- 2 Şubat 2023
- 1.364
- 2.740
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bugün maşallah biyerlerimi kaşıcam uyudu… kendime zamanım oldu elişi yaptımBugun aksamdan beri iki fis cekip itiyor sonra geri cekiyor iki fis sonra yine itiyor. Valla yari ac yatti yaniye anlamadim da
Ya bence içme dicem de bilmiyorum valla hani hep güldüğümüz şeyler başımıza gelir ya bende hiç emin olamam.. yani içince belki sütüne geçiyordur bilmiyoruz da..Ya kocaya güvenende kabahat. Utanarak söylicem amakoca zamanında davranamadı bu kondom şeysini de takmamıştık. Ertesi günü hapı mı alsam yarın
hormonlar alt üst olmuşken mahveder miyim herşeyi. Henüz regl olmadım hiç. Aman bee bi de bu çıktı benim neyime fikfik.
Allah allah büyükbaşta da öyle dedi doktorlar bunda da öyle şeye de sordum yanlış mı biliyorum diye. Hatta büyükbaşımın deviti 50d 55 arası tahlillerdeYa ben de oldum gibi ama sadece kahverengi leke geliyor bende. İlk iki gun biraz avuc ici kadar vardi simdi on damla falan adet mi degil mi anlamadim.
Bence hic bir sey yok. Sizinle temas kuruyorsa tamam kurmayan cocuk kimseyle kurmaz.
Ay yanliz degilsin aslaa. Bebek uyudu mu ev islerine kosuyorum. Bugun ben de uyucam dedim dun ayagimda sallarken uyumusum dedim azicik dinleneyim. Yemek bulasik ev komple kaldiaksam esime verip camasir yikiyorum evi topluyorum gunduz emzik verdigimde uyursa yine is. Valla haftalardir bir yuzume maske yapasim var onu yapamiyorum. Gece uykusuna gecince yarim saat uykum olsa da oturuyorum kendi vaktime ihtiyacim var cunku.
Bana her marka icin 1 fis ya da 3 damla dediler. Bir kac kere d vitamini degistirdim gaz yapmayani bulmak icin hepsinde ayni seyi soyledi doktorum da yogun bakimdakiler de![]()
Valla aşkım var belli çevrem sızlıyodu enfeksiyon gibi çok değişikti ya ama ben sezaryendem sonra hep bişey anormal gidiyo bende bşşey var dedim durdum eşime.E sonra noldu rahim mesanene yspıştıktan sonra yani bi zararı var mı. Ben hala doğrulamadım iki büklüm. Adetin etkisi mi yoksa annem olmasına rağmen tüm işleri ben yaptım o mu yordu anlayamadım ama adet sancısı daha hiç çekmedim canım bu saate kadar. 9ay kan sulandırıcı oksapar kullandım onun etkisidir belki![]()
Aşkım bence hepsinin düşer bir yerden sonra küçücük batarya var içinde sonuçtaKullanıcı yorumları zamanla batarya ömrünün ve çekiş gücünün azaldığını söylüyor. Lansinoh mu alsaydım pişmanlığı gelir gibi oldu ama inş memnuniyetim daimi olur![]()
Evet bizimkinde de oluyorKizlar sizin bebeler de arada duduk gibi ses cikariyor mu? Sanki nefes alamiyormus gibi
Net gazBugun aksamdan beri iki fis cekip itiyor sonra geri cekiyor iki fis sonra yine itiyor. Valla yari ac yatti yaniye anlamadim da
Ay çok muallaaaaakkk eyvaaaah doktoruna sorsan daha iyi olur gibi ya yine sen bilirsin ama o da çok yoğun hormon yaYa kocaya güvenende kabahat. Utanarak söylicem amakoca zamanında davranamadı bu kondom şeysini de takmamıştık. Ertesi günü hapı mı alsam yarın
hormonlar alt üst olmuşken mahveder miyim herşeyi. Henüz regl olmadım hiç. Aman bee bi de bu çıktı benim neyime fikfik.
Uf sokulecekse sokulsun artikKız Allah seni ne etmeyee
Ben açılışı yaptım öyle de kaldıbenim de sarı akıntı vardı canım sonra bi ara durdu yine oldu en sonunda pembeleşti ve sonuç adet
ama şey benim ayaklarım çok ağrırdı oradan anlardım yine aynısı oldu sanki romatizma ağrısı gibi. Belki senin içinde kalan kandır onu arıyordur vücut. Yarın da kırmızı olmazsa başka ne olacak ki
![]()
Adet olmadiysan yumurta atmiyorsundur ama hic belli de olmaz. Ama alman iyi olur sanki. Sanirim sutu sagman gerekiyor ama ona bir bak istersenYa kocaya güvenende kabahat. Utanarak söylicem amakoca zamanında davranamadı bu kondom şeysini de takmamıştık. Ertesi günü hapı mı alsam yarın
Ayyy ne guzellll ne iyi gelmistirrr. Ben ablasina bak dedim balkonda cay ictim nasil iyi geldiAy ben bugün maşallah biyerlerimi kaşıcam uyudu… kendime zamanım oldu elişi yaptımsunum peçetelik işledim bir tane.. mühendis olabilirim ama elişinden vazgeçemiyorum umarım gece uyumaya devam eder ve uyumadığıma pişman olmam…
Yanliz tabloya gore baya fazla veriyoruz o zaman yaAllah allah büyükbaşta da öyle dedi doktorlar bunda da öyle şeye de sordum yanlış mı biliyorum diye. Hatta büyükbaşımın deviti 50d 55 arası tahlillerde
İyi bari rahatladim doktora soyledim bir kac kere ama onemsemediEvet bizimkinde de oluyor
Hadi yaa neyse gece uykusuna dalinca biraz daha iyi emdi biraz rahatladim ac uyudu diye uzulmustumNet gazgaz oldu mu öyle yapıyorlar ya
Aşkım atla hakkındır bide zaten 44 gün olmuş senin yasak sınırı bitti boşverUf sokulecekse sokulsun artikbacaklarim agriyor benim de ama o adet oncesi sinir ve bel agrisi yok. Yarin da gelmezse ozure sayip atlicam
Adet olmadiysan yumurta atmiyorsundur ama hic belli de olmaz. Ama alman iyi olur sanki. Sanirim sutu sagman gerekiyor ama ona bir bak istersen
Ayyy ne guzellll ne iyi gelmistirrr. Ben ablasina bak dedim balkonda cay ictim nasil iyi geldi
Yanliz tabloya gore baya fazla veriyoruz o zaman ya
İyi bari rahatladim doktora soyledim bir kac kere ama onemsemedi
Hadi yaa neyse gece uykusuna dalinca biraz daha iyi emdi biraz rahatladim ac uyudu diye uzulmustum
AhahahahAşkım atla hakkındır bide zaten 44 gün olmuş senin yasak sınırı bitti boşver![]()
Asibacım nezle olmuş olabilir mi? Bizimkide öyle sesler çıkarıyor 1 haftadır doktor nezle bu çocuk dedi ama ilaç vs vermiyor zaten. Burnunu açık tutuyoruz elimizden geldiğinceKizlar sizin bebeler de arada duduk gibi ses cikariyor mu? Sanki nefes alamiyormus gibi
Ya ben daha 3 saatten uzun uykusunu görmedimKizlar ig de takip ettigim bir doktor bugun bir sey paylasmis
Gece beslenmesini ne zaman kesebiliriz? Ne zaman kesmeliyiz?
-Eğer bebeğiniz ilk 1 ayı geçtikten sonra geceleri kendiliğinden uyanmıyorsa illa uyanıp beslemek zorunda değilsiniz. İstediği kadar uyuyabilir. (Tabi sağlıklı bebekler için diyorum, kan şekeri dengesizliği olan, kilo alımı ile ilgili problemleri olan bebeklerin beslenmesi gerekebilir)
Allah im hadi insallah![]()
Kuzu biraz burnu tikali aciyorum ama dogdu dogali yapiyor bunu. Ozellikle genizine sut kactiktan sonra nefesi duzeldiginde daha cok yaptigini farkettim. Uykuda oluyor bir deAsibacım nezle olmuş olabilir mi? Bizimkide öyle sesler çıkarıyor 1 haftadır doktor nezle bu çocuk dedi ama ilaç vs vermiyor zaten. Burnunu açık tutuyoruz elimizden geldiğince
Ya ben daha 3 saatten uzun uykusunu görmedimo da sadece ilk uykusu. Sonrakiler sabaha doğru iyice kısalıyor valla delircem uykusuzluktan
Ayyy yicemmmm meraklanma sen bizimle kuruyor demistin ya doktorlarla kurmayinca icine suphe dustu sadece.Günaydın kızlar…
Ay çocuğum az evvel gayet belirgin göz teması kurdu..
günaydın annecim günaydın oğlum dedim şebek bir sesle ve yakın 30 cm onların görebileceği. Önce gözlerime baktı sonra gülümsedi bayağı bende konuşmaya devam ettim o da gülümsedi sonra tabi meme diye ağlama
Gece o kadar paranoya oldum ki yine Kadınlar kulübünde daha önce bunları yaşayanlara yazdım. Bakayım değişimleri nasıl…
Bizimkide aslında sürekli yapıyor özellikle heyecanlanınca. İnternetten araştırınca Laringomalazi diye bir hastalık çıkıyor. 1 yaşa doğru kendi kendine geçiyormuş. Biz ondan şüphelenip gittik doktora ama nezle dediKuzu biraz burnu tikali aciyorum ama dogdu dogali yapiyor bunu. Ozellikle genizine sut kactiktan sonra nefesi duzeldiginde daha cok yaptigini farkettim. Uykuda oluyor bir de
Benimki aksam 8-12 uyumadigi icin sanirim gece ilk uykusunu uzun uyuyor bazen. Sonraki uyanmalari sık oluyor o yuzden ilk uykusunu ellemesem mi moduna giriyorum biraz.
Ya bende şişko zamanlarımdan kalan kotumu giydim gtten geçmedi anlamadım ölçüler değişti herhaldeKızlar ben eski kiloma döndüm (uykusuzluk saolsun) asdafsfs ama eski pantolonlarım alyansım vs hala olmuyorbu nedir ki ya
Ya kıyamamAhahahahdr randevuma bir gideyim de atis serbest cumlesi lazim