- 2 Eylül 2023
- 1.804
- 1.902
- 63
- 28
Boşver amaç evden çıkmak gerekirse pazar sokağına git ama evden çıkGerçi geliyom diyor 1 saattir pazarcilara yardım ederim herhalde toplanmaya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver amaç evden çıkmak gerekirse pazar sokağına git ama evden çıkGerçi geliyom diyor 1 saattir pazarcilara yardım ederim herhalde toplanmaya![]()
Aynen walla giderim sokağın başında otururum gerekirse beni goremicekleri biryerdeBoşver amaç evden çıkmak gerekirse pazar sokağına git ama evden çık![]()
Bi termosa da kahve yap ohh misAynen walla giderim sokağın başında otururum gerekirse beni goremicekleri biryerde![]()
bu arada prilam kullandınız mı bugün 1 tane aldım resmen uyuşuk gibiyim halsizlik uyku çok fenayımŞimdiden sağlıcakla kucağına al inşallah
Benimki de mecbur sezeryand ama fıtık ve kayıplardan dolayı. Dediklerini ben yaşamadım belki yaşayan başından geçen vardır![]()
Donence otizmi tetikliyor diye biliyorum kuzum tedbirli kullan istersenYa ben günde 15 dk dönence açıyorum izlesinde ben nefes alayım diye![]()
Ben 7 ay kullandim. Uyku yapiyor o yuzden gece yatmadan once alman gerekiyor. Prospektusunde detaylica aciklamislar kullaniminiprilam kullanan oldu mu bugün 1 tane alayım dedim sabah aç karna öğlenden beri uyuşuk gibiyim uyku hali halsizlik acayip bir şey yaptı bende
Yok canım ne olduğunu da bilmiyorum benbu arada prilam kullandınız mı bugün 1 tane aldım resmen uyuşuk gibiyim halsizlik uyku çok fenayım
Pelus bir tulumAşkım ben aldım bitane e bebekten ama giydirsem isilik olur hissini aşamıyorum ya
Aşkım günde 15 dk açıyorummm bende baya tereddütlüydüm baktık sürekli açık bırakılması sıkıntıymışşDonence otizmi tetikliyor diye biliyorum kuzum tedbirli kullan istersen
Ben 7 ay kullandim. Uyku yapiyor o yuzden gece yatmadan once alman gerekiyor. Prospektusunde detaylica aciklamislar kullanimini
Ya çok mantıklı ama ben üşüdüğünü anlamıyorum o yüzden dışarı çıkarken kaç çeşit battaniye kıyafet alıyorum yanıma shhsjss kavimler göçüPelus bir tulum
Almis kardeism kendi kizina onu carptim
Bu havalari o kurtarir kis yaklasinca da bedenine gore bir sey alicam ins
Elini gogsune koy serinse usumustur sicaksa iyidir kusumYa çok mantıklı ama ben üşüdüğünü anlamıyorum o yüzden dışarı çıkarken kaç çeşit battaniye kıyafet alıyorum yanıma shhsjss kavimler göçü
Bizimki de örttürmüyor ya. Erkek çocuğu sıcak sevmez derler de anam bu bi garipAy bende alayım ya üstünü örttürmüyo bişi yaptırtmıyo gece cinnet geçiriyorum üşücek diye. Lcw de daha astronot tarzı görmedim aşkım ama e bebeğe gelmiş. Yeni yeni kışlıklar gelmiş
Bana vız gelir tırıs giderE lattecim 8 de biz neydeyiz 7,5ta mı![]()
Astronot için erken değil mi ya. Ben zıbın üstüne patikli tulum giydiriyorum üstünde ince bi battaniyeKızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce
Ya ben senin bebeni erkek sanıyordumBenim kız minyon diye ben 3 aylık aldım aşkım. Bende ayağına ne giydirsem diye düşünüyordum sen nasıl bişi aldıın ayağınaaa
El ayak soğuk olunca çok yanıltıyorElini gogsune koy serinse usumustur sicaksa iyidir kusum
Ahhshshshs yok aşkım kızYa ben senin bebeni erkek sanıyordum![]()
Üf evet evet bende isterim. Bade natural doğal sanırsamAy kizlar daraldim bunaldim bakimsizliktan. Uzerime peelingler serumlar atin. Emzirirken kullanmasi guvenli bildiginiz urun tavsiyeleri versenize tek tek her icerige bakmaktan bunaldiminfluce edin beni bacilarim bitsin bu anne topuzu pijama kombinleri
Ama şimdiden kombi yakmaya başladık bu da şov yaniBizimki de örttürmüyor ya. Erkek çocuğu sıcak sevmez derler de anam bu bi garip![]()
Astronot değil de peluş gibi tulumlar şimdilerde gerekebilir burası serin ama her yer aynı değildir tabiKızlar havalar soğudu artık özellikle akşamları dışarı çıkarken astronot tulum gerekir mi sizce