• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bidaha çocuk düşünüyo musun düşünüyorsan bi 9 10 ay bekletiyolar ameliyattan sonra haberin olsun. Ay 1 yaşına gelsek zaten ananas sirkesi miydi neydi o tüm ödem atıcı her şeyi alıcam eve bende
Düşünüyorum da 3 yıldan önce düşünmüyorum 🤣 ben öfkeli nın sirkesini içiyordum evdeyken bi bakın isterseniz onunda fit paketi var emzirirken kullanılıyor

Ayy soğuk şeyler yedim mi gaz yapıyo çocuğuma dondurma yiyemiyorum 40 küsur gündür🥴
3 hafta olucak azaldı ama genede ıslandığını hissediyorum bakıyorum günlük pedde sarı krem gibi kalmış 56 güne kadar sabredelim bakalım şükür ağrı acı yanma yok
Evet benim de ondan geliyordu dun kahverengi yogun bir seye dondu azicik bir sey ama
Bugun aksama dogru devam
Etti. Adet oldum da sokulemiyo sanki🤷🏻‍♀️ ben dondurmaya asiri duskunum ya arada yiyorum
Evet rota ve menenjit özel hatta rota asis 3000 tl olmus nasıl bu kadar önemli aşı özel olur anlamıyorum
O eskiden de hep pahaliydi ama baya da onemli hakikaten ucretsiz olmali
Benim kız memeyi tutmuyo biliyosunuz. Sağım yapmak uzun sürüyo tekli elektrikli var bende. Güzel boşaltıyor göğsü. Ama çok zamanımı alıyor günde 7-8sağım yapıyorum 20-30dk sürüyor sağım başı 2 göğüs.
Ben de giyilebilir mochi sipariş ettim ama çekiş gücü düşükse süt azalır hatta gider. Giyilebilir pompaların gücü nasıl sizce? İş yaparken veya çalışmaya başlayınca sağarım diye aldım ama gereksiz mi ne düşünüyosunuz
Ben elektrikli kullanmadim ama lansinoh eller serbesti kullaniyorum bir aydir bir azalma olmadi
Evet beni emmemesine rağmen kesilmedi çok şükür. Yani keyfi çatarsa belki günde 3 bilemedin 4 sefer kavga kıyamet tutuyor göğsümü. O da max 10dk emiyor. Yani ben sağarak veriyorum öyle düşün.
Bebeği doyuruyorum. Hatta öbür ay işe başlayacağım diye buzluğa atma telaşına düştüm. Omega 3 decavit osteocare brewers yeast ve demir kullanıyorum düzenli. Çok şükür sütüm iyi gibi. Moralim düşükse uykusuzsam azalıyor tabi. Ama pompa sayesinde mamasız gidiyoruz şimdilik çok şükür
Benimki dogdu dogali max on dakika emiyo ya hatta cogu zaman 7-8 dakika🤷🏻‍♀️ kilo alimi iyi diye rahatlatiyorum kendimi. Belki cenesi kuvvetlendiginden hizli doyuyordur tok oldugundan itiyordur benimki de tokken almiyo
Çıldırıyom shshshshhsjsjs bana vur emri geldi adam nöbetten eve gelemiyo 🤣🤣 gebeliğin son dönemlerinde aldığım su bazlı kayganlaştırıcı vardı açılışı onla yapmak lazım hormonlar nanay sıkıntıya düşmeyelim 🤣🤣🤣
Hangisi ooooo
Evet evet dozlarına göre yapmak lazım bide menenjit 3.ay daha ideal onun acelesi yok ama rota ilk doz 2. Ayda olmak zorunda. Rica ederim ne demek🥰
Yaa 2. Ayda mi olmasi lazim? Bizim dr 3 e kadar vakti var 3 de yapalim dedi ama ne yapsam
Kızlarım bugün benim bebişi besledim gazını çıkardım ana kucağına koydum 1 saat sonra ana kucağında dik pozisyonda uyurken uyandı burnundan süt geldi bir anda. Sonra dik tuttum sırtına vurdum koluma ters yatırıp vurdum aspiratörle burnunu temizledim derken ne yaptığımı şaşırdım. Başına böyle bir şey gelen var mı? Beslenme sırasında boğazına kaçtığında gelirdi bazen öksürürken ama bu bildiğiniz dik pozisyonda ve uykudan uyandıktan sonra geldi
Dun aynisi oldu. Omuzumda dumduz dururken burnundan geldi. Kayinvaldem vardi normal dedi emdigi sut burnundan gelmek deyimini duymadin mi dedi olur cok emmis dedi ben de ilk kizimda hic gormemistim ben hic bir sey yapmadim. Sadece genzi yanar dediler ondan agladi sanirim. Emzirsem yine kusar diye emziremedim ama cabuk sakinledi.

Nasıl ya hemen hamile kaldığımız kiloya mı dönmemiz lazımmış 40 gün sonra🥴🥴🥴🥴🥴
Valla adama kalsa benim almam gereken maksimum kilo 9 10du 🤣🤣 ben 16 alınca çok kızmıştı 6 kilo kaldı baya sinirli bir bey 🤣🤣🤣
nE ?
Tahin helvaları bulgur pilavları boşa mı yani?
Ya vallahi sadece su içerek süt çıkmıyo. Ayrıca eski kiloya 2 ayda mı iniliyomuş normal şartlar altında
Akdeniz tipi proteinli beslenme ve tahinle destekleyebilirsin sadece dedi 🥲🥲🥲 biyerden sonra kalanı senin meme kapasitendir kendine işkence etme dedi 🥲🥲 Eskişehir'de sertliğiyle meşhur bi dr kapısında kilo aldım ben nasıl muayeneye gircem diye ağlayan hastalar oluyodu 🤣🤣
Deli topuzu ve siyah taytımla tam bir libido killerım djdjjf
Aşkım tayt giyebiliyosan helal olsun benim göt gurbetçi bavuluna döndü ahhsjsjsjsjsjs

Evet benim de ondan geliyordu dun kahverengi yogun bir seye dondu azicik bir sey ama
Bugun aksama dogru devam
Etti. Adet oldum da sokulemiyo sanki🤷🏻‍♀️ ben dondurmaya asiri duskunum ya arada yiyorum

Ben elektrikli kullanmadim ama lansinoh eller serbesti kullaniyorum bir aydir bir azalma olmadi

Benimki dogdu dogali max on dakika emiyo ya hatta cogu zaman 7-8 dakika🤷🏻‍♀️ kilo alimi iyi diye rahatlatiyorum kendimi. Belki cenesi kuvvetlendiginden hizli doyuyordur tok oldugundan itiyordur benimki de tokken almiyo

Hangisi ooooo

Yaa 2. Ayda mi olmasi lazim? Bizim dr 3 e kadar vakti var 3 de yapalim dedi ama ne yapsam

Dun aynisi oldu. Omuzumda dumduz dururken burnundan geldi. Kayinvaldem vardi normal dedi emdigi sut burnundan gelmek deyimini duymadin mi dedi olur cok emmis dedi ben de ilk kizimda hic gormemistim ben hic bir sey yapmadim. Sadece genzi yanar dediler ondan agladi sanirim. Emzirsem yine kusar diye emziremedim ama cabuk sakinledi.
Aşkım durexin su bazlı. Gebelikte kullanılan buymuş ondan almıştık amazondan. İçeriğide diğerlerine göre temiz

Bu kız bugün uyumadı 🤦🏼‍♀️
Sürekli agu agu bi heyecan bi telaş agulıcam diye uykuya dalamıyor dalsa hemen gözünü açıyor😕
+1 lattecim bi oh diyip ayaklarımı uzatamadım valla. Bugün bi 3 saat dışarda uyudu kalanı 15 20 dk hep. Onda da park yatağı salladım hep ayıp olmasın diye uyudu

+1 lattecim bi oh diyip ayaklarımı uzatamadım valla. Bugün bi 3 saat dışarda uyudu kalanı 15 20 dk hep. Onda da park yatağı salladım hep ayıp olmasın diye uyudu
Evet evet akşam üzeri uyudugu 20/30 dakka bi uyku sürekli uyandı gözü yarı açık😕
belim ağrıdı bende hiç uzanamadım daha şimdi yatırdım uyanmazsa

Ya shshshs y kromozomu çabuk ölüyor kırılgan 😂😂 belki yumurtlamadan 3 4 gün önce olursa ahshdjdj 😂😂 çin takvimi 🤔🤔🤔
Ben 3. Çocukta ikna olmuştum bu adamda x kromozomu yok olmayacak diye 4. Sürpriz de tekrardan kanıtladı sagolsun 3. De baglatmayi kabul ettiremedim 4. De artık oda anladi kızının olmayacağını 🤣

Benim kız memeyi tutmuyo biliyosunuz. Sağım yapmak uzun sürüyo tekli elektrikli var bende. Güzel boşaltıyor göğsü. Ama çok zamanımı alıyor günde 7-8sağım yapıyorum 20-30dk sürüyor sağım başı 2 göğüs.
Ben de giyilebilir mochi sipariş ettim ama çekiş gücü düşükse süt azalır hatta gider. Giyilebilir pompaların gücü nasıl sizce? İş yaparken veya çalışmaya başlayınca sağarım diye aldım ama gereksiz mi ne düşünüyosunuz
Elektrikli hiç kullanmadığım için kıyaslayamıyorum ama ben Mochi giyilebilir pompa kullanıyorum çok memnunum. Bence çekiş gücü güzel ve çok pratik, göğsü boşaltmaya yetiyor

Kizlar ikna edebilen esini etsin erkekler baglatinca hic bir sorun olmuyormus. Sonradan aciladabiliyormus. Birde gecenlerde erkekler icin dk hapi ciktigini okudum az disinizi sikarsaniz piyasaya surulur🤣🤣🤣🤣 ama unutur bunlar icmeyi her gun baya riskli.

Kizlar ikna edebilen esini etsin erkekler baglatinca hic bir sorun olmuyormus. Sonradan aciladabiliyormus. Birde gecenlerde erkekler icin dk hapi ciktigini okudum az disinizi sikarsaniz piyasaya surulur🤣🤣🤣🤣 ama unutur bunlar icmeyi her gun baya riskli.
Daha şimdiden 2. olsa hem de kız olsa diye başladı benimki :oha:
Taşırım 9ay ama o doğuracaksa Okey 😂😂

Düşünüyorum da 3 yıldan önce düşünmüyorum 🤣 ben öfkeli nın sirkesini içiyordum evdeyken bi bakın isterseniz onunda fit paketi var emzirirken kullanılıyor
Öfkelinin sirkesi ne kız 😆 anlamadım şaka bi yana. Heh 3 yıldan önce düşünmüyorsan okey ama 4 5 yaşlarında kardeş cok tehlikeli onu da belirteyim anlıyo ama anlamak istemiyo tam o yaş aralığı tam cinnetlik korkutmak gibi olmasın da jsjsjjsjsjsj

Bugun aksama dogru devam

Hangisi ooooo

Valla benden de bi adet patlar mı acaba keşke gelse de rahat etsem. İlkinde lohusalığım bitti 3. Gün adetim geldi çünkü. Bunda daha tık yok.
Aşkım 3. Ay menenjit vurdurma o zaman ikisi çok ağır geliyor çocuklara. Normalde 2. Ay rota 3. Ay menenjit şeklinde ilerlemiştik biz büyükbaşta. Menenjit zaten başlı başına ağır.

Valla adama kalsa benim almam gereken maksimum kilo 9 10du 🤣🤣 ben 16 alınca çok kızmıştı 6 kilo kaldı baya sinirli bir bey 🤣🤣🤣

Akdeniz tipi proteinli beslenme ve tahinle destekleyebilirsin sadece dedi 🥲🥲🥲 biyerden sonra kalanı senin meme kapasitendir kendine işkence etme dedi 🥲🥲 Eskişehir'de sertliğiyle meşhur bi dr kapısında kilo aldım ben nasıl muayeneye gircem diye ağlayan hastalar oluyodu 🤣🤣

Aşkım tayt giyebiliyosan helal olsun benim göt gurbetçi bavuluna döndü ahhsjsjsjsjsjs
O neymiş yaa başlarım öyle doktora insanın elinde de sanki kilo vermek 😆

Back
X