- 23 Ekim 2024
- 280
- 339
- 18
Biz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artikBenim çocuk bozuldu arkadaşlar
Ota boka ağlıyor delirdim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artikBenim çocuk bozuldu arkadaşlar
7 yaş,Biz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Kullandığımız mamanın Probiyotiklisini denedim bir kere baya gazını arttırdı bebeğin normale dönünce gazı da eski haline döndü alakası olabilir belkiAy benimkide de nowzeredan gibiydibebekten değil aldığım kilolardan konuşurduk kontrollerde ama 40 kontrolümde şaşırttım dedim ki noldu cerram
Kızlar bu arada bizim gazla olan münasebetimizi biliyorsunuz uykusuz günlerbugün sabah koşturmacadan unuttum probiyotiğini vermeyi. Çocuk gazını da çıkardı, rahat rahat uyudu da.
![]()
![]()
yeni doktorumuzda zaten bu sabah probiyotiği değiştirdi ama ben şimdi yenisini de vermeye korkuyorum. Belki de denk geldi bilmiyorum ama sanki ilacı vermeyince düzeldi bebem. Olabilir mi acaba?
+1 etinden et kopartıyoruz gibi gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktanBenim çocuk bozuldu arkadaşlar
Ota boka ağlıyor delirdim
Aşkım 7 biraz çok değil mi ama ya7 yaş,![]()
Walla ben 7 yaşında rahatladım ay güleceğim yoktu hangi bokuma ikinciyi doğurdum benden çıkanların huyu belli+1 etinden et kopartıyoruz gibi gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Aşkım 7 biraz çok değil mi ama ya![]()
Ayda 2 cm artması normal diye biliyorum. Bizimki de 34 cm ile doğdu 1 ayda 36 oldu, doktor normal dediKızlar 2 aylık veya yakın zamanda kontrollerini yaptıran varsa eğer bebeğinizin baş çevresi kaç çıktı bizim 34 cm ile doğdu 37,5-38 arasında az mı diye tedirgin oldum ya
+1 de benden bizimki de fena durumdaBenim çocuk bozuldu arkadaşlar
Öyle ölmem füze atttt7 yaş,![]()
5 yaşında hala bozuk fabrika hatası diye iade vermek istiyorum bazenBiz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Askim tabi zor da su an sadece kucakta bu ne zaman takriben inecek kucaktan gazi ne zaman bitecek . Bu fabrika ayarlarina ne zaman döner onu merak ediom:))5 yaşında hala bozuk fabrika hatası diye iade vermek istiyorum bazen![]()
Yok canım ölmüyorsun ama hani pekte yaşamış gibi olmuyorsun araf gibi düşünÖyle ölmem füze atttt![]()
Kurulu saat gibi dimi? Benimkinin bir de haftada bir kac gun 14-17 seansi varBu bebeler niye 8-12 arasi uyumuyor yaa
Benim de hala 1 kilom varAhahahahhaah zayıflayanları zorbalamaya başlayalım eski kilosuna dönen varsa yazsın 2 çift laf etçeznahshhshs
Benimki 3.5 yasinda saldi anasini. Krese vermistim etrafta tek cocuktu cok yanlizlik cekiyordu. Haftada 3 yarim gun gidiyordu kosa kosa yavrum. İkk biraktigimda o kadar bos o kadar her seyi yapabilir hissetmistim ki sonrasinda gelen yavrumdan uzaklastigim icin bu kadar mutlu olmamaliyim vicdan azabi hala icimde sacmaligini bilsem deBiz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Benim kiz koca kafaliymis ya yorumlara baktim en buyuk kafa bizee ahahhaahhAyda 2 cm artması normal diye biliyorum. Bizimki de 34 cm ile doğdu 1 ayda 36 oldu, doktor normal dedi
Walla göreceli birsey şaka biryana benim ilk oğlum dehb ve disleksi olduğu için hep zordu.ama hani bağımsızlık anlamında soruyorsan 2 gibi biraz daha rahatliyorsun tabi sendromunu saymazsakAskim tabi zor da su an sadece kucakta bu ne zaman takriben inecek kucaktan gazi ne zaman bitecek . Bu fabrika ayarlarina ne zaman döner onu merak ediom:))
Sok suya canım. Biz de yıkadık 1 saat gülüştük ağlaştık şimdi daldı12 saat oldu uyumadı ben pes ettim bittim arkadaşlar 15 dk daha uyumazsa yıkayalım dedim eşime. Son kozumuzu oynayacağız. Sonrası yok. Aşırı sinirliyim
Ben yazmıyım koliktiBiz ne yapcaz ya cidden 2. Cocugu olanlar ilk cocuklari kac aylikken biraz normale döndüler yazsinlar. Umudum tukendi artik
Alt değiştiremiyorum üstünü giydiremiyoeum öyle bir ağlıyor ki gözlerinden yaşlar gele gele+1 etinden et kopartıyoruz gibi gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Aşkım 7 biraz çok değil mi ama ya![]()