mesai🥲
Ben isirinca memeyi cekiyordum agzindan. Klasik kosullanma olsun diye. Memeyi isirirsam gider. Hakikaten de ise yaramisti bir kac isirikla halletmistik, benimki 4 aylik basladi dis cikarmaya baya sikinti yasardim degilse😅

Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye 🥲
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım ❣️
Benim de aynı, üstelik ilk 5 gün aşırı ayıp etti bence benim annem, sonra kayınvalidem geldi ve ben de hakkını ödeyemem yaptığı destek çok kıymetli.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Herkes anne olunca annesini anlar ben anne olunca kendimi bir kere daha anladım.

Ya onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarken🤣

Ben isirinca memeyi cekiyordum agzindan. Klasik kosullanma olsun diye. Memeyi isirirsam gider. Hakikaten de ise yaramisti bir kac isirikla halletmistik, benimki 4 aylik basladi dis cikarmaya baya sikinti yasardim degilse😅
Bir kaç kere orada yaptı kakayı ve rahat gaz çıkarıyor, bacaklar m şeklinde duruyor kalçası için sorun yok yani ama tabi uzun zaman tutmamak gerekiyor

Back
X