• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar, son zamanda sağıma başladım.her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum , ki artsın.Sağdığım sütü biberon ile bebeğime veriyorum.
Ama son bir iki gündür , emzirmek için alıyorum , mememi kavrıyor, biraz çekiyor hızlıca sonra yavaşlıyor oyalanıyor göğüslerimde. Dili böyle hafif hafif oynuyor, dürtüyorum hızlanmıyor. Önceden dürtünce yine aktif emerdi az da olsa. Biliyorum aç. Bende içim rahat etmiyor o öyle yapınca, sağdığım varsa dolaba atamadan direkt ona veriyorum emmesi doyması için. Göğsümde yavaş yavaş hareket ederken biberonu görünce canlanıyor. Sizce meme reddi başlangıcı gibi bi şey mi bu? Biberondan mı oldu? Emzirmeyi teklif edince alıyor ağzında tutuyor daha çok :/
Yapma 🥲 benim bebenin sebebi biberon oldu. Sarılık korkumdan biberon verdim 2 güne memeye küstü. Doğdu doğalı sağıp biberon veriyorum kaşıkla vermek zor geldi şimdi bedelini ödüyorum. İyice memeyi bırakmadan sürekli meme ver. Sağdığını ya buzluğa at ya da uyurken vereceksen ver biberonla. Bilinçli şekilde biberon alınca alışıveriyo bu bebeler.
Şuan sadece yatakta zıplarken keyfi yerindeyse ve çok aç değilse arzu ederse tutuyo benim küçük hanım, o da max 10dk 🥹

Ya korunma yöntemi lazım bacılar. Napıcaz bişi diyin. Hap olmaz annemin hastalık geçmişi var. Ria veya spiral her ne haltsa korkunç. Kondom iğrenç dkdjjf napıcaz siz ne planlıyosunuz?

Kızlar bu arada, gittiğim 2 çocuk doktoru da rota ve menenjit aşısını devlet yapmıyor siz eczaneden alıp yaptırın dediler. Bugün 28. Gündeyiz, bu aşıları yaptıran var mı, tam ne zaman yaptırılabilir?

Bi de ikisi aynı zamanda mı yaptırılıyor ?
Mutlaka çocuk dr sor onu çünkü o size göre bir ayarlama yapıyor. Mesela bana iki farklı menenjit aşısını 3.ayda başlayalım dedi çünkü kreşe giden ablası var allah korusun hastalık taşır eve diye. Normaldr bexsero 6.ayda başlanıyor ama onu nimenrix ile beraber 3’te başlatacak. Deftere yazdı dozlarını ama tam hatırlamıyorum, rota için sanki 4.ay yazmıştı, yanlış hatırlıyor olabilirim tabii

Tek cocuklusu böyle arkadaşlar ben gebeliğin son günü bırakmışım farkında olmadan 😆 gerçi kocama kuruluyorum ben ondan böyleyim neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum bol kayganlı fikfikleriniz olsun😆😆😆😆😆😆😆
Elbet gözüne hoş gözüktüğü olur be 🤣🤣

Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi

Eklentiler

• IMG_6171.webp
    IMG_6171.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 19
Ya tabiki rabbim bir mucize verirse başım üstüne ama olmayanlara versin😂
Ahahah bizim de normal yolla olmuyor nasıl olsa diye kafamız çok rahat ama bir de olursa tövbeler olsun 3.çocuk sjkfkflgşşf
Doktorum 40ını doldurunca gel spiral takalım dedi ama istemiyorum ben ya bu kadar sene olmadı doğal yolla bundan sonra da olmaz herhalde

Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi
Hıçkırık mı vardı acaba hıçkırırken de kusuyo bebekler.

Back
X