• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
İçmemeyi çok isterdim ama hamilelikten önce günde en az 2 paket içen biriydim ben keşim sjsjsjjs hastaneye sigara bırakma pol gittim nikotin bandı aldım vs nikotin zehirlenmesi yaşadım yine içmeye devam ettim 🥲🥲🥲
Ya lanet bişey içmeyince fenalık geliyo bi bunalti helede bu dönemde daha çok ihtiyaç duyuluyor ben hiç bırakmayı düşünmedim çünkü seviyordum şimdi azalta azalta inşallah deniycem

Sende süt ve süt ürünleri diyeti yapıyor muydun
Evet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorum

Bebeğim baya kolik ve çok ağlak zaten aşıyı da yiyince anormal derecede ağladı tepki verdi nefesi gitti o yüzden korktum aşıyı yapan ebede bu çocukta bi sıkıntı mı var bu kadar tepki vermesi normal değil diyince korktum 🥲
Kıyamam keşke hiç ağrı sızı çekmese tüm bebekler 😢🥹

Evet canım bana dr sütü direkt tüketme yoğurt peynir kısıtlı tüket bi süre böyle ilerleyelim demişti. Ama ben bi ara abarttım 3 4 gün her öğünde fark etmeden süt ürünleri tükettim baktım ki sıkıntılı kakada 2 3 iğne başı kadar kan gördüm kestim. Laktoz intoleransı da olabilir süt alerjiside bunu bilmiyorum ama sadece gözlemle ilerliyorum
Bende dünden beri tamamen süt ve süt ürünlerini kestim emziriyorum artı alerji maması da veriyorum bir ay sonra kontrol bakalım süreç nasıl ilerleyecek

Huni takıcam az kaldı. Oyuncak bebek gibi saat başı açlıktan ağlıyor 5 dk fırt çek tamam.
Aç kalsın dedim beklicektim 3 saat. Ben kim köpek ki hanımefendinin istediği bu işte.
İşe başlayınca kim beslicek bu kızı bu şekil 🥲

Eklentiler

• IMG_0360.webp
    IMG_0360.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 12
Dün eşimle diyoz ki şöyle gözümüzü kapatıp açsak 2 yaşa gelse. Yok o zamanlar daha zor diyolar 5 yaş iyi. Ama okul ödev dertleri var bi ilkokulu bitirsin. Böyle diye diye gelin ettik kızı 😂 Emekliliğe ayvalığa yerleşip torun torbadan kaçma hayali kurduk. Başka da çocuk yapmama kararı aldık.
Bu kadar zor olacağını tahmin edemedim dedi aldı yastığı ben işe gidecem az uyiyim siz takılın dedi, geçti salona.

Dün eşimle diyoz ki şöyle gözümüzü kapatıp açsak 2 yaşa gelse. Yok o zamanlar daha zor diyolar 5 yaş iyi. Ama okul ödev dertleri var bi ilkokulu bitirsin. Böyle diye diye gelin ettik kızı 😂 Emekliliğe ayvalığa yerleşip torun torbadan kaçma hayali kurduk. Başka da çocuk yapmama kararı aldık.
Bu kadar zor olacağını tahmin edemedim dedi aldı yastığı ben işe gidecem az uyiyim siz takılın dedi, geçti salona.
Öyle salona geçince kafamda yastıkla boğuyorum ben hep 🤣🤣🤣 çünkü o işteyken bende evde bebe bakım işindeyim ben yastığı alıp gidemiyorum 🥹

Back
X