- 31 Ocak 2009
- 1.205
- 943
- 648
- 36
Ya ben de oldum gibi ama sadece kahverengi leke geliyor bende. İlk iki gun biraz avuc ici kadar vardi simdi on damla falan adet mi degil mi anlamadim.Evet arkadaşlar adet oldum hayırlı uğurlu olsun(58.gün bugün)
Şimdi size geçmişe götüreyim dün leke gelmişti peki ben şimdi dünü mü 1 olarak baz alacağım yoksa bugünü mü![]()
Bence hic bir sey yok. Sizinle temas kuruyorsa tamam kurmayan cocuk kimseyle kurmaz.Bugün gittik nörolojiye. Bizimki onada pas vermedi. Ama bizimle kuruyor. Doktor da dedi ki, sizinle iletişim kurması şu an için normal. Gözlerine baktı bir şey yok. Küvezdeyken beyin ultrasonu çekildiği için ona baktı bir şey yok. 15 gün sonra için bir ultrason daha istedi bakalım dedi hem o zaman tekrar bakarız yağıza dedi. Öyle bakalım hayırlısı. Bir şey yok bence ama tanımadığı insana hiç pas vermiyor ya şaka gibi
Ay yanliz degilsin aslaa. Bebek uyudu mu ev islerine kosuyorum. Bugun ben de uyucam dedim dun ayagimda sallarken uyumusum dedim azicik dinleneyim. Yemek bulasik ev komple kaldikızlar , ben 1 aydır tüm dünyadan kopmuş gibiyim , günümün büyük kısmı emzirmeye çalışmakla , sütümü artırmak için habire pompa yapmakla, alt değiştirme gaz çıkarmayla,geri kalan zamanda karnımı doyurup düzgün beslenmeye çalışmakla geçiyor. Zaman buldukça da küçük küçük ev işleri yapmaya çalışıyorum ama asla hepsi aynı anda bitmiyor , bebekle kaldığımız oda zaten dağınık oluyor çoğunlukla, elime telefonu alınca da bebeğin bi sorunu varsa onu araştırmakla, gelişim haftaları ile ilgili bilgi toplamakla ve sütümü nasıl artırırım diye araştırmakla geçiyor.
Asıl size soracağım, ben artık doğru düzgün arkadaşlarıma çevreme dönüş yapamıyorum, birini arayacağım diyelim aklımda o kadar şey oluyor ki, o yine arada kaynıyor. Mesaj atabilirsem ne mutlu. Gündüz fırsat bulunca uyuyabilirsem çok çok şanslı hissediyorum.
İşe başlayınca yetişebilecek miyim, ya da çevremdeki insanlardan uzaklaşıyor muyum ister istemez , bunlar normal mi, bi tek ben mi yaşıyorum merak ediyorum

Bana her marka icin 1 fis ya da 3 damla dediler. Bir kac kere d vitamini degistirdim gaz yapmayani bulmak icin hepsinde ayni seyi soyledi doktorum da yogun bakimdakiler deMarka marka değişiyor mu acaba ocean devit 10 kilo başına 1 damla kullanılıyor ben 70 kiloyum 7 damla alıyorum büyükbaş 25 kilo diye ona da 2 damla veriyorum mesela