- 22 Mart 2023
- 4.618
- 2.931
- 63
- 31
Kimyon benim bebeyi patlatıyo ben almıyım tövbeler olsun bidaha içmem jdjdjdjdjdjjdkdkdkAşkım kimyonlu sjdjdkskk bizi o paklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyon benim bebeyi patlatıyo ben almıyım tövbeler olsun bidaha içmem jdjdjdjdjdjjdkdkdkAşkım kimyonlu sjdjdkskk bizi o paklar
Canım küçükbaş baharat sevmeyecek herhaldeKimyon benim bebeyi patlatıyo ben almıyım tövbeler olsun bidaha içmem jdjdjdjdjdjjdkdkdk
Aşkım benim bebe beniiiiim. Her gün tıkanıyo gibi oluyo açıyoruz minicik burundan o sümük nasıl çıkar şaşıyorum. Nem seviyesini yükseltmek gerek sanırımBebesinin burnu surekli tikanan var mi? Ya ciglik kiyamet temizliyorum yok yine ertesi gun tikali sanki genizi akiyor gibi bir yutkunma sesi
9 Ay tatlı yemekten baharat aklımın ucundan geçmedi jdjdjjdjdjdjCanım küçükbaş baharat sevmeyecek herhalde![]()
Gece gece salma zehriiiiii salmaaaaa9 Ay tatlı yemekten baharat aklımın ucundan geçmedi jdjdjjdjdjdj
Ağzıma çikolata kırıntısı bile koymadım sdddssfhjjj tahin helvasını zorla yiyorum süt olsun diyeGece gece salma zehriiiiii salmaaaaatahin pekmez kaşıklayayım süt niyetine dicem sıkıntı yani
![]()
Bütün gün koşturmaktan yaptıramadık hala ya, bu ay içinde yaptırmamız lazım artık bizim de. 3 ayı geçmesin diyorum ben. Siz napacaksınız? Gecenin köründe sünnet konuşma keyfi ashhshKızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya
Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınızsünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
Aşkım bulabilirsen bozaaa naaays süt yabıyoAğzıma çikolata kırıntısı bile koymadım sdddssfhjjj tahin helvasını zorla yiyorum süt olsun diye![]()
Kusura bakma canımAma üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım![]()
Evet bende şok. Kız Rize nemden ölüyor hala öyleAşkım benim bebe beniiiiim. Her gün tıkanıyo gibi oluyo açıyoruz minicik burundan o sümük nasıl çıkar şaşıyorum. Nem seviyesini yükseltmek gerek sanırım
Ya cok agliyor yaparken hic sevmiyor biraz atarli bir kiz nasil bagiriyo ama rahatliyor. Korkuyorum yapmayaBizimde öyle ya önceden sabah akşam yapıyordum şimdi artık sabahlar tek yapıyorum çıkan sumuge de şaşırıyorum her defasında![]()
Evet konusalim okuzda gezelim bugun cok sukur esimin isi erken bitmis evdeydi ona ragmen aksam pert olduk diyordu. Sabah 6.30 da kalkti gece 11.30 a kadar yarim saat vs uyuyup uyuyp uyandi hic dalamadi ya. Eveet bugun emzik olmasa ne yapacaktim dedimEvet evet seninki kesinlikle atak o yoldan geçtik felaketti
Ya ben anlamıyorum sürekli konuşayım şebeklik yapayım yanında olayım istiyor 1 saat gülüştük oynaştıkAllah'tan emzik alıyor bizimkiler bacım yoksa düşünmek bile istemiyorum
![]()
Ya benim evim cok nemliydi nem cihazi aldik. Ortalama 50 de nem hani dusuk degil aslinda ama yine tikaniyor yine. Nemin fazlasi da alerjiye sebebiyet veriyor buyuk kizimda bilemedim onu cok cektik sonradanAşkım benim bebe beniiiiim. Her gün tıkanıyo gibi oluyo açıyoruz minicik burundan o sümük nasıl çıkar şaşıyorum. Nem seviyesini yükseltmek gerek sanırım
Ay kisi dusunmek istemiyorum ablasi okuldan hastalik getirmemesi lazim
Kalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..Ben ilk 15 gün kalkan kullandım ama saçma bi şekilde göğüs uçlarım aşırı büyüdü ve kalkana sığmamaya başladı , ne zaman kullansam rahatsız oldum
Dışarı çıkınca ben de gümüş kapağı deneyeyim dedim ben de tıkanıklığa sebep oldu , ped kullanınca da çok rahatsız ediyor , başka bi çözümü var mı diye düşünüyorum hep, çünkü 3. Ayımdan sonra işe geri dönücem nasıl olacak bilmiyorum :/
Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?Babybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı
Perşembe günü yani yarın sünnet oluyor benim oğlanKızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya
Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum tabiki de hepiniz canım analarsınızsünnet olayını naptınız yapmayı planlayanlar nasıl planladınız acaba
Bende Prematüre doğduğu için beklemek istedim yoksa hemen yaptıracaktım. 1 ay sonra yaptıracağım gibi duruyor bende. Normalde 3.5 ayız ama olması gerektiği ay 2.5Kızlaaarrr erkek anaları bi bakın buraya
Ya onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarkenBabybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı
Ben isirinca memeyi cekiyordum agzindan. Klasik kosullanma olsun diye. Memeyi isirirsam gider. Hakikaten de ise yaramisti bir kac isirikla halletmistik, benimki 4 aylik basladi dis cikarmaya baya sikinti yasardim degilseKalkan buyutuyor muymus? Ben emzirme surecinde ya da pompadan büyüdü saniyordum..
Gumus kapak da tikiyor muymus?
Evet araya bir sey koymadan hiçbir seye degmiyor, dusta su bile acitiyor.. Herkesin oyle degil miii? Duzelmeyecek mii??
Benim bebem cok cekistirip emiyor..damagiyla isirmayi ogrendi.. disler gelince ne yapacağız??
EYY TECRUBELI ANALAR
Sey ya..ana kucağına hangi arada konuluyor bunlar?cunku benimki hep anasinin kucaginda.. anca 3kg olduk..5-10dk emme, 5-10dk uykuylq geciyor saatleeerce.. sabah 5-6dan geceye kdr.. arada 1 kez, uyursa uyuyor 2 saat flan. Bir de gece oyle..sonra tekrar mesai
![]()
Benim de aynı, üstelik ilk 5 gün aşırı ayıp etti bence benim annem, sonra kayınvalidem geldi ve ben de hakkını ödeyemem yaptığı destek çok kıymetli.Ama üzülüyorum sizin anneleriniz böyleyken benim neden değil diye
Loğusalığımda defalarca acillik oldum doktorlardan çıkamadım ama yok yine yok olmayınca olmuyormuş cidden. Ben bebekken göbek fıtığım varmış doktor 3 ay ağlatmıcaksın demiş anneme diyorum ki keşke o zaman ağlasaydım da şimdi ağlamasaydım![]()
Bir kaç kere orada yaptı kakayı ve rahat gaz çıkarıyor, bacaklar m şeklinde duruyor kalçası için sorun yok yani ama tabi uzun zaman tutmamak gerekiyorYa onda en altta kademede kumas kismi sanki cocuk oturuyor gibi oluyor diye koyamadim ben evde var duruyor kullanmaya baslasam mi kardesimin kizi gazini onda cikariyordu hep cocuk ziplarken
Ben isirinca memeyi cekiyordum agzindan. Klasik kosullanma olsun diye. Memeyi isirirsam gider. Hakikaten de ise yaramisti bir kac isirikla halletmistik, benimki 4 aylik basladi dis cikarmaya baya sikinti yasardim degilse![]()